.
Отговор в тема
Страница 19 от 54 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1339
    Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    persii По новините ще бъде съобщен часа на началото. За цялата страна е еднакво. Най-вероятно около 9 или 10 часа.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    persii По новините ще бъде съобщен часа на началото. За цялата страна е еднакво. Най-вероятно около 9 или 10 часа.
    А на нас ни казаха 8ч. или 8:30ч. не помня вече.

Голям фен Аватара на rammstein123
    На нас ни бяха казали в 8:30 да сме там, следователно в девет би трябвало да започне всичко.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Супер фен Аватара на Jaune
    абе, и вие си се притеснявате, не сте по-различни от нас..

споко, гледайте си езика (в езиковите де, другите не знам точно как са) и гледайте да си изкарвате хубаво и да си намерите добри приятели

успех : )

п.с.: има ли няк'ви зайци от 1 аег? :>

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Не е еднакво за ЦЯЛАТА страна. Най-малкото има сгради, в които учат 2 училища - мината година ние бяхме от 15.00 часа.. или някъде по това време, а големите от 9.

Относно музиката - в стария ми клас имаше 20 момичета, половината от които слушаха чалга, а другата мис JB. А аз метълче горката нямах думата
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli

Относно музиката - в стария ми клас имаше 20 момичета, половината от които слушаха чалга, а другата мис JB. А аз метълче горката нямах думата
    Ужас
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Всеки има право да слуша квото поиска въпреки че мразя чалга
    А през годината ще пишем какво се случва нали ?
    I hate cold-blooded people !!!

Град
    София
    Всеки има право да слуша квото поиска въпреки че мразя чалга

Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Амии може.Аз сигурно ще пиша и то най-вече - Полудяям.. Мразя го тоя език
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ехехе колко много сте изписали докато съм си взимала последната доза "почивка извън града". (или не точно последната)
    Та да се изкажа и аз за музиката , учебния материал и снимките.
    За музиката мисля , че няма да имам проблеми. Слушам почти всичко и никога не съм се подигравала на някого зареди музиката. ((: Дано и в новия клас да нямам проблеми.
    За учебния материал ми казаха , че не е трудно. Ще уча доста (и аз като December си обещавам винаги) , но този път ще си спазя обещанието.
    А за снимките , аз не съм се снимала никога вкъщи , но никога не е късно да пробвам.. пък , ако не стане ще отида във фотото. Попринцип излизам долу-горе добре.. (само , ако знаете на паспорта ми колко съм смешна - приличам на кривогледа) ..
    Дълъг пост стана , сори! :P

Мега фен Аватара на December
    Ама вие пеете ли по музика Ние миналата година въобще не сме пели.Само ни изпитваха на уроците.
    И тази година като отидох в книжарницата да питам за учебниците,продавачката ми каза,че тази година ще бъде пак история на музиката и ще има много за учене.На нас не ни пишат оценки за пеене...Изпитват ни все едно урок по история ;д История на музиката ;д

Град
    София
    Оф хора не се ли притеснявате малко от това,че са след тая лятна ваканция ще мине 1 седмица после ще ви запукат с входни по всичко за добре дошъл и както не си учил от 3 месеца...лошо

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Оф хора не се ли притеснявате малко от това,че са след тая лятна ваканция ще мине 1 седмица после ще ви запукат с входни по всичко за добре дошъл и както не си учил от 3 месеца...лошо
    Притеснявам се,за това най-много се притеснявам. Не ми дреме много за хората от класа и т.н.
    Не знам как ще се справя със входните :/
    И тука ще питам пак,защото в другата тема където питах никой не ми отговори.

Та миналата година се класирах на 7 място в Олимпиадата по География и Иконимика за обл. Добрич.
    Иии голяма мечта ми е Голяма мечта ми е да отида на републиканско ;д Обаче това как става? Примерно ако се класирам на 1-2 място за обл. Добрич отивам на друг кръг в състезанието(май така се водеше) ??
    Така ли е?

А вие на какви олимпиади сте били,имате ли мераци и тази година да ходите?

Град
    София
    аз ходих на олимпиада по английски ама от самото даскало и бях на 2 място :P :P

Аз за входните много се притеснявам...нищо не помня,пък и като нямам учебници.Най-вече по Химия,Физика,Биологоия,Гео рафия и Математика нз кво ще правя....

Град
    София
    Оо да и аз по математика,химия и физика просто нз ,а най-тъпото е,че ни взеха учебниците и ако не си писал подробен план секи час дори не можеш да си преговориш

Голям фен Аватара на rammstein123
    Взимаш учебника на някое другарче от седми клас и на следващия ден му го връщаш. Аз по история така смятам да направя.
    Saatana! Vittu! Perkele!

да, аз също мисля да направя така .. всяка година правя така...

Град
    Russe
    Какви ги говорите тук физика , биология, химия ?? Аз ще уча предимно само Английски език и останалите ми предмети са математика, български , история, инф.технологий и физ.култура и там още 1,2 ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от December
    А вие на какви олимпиади сте били,имате ли мераци и тази година да ходите?
    Била съм по математика,руски,БЕЛ..
    Тази година също искаш да ходя,но може би само по БЕЛ и БЗО..
    В 7 клас ходих главно заради тестовете за кандидатстване...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

е да, зависи от училището където учиш .. аз ще имам входни по вс предмети които съм учила миналата година /или поне така мисля/ и когато започнем училище ще взема учебниците от миналата година за да си преговоря материала

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Какви ги говорите тук физика , биология, химия ?? Аз ще уча предимно само Английски език и останалите ми предмети са математика, български , история, инф.технологий и физ.култура и там още 1,2 ?
    Аз съм в Биологична паралелка и първата година главно ще изучавам първи чужд език /Китайски /... Биология,Химия,Математика, ЕЛ,ФВС - мисля,че са само тези..Не съм сигурна..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Същото само дето аз нямам история.

Град
    Русе
    Нямаше ме два дни и сте написали 3 страници - Браво! =D>
    Аз да кажа за предмета музика. И нас ни изпитваха тая годита все едно имаме история. Много е гадно така, не че предпочитам да пея де . Ама на мен историята попринцип никак не ми харесва, а така сякаш имам два пъти повече А за това кой каква музика слуша - всеки има право на избор.
    Пп Освен първи чужд език ще уча Биология,Химия,Математика, ЕЛ,ФВС и по един час Музика Изобразително изкуство и Информационни технологии.
    Олимпиади - ходила съм много по Математика, два пъти по Химия и два по История (изобщо не исках, но ме накараха )
    Тази година смятам да ходя по Биология,а може би и по Химия.
    Дълъг пост стана, кой ще ми го чете

Подробни планове ний не сме писали,освен по литература.В другите часове само първа точка еди си какво,втора и айде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си