.
Отговор в тема
Страница 2 от 54 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1339
    Цитирай Първоначално написано от vampirregirl
    Хубава темичка.. ;pp

И аз като повечето тук нямам търпение за 15ти

Нямам търпение да започна даскало,за Бога?!!! ;д

Нови съученици,нови даскалии,всичко,всичко..
    ++
    М.

Голям фен Аватара на rammstein123
    Леле, тук всички са някакви психясали относно 15ти. Ще ми се да ви "успокоя", като ви предупредя, че има още цял месец!
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Просто ми е любопитно на какъв клас съм попаднала,дали ще се разберем и така..[/b]
    Да, ама при мен това любопитство е някак.. изяждащо. Дори кошмари, свързани с това, съм сънувала. Само не ми казвай, че и ти си стигнала дотам.
    E,аз до там не съм стигнала.. Ама ти,сериозно ?

Ние нямаме униформи, слава Богу само фишу или вратовръзка.
    Обаче просто нямам търпение да си видя новия клас, ние сме 2-3 елитни у-ща, така че се познаваме повечето, но ще има и нови хора, ще е супер яко, направо не знам как ще издържа до 13 септемвриииии!!! :P :P

охоо, и аз съм сънувала кошмари, и то доста. имаше, че на 16-ти закъснявам и пропускам първия час; че отивам 16, но на 17 пропускам и на 18 всички знаят немски пък аз не ; че не съм в един клас с моите момичетаа (тва още ми е кошмар); и най-жестокото (понеже съм втора по успех) - че става объркване и мястото ми е заето и не мога да уча в английската и направоо... побърквация

Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Обаче просто нямам търпение да си видя новия клас, ние сме 2-3 елитни у-ща, така че се познаваме повечето, но ще има и нови хора, ще е супер яко, направо не знам как ще издържа до 13 септемвриииии!!! :P :P
    нали и аз
    Дано да сме в 1 кл
    :P
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    нали и аз
    Дано да сме в 1 кл
    :P
    ми къде без теб, дано

Просто ми е любопитно на какъв клас съм попаднала,дали ще се разберем и така..[/b]
    Да, ама при мен това любопитство е някак.. изяждащо. Дори кошмари, свързани с това, съм сънувала. Само не ми казвай, че и ти си стигнала дотам.
    и аз сънувам вече

Цитирай Първоначално написано от Bombshock
    и аз сънувам вече
    и аз
    Последния ми сън беше свързан с 13ти септ. / в нащо даскало тогава ще се събираме осмокласниците и ш си разбираме класовете ии тр носим саксия с цвете/ та сънувах, че съм закъсняла и вс почнаха да ме целят със саксиите

ми и аз съм сънувала, че закъснявам и после вървя по някви коридори и се опивам да намеря моята стая.
    По принцип не се притеснявам, просто ми е любопитно
    There is a princess in every girl

Град
    София
    Супер темичка, браво на създателя

И аз нямам търпение да дойде 15-ти и да се видя с новите си съученици
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Цитирай Първоначално написано от Bombshock
    и аз сънувам вече
    и аз
    Последния ми сън беше свързан с 13ти септ. / в нащо даскало тогава ще се събираме осмокласниците и ш си разбираме класовете ии тр носим саксия с цвете/ та сънувах, че съм закъсняла и вс почнаха да ме целят със саксиите
    горката

Повече от фен Аватара на Forester
    На нас все още нищо не са ни казали за нашите униформи...
    Иначе и аз нямам търпение да започне училището! Много искам да видя новия ми клас .

П.С. Има ли някой от Стара Загора? Питам тук, защото темата, в която има списък с приетите, отдавна не е обновявана от автора .

Аз също съм доста нетърпелива да видя чисто новия си клас .. просто нямам никво търпение. Ужасно много сънища имах.. бяха обаче доста еднакви ..
    Например много пъти съм сънувала първия учебен ден на годината, но не се случва нищо особено, а просто съм в стаята и говорим с госпожата, която обаче ми е стара всъщност, а класа нов .. Някви такива ;дд
    А другия сън, който по-често сънувам, е че закъснявам за даскало ии адски много се притеснявам, едно ми е някво скапано, все едно съм убила някой.
    Иии простооо ;дд никво търпение, както казах..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Хах сънувала, че я замерят със саксии
    В повечето столични училища на 15 септ. 8-класниците ги замерят със зеле и моркови.
    А в моята гимназия това е твърда традиция!
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    В повечето столични училища на 15 септ. 8-класниците ги замерят със зеле и моркови.
    поне шси хапнеш, ми ако съм в един клас с ЕстетикЛоф мамоо, ще съм близо до нея и мой да ме застигне някоя саксия...
    *аз, разбира се, първо за себе си мисля ----> родена егоистка...

Може ли да ми кажете списъка с книгите за 8ми клас,остава 1 месец и реших да прочета сичкооо , така че ако може,просто бях на морета и глупости нямах време ... не съм чел предишните мнения така че сори ако се повтаря

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    поне шси хапнеш, ми ако съм в един клас с ЕстетикЛоф мамоо, ще съм близо до нея и мой да ме застигне някоя саксия...

така е около мен е опасно

FashioN има такава тема :P

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=346165

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мале,убихте ме - "целят ме със саксии"
    А иначе вие какво мислите да правите - да се запознаете още първия ден с някои или ще изчакате да мине малко време и тогава ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^^те запознанствата идват от самосебе си. Един по един с целия клас ще се запозная, щом ми се отвори възможност. Например ако седна до някой на чина есетвено, че ще се запознаем. Всички казват че в междучасията първата седмиза всички си стоят по местата, но аз мисля през това време да се запознавам със съучениците си, да се разхпждам по коридорите и така...
    There is a princess in every girl

А иначе вие какво мислите да правите - да се запознаете още първия ден с някои или ще изчакате да мине малко време и тогава ?
    мии, както дойде, аз лично с повечето се знам, така че ще видим...

К'во да направя като сънувам такива неща
    Аз през Тийнпроблем се запознах с 4-5 човека, та на 13ти и 15ти ще се познаем. (предполагам )
    Иначе и аз нещо като Бебълз..
    Ще завържа разговор с другарчето до мен , ще обикалям чиновете и ще се представям.
    Ще ми бъде напрегнато!!

Аз пък познавам г/д 10 човека от моя клас от 26. Щеше да е по-интересно да не познавам никой Според мен..
    Между другото.. на 15 септември карат ли ви да сте с униформите?

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Аз пък познавам г/д 10 човека от моя клас от 26. Щеше да е по-интересно да не познавам никой Според мен..
    Между другото.. на 15 септември карат ли ви да сте с униформите?
    Ех ние все още не си знаем класовете
    Ами ние май ще трябва да сме с фишуто/вратовръзката.
    А при вас как е ?

Нямам идея На нас нищо не са ни казали,нито дали ще се събираме,нито нищо.. Казали са ни само за парите за униформите и за учебниците по анг
    Колко ви струва униформата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си