.
Отговор в тема
Страница 21 от 54 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1339
    Деца, остават ви точно 15 дена, развълнувани ли сте ? :P :P
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    rebeccaa - Ако има свободно място ще те запишат и сега..
    Просто отиди и попитай директора..
    Документи - Не знам,но си вземи удостоверението
    за завършен седми клас,медицинско свидетелство,
    характеристика - те ще си вземат това,което
    им трябва..
    Хайде,успех... (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от JustUnforgivable
    Деца, остават ви точно 15 дена, развълнувани ли сте ? :P :P
    Смесени чувства.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    И удостоверение за преместване трябва, взема се от училището, в което си учила до сега.

Нас ни викат в училище на 7-ми септември , за да си видим класовете и даскалите . Не можах да разбера за какво е всичко това? Нали на 15-ти и без това ще се видим Но като цяло нямам търпение вече, предчувствам, че ще имам страшен клас

Днес бях в полицията и до 30 дена ще имам лична картааа :P
    Горкият човечец, дето записваше хората на опашката, за да следи кой е наред, 5 пъти се опитва да ми каже името правилно и накрая ми викаше аа, момичето къде е.. малката ??
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от anisummer
    Нас ни викат в училище на 7-ми септември , за да си видим класовете и даскалите . Не можах да разбера за какво е всичко това? Нали на 15-ти и без това ще се видим Но като цяло нямам търпение вече, предчувствам, че ще имам страшен клас
    И аз се чудя.Може би, за да можеш, когато отидеш на 15ти, да знаеш направо при коя госпожа си и къде ще е класът ти..

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Цитирай Първоначално написано от pepilota96
    значи аз съм от Бургас 8 клас ще съм в Търговската гимназия. Ако някой знае или ще учи там, моля да ми кажете дали ще имаме през тази учебна година разказвателни предмети ..
    моля ви ако не сте сигурни в информацията напишете, че не е сигурно, защото не искам да оставам с празни надежди
    Благодаря предварително :P
    Навсякъде се учат разказвателни, освем в езиковите и МГ, където 1вата година се учи САМО език + бг, мат и муз, ии, фвс и подобни. Независимо в кой град си, така е навсякъде

rebeccaa - доколкото разбрах си за 8 клас и никъде не си записана?! Срокът одавна мина, поне аз така знам. Трябваше да се интересуваш по-раничко, мисля, че е късно вече. И защо не си искала да кандидатстваш? Все някъде щеше да влезеш.
    благодаря за отговора.. за съжаление не се зарадвах много.. ноо.. здраве да е

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Да ви питам някой ще ходи ли с родителите си на 15-ти?
    Да съм казала, че отказвам се?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    rebeccaa - Ако има свободно място ще те запишат и сега..
    Просто отиди и попитай директора..
    Документи - Не знам,но си вземи удостоверението
    за завършен седми клас,медицинско свидетелство,
    характеристика - те ще си вземат това,което
    им трябва..
    Хайде,успех... (:

Мерси много.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Ъъ.. не мерси, само да ме излагат там
    "Дай мами да те цункам, да не се изгубиш из коридорите. След 40 минути ако не си излязла, тръгвам да те търся!!"

Майка ми и на записването не и се изваше, ама беше принудена Надявам се да пропуснем присъствието й, и без тва ще е претъпкано
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на bloodyred
    И аз съм на това мнение^^ .. Щото преди говорих с една приятелка и тя нещо отвори темата, ама как така без родител, нз си какво и ми стана интересно дали някой ще ходи с родителите си, аз лично не намирам смисъл .. не съм първи клас, вярно, ново училище, но нали трябва да се почне от някъде .. хах :}
    Да съм казала, че отказвам се?!

Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Да, да и те да си хапнат моркови/зелки/домати
    Иначе аз съм казала от завършването на 7ми клас, че няма да стъпя в новото даскало на 15ти септ. с тях и се съгласиха

Повече от фен Аватара на lamoon
    И аз се присъединявам към вас, тая година ще съм заек във Френската гимназия в Бургас. Май, май при нас няма униформи или поне не са ни казали за такова нещо. А учибниците са страшно скъпи... смятахме комплекта и някъде към 200-250лв излиза, че и повече. btw някой ще учи ли в ГРЕ Раковски?

Eгати, тия учебници да не са със златни корици

Град
    Русе
    Какви родители?! Моите идваха с мен само в първи клас. От втори си ходя сама на училище и те изобщо не настояват да идват.

Град
    Русе
    За родителите - Сигурно майка ми ще дойде с мен до
    училището и после ще си отиде да работи /тъй като работата й
    е наблизо до даскалото ми/.. Предполагам,че няма да ме изчака
    или нещо такова..Защото един път беше дошла с мене на 15 септември
    и то беше в 1 клас..

За учебниците - Аз още нищо не съм си купувала..Знам само,че
    няма да купуваме целия комплект,ами камо 2-3 учебника..
    Но пък сигурно,докато си ги намеря ще мине месец..

Голям фен Аватара на rammstein123
    Пепи, ще учим. Аз дори вече знам кой ми е класен и ще е по разказвателен предмет. Някакви нУвини за униформите?
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Горкият човечец, дето записваше хората на опашката, за да следи кой е наред, 5 пъти се опитва да ми каже името правилно и накрая ми викаше аа, момичето къде е.. малката ??
    Как се казваш ?

А с родители на 15 ? Не , благодаря!

Град
    Русе
    anisummer - E,да беше и при нас така..
    Иначе не знам точно каква им е целта,но сигурно ,
    за да видите в коя класна стая ще сте,кой ще ви е класен/класна,
    та за да не се чудите на 15 септември какво да правите...

Ох,останаха още 15 дена и напрежението в мене нараства..
    Не се притеснявах чак толкова много,ама не знам - тези дни
    направо ако някой ме пипне ще гръмна

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от lamoon
    А учибниците са страшно скъпи... смятахме комплекта и някъде към 200-250лв излиза, че и повече.
    Да бе ти шегуваш ли се Както казаха преди мене,да не са от злато тия учебници?
    Моите са втора употреба и пак са си много запазени. 65 лева са целият комплект от 12 учебника : )
    Преди 1 час ходех до офиса на мама да ги взема,обади ми се че са й ги донесли.Отивам и питам къде са,тя ми показва една торбичка аз гледам ейтака о.О Много са тънки! Очаквах нещо много повече...ха,но и така е добре ;д Няма да ми тежът много.
    И сега почвам да изреждам,че цял следобед си нямам работа ;д

Български език на Просвета

нищо интересно не видях...няма и много картинки като миналата година ;д
    от български много не разбирам,тъй че ще я гледаме на есен.

Литература пак на Просвета

Амии..произведенията.Има много снимки и портрети на авторите,снимки от филми по произведенията,снимки от Народният театър и т.н. На просвета много ми харесва как са подредени учебниците.И миналата година бяхме на същото издание.

Математика на Просвета

Има поравно и геометрия и алгебра.Уфф само като ги видя задачите и ми става гадно :/ Ама тази година ще си купя и помагало и сборник и ще решавам повече.Писна ми от четворки :/

Английски език на Просвета

Ееее къде са Сторм и цялата компания ;/ (хах учебника разглеждаше случки от техният живот и учехме така) Та интересен ми се вижда.Пак има интересни снимки ;д Обаче е много тъничък!Само 100стр.(от които около 20 са речник).

Информационни технологии на издателство Изкуства

Амии какво да кажа за него.По дебел е от английският о.О !! Хах ;д Има снимки на разни си умни мъже...Разни схеми кво ли не :/ И тея неща ще трябва да се мъча да ги правя сама ужс :/

Технологии на Просвета
    http://www.prosveta.bg/?go=_common&p...2100&width=193
    Ами интересен ми се видя.И има разни неща за изрязване както преди 5кл ИИии как да си направим къща за птичета ;д Странно,нали учебникът ми е втора употреба а тея "приложения" не са отрязани Пише интересни неща,които могат да послужат и в РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ представете си!А не някакви теореми или линейни изчисления дето и без това ще ги забравя след две години,ама и все пак кой ще ми ги иска.Да няма да ставам математичка Има и разни уроци за фотошопа. Още отсега ще му изям кориците,много ме радва

Изобразително Изкуство от Анубис(това не беше ли бог ;д)

Ами изобразително изкуство както всеки друг път.Все много картини...Пише за поп арта,за вътрешен дизайн и разни неща за фотоапаратите ;д Пр. как да фокусираме и подобни..

Музика от Просвета
    (ама че грозна корица)
    Миналата година музиката беше по-интересна.И като гледам има доста неща за слушане,а пък нашият господин никога не носи дисковете :/ И имаразни неща,които сами да попълваме.Гледам преди мене са писали любим изпълнител "бате сашо" кой е тоя ;д Абе нищо интересно общо взето.Това ли е за продавачката на книжарницата "история на музиката" омг А аз се надявах да се образовам.Явно пак ще си остана само със блоговете.Е и без друго тея никога няма да напишат нещо наистина интересно пр. за хардкора :/ Разочарована съъъм ://

Химия и опазване на околната среда от Булвест 2000

Второто ми най-омразно нещо след математиката :// Само черно и бяло.Все някакви неща дето се чудя откъде идват и кой ги е измислел.Тея нещша сИриозно ли имат смисъл?ЪЪ?АА?

Физика и Астрономия от Булвест 2000

Пак все задачи.Все едно гледам учебник по математика,обаче с повече стреличкО Важното е,че знаеш ли формулите знаеш ли ги,друго не ти трябва.Тази година трябва да имам шест бе ://

География и икономика на Булвест 2000

Моята страст, майна Има чудесни фотографии. И Европа <33 Втората част пък е само България. Супер много,хипер,адски мега ме радваа <33
    Гадното обаче е,че точно този учебник,по любимият ми предмет има скъсани няколко страници

История и цивилизация от Просвета

Миналата година беше по интересно :/ Е,може и да си променя мнението де.Не съм го разглеждала страница по страница. Има като гледам за разни кръстоносни походи,църкви майни...Миналата година нямах дори и една петичка по историята,ама като го гледам тоя учебник сега о.О Трябва да внимавам да не се издъня...

Биология и здравно образование от АзБуки (хах така е написано ;д с малки и големи букви,все едно профил на някоя кИфЛъ ;д ) Просвета

Изглежда доста интересен.Има много за животните и за хората.Доста схеми с кости и т.н. Охх сичките тия названия трябва да се учат :// Ама пак си е интересно. Миналата година госпожата ни караше да прересуваме картинките дето имаше на разни чехълчета и подобни.Таа... гледам сега има схеми/рисунки със "мъжки и женски полови органи" хъ.И показано къде е клитора,къде е химен и т.н. о.О И ще ни кара да рисуваме и ея неща ли? ххх... Разгледах го почти целият учебник.Имаше и под всеки урок разни линкове за допълнителни знания ;д И некви снимки на плодове,и пак некви лекции "трябва да се спортува,трябва да се яде редовно,трябва да се ядът плодове и зеленчуци,не трябва да се пуши" ахам то тва проповеди ли са о.О И имаше разни снимки с анорексички уоу...

ето ви най-дългия пост в цялата тема ;д Леле гледам станало 14 и 50 о.О Значи го пиша това вече почти час ;д Я да видим ще има ли някой да го прочете ;д То стана по-дълго от уроците по история лол ;д

П.П. ameli и ти ли харесваш пласибо(видях ти коментара над едната от статийките)? Охх и аз съм им голяма фенка...и сега много страдам :// Снощи като даваха една реклама дори ми идеше да се разплача. ама мама не та не.Първо съм била много малка да ходя на такива големи концерти,щяла съм да се загубя или някой да ме уграби/изнасили/убие лол..И второ било много скоро до 15 септември,аз трябвало да съм свежа за тогава и още куп глупости ми наприказва...Уфф много ми е гадно ;//

Мега фен Аватара на iiordanova
    December браво за дългия пост! Прочетох го. Аз още не съм ходила да видя списъка с учебниците , като си ги купя ще напиша и аз такъв дъъъълъг пост.
    Физиката ,Географията и Биологията ме радват. Само , дето аз няма да уча Биология , Физика , Химия тая година. Само Географията от разказвателните.

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Как се казваш ?
    Ми името ми е Христилина, ама като се представям винаги чуват Христина, Християна и производни, ама вече след 14 години (и 1 месец олмъст ) съм свикнала shock: .. а и оня човек днес така ситно го беше написал, че само Х се виждаше

`

Привееееет на всички зайченце ще съм в Гьоте Бургас надявам се на хубав клас и такаа .. някой можее ли да каже нещо по въпроса с учебниците и униформите ?!
    сигурно се повтарям , извинявам се предварително :P

и въпросче към EsteticLoff в Гьоте в Бургас ли ще учиш немски
    Oцeняwash нeshтO чak koгaтO гO zaгubish []

Повече от фен Аватара на lamoon
    ами явно са със златни корици... само двата речника са 50-60лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си