.
Отговор в тема
Страница 22 от 54 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1339
    Цитирай Първоначално написано от lamoon
    ами явно са със златни корици... само двата речника са 50-60лв
    Mда речниците са много скъпи, аз поне май ще мога да използвам речниците на сестра ми, че като ми разправяхаа колко са били скъпи, а де не говорим колко дебели - бих казала единия е колкото 2 книги Хари Потър

@ssiissaa Нем, в ЕГ "Пловдив" съм аз
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Днес бях в полицията и до 30 дена ще имам лична картааа :P
    Горкият човечец, дето записваше хората на опашката, за да следи кой е наред, 5 пъти се опитва да ми каже името правилно и накрая ми викаше аа, момичето къде е.. малката ??
    Как се казваш ?
    Ми името ми е Христилина, ама като се представям винаги чуват Христина, Християна и производни, ама вече след 14 години (и 1 месец олмъст ) съм свикнала shock: .. а и оня човек днес така ситно го беше написал, че само Х се виждаше
    Къде е .. малката ? Ми като не е успял да го прочете , да беше взел едно цвете да ти се извини.

Къде е .. малката ? Ми като не е успял да го прочете , да беше взел едно цвете да ти се извини.
    Ааа акоо всеки ми подаряваше цветя при сбъркването на името ми, у нас щеше да е джунглаа

П.П. Сори за Офф топика

ахам ясно и все пак успех с немския EsteticLoff :P
    Oцeняwash нeshтO чak koгaтO гO zaгubish []

Цитирай Първоначално написано от ssiissaa
    ахам ясно и все пак успех с немския EsteticLoff :P
    Данке, данке
    И на теб

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от lamoon
    ами явно са със златни корици... само двата речника са 50-60лв
    [b]Mда речниците са много скъпи, аз поне май ще мога да използвам речниците на сестра ми, че като ми разправяхаа колко са били скъпи, а де не говорим колко дебели - бих казала единия е колкото 2 книги Хари Потър
    Какви са тия речници ;д
    Аз тая Коледа си купих един Огромен зелен на понс.Пише "Нов училищен речник ". Не,че някой ми го е искал просто ми хареса.Има много примери,има и упражнения,карти,по средата има една част със "рисунки" ;д има нарисувана баня примерно и всякакви принадлежности от нея,или спалня и т.н.Има неправилни глаголи,пунктоация,таблица с ония инчове и всички странни мерки в англоговоряштите страни.
    Абе всичко има Ето го - http://www.pons.bg/index.php?act=pro...details&id=788
    Разделен е на 2 части и общо е около 1100 стр. Направо злато <33 Много е добър за цената си,дори бих му дала повече.
    А покажете какви речници сте си купили и вие?Просто ми е интересно ;д

Междодругото от кой клас нагоре може да се ходи на school exchange?И вие интересувли ли сте се от такива програми?Как става целият процес...И плаща ли се или е като на тото Не е много по темата,ама все пак...

iiordanova хах браво ;д Айде ще чакам и твоят дълаг пост за всичките учебници ;д И да им намериш картинки на всичките ;д !!

Ааа акоо всеки ми подаряваше цветя при сбъркването на името ми, у нас щеше да е джунглаа

П.П. Сори за Офф топика
    Джунгла .. меко казано..

Вие в 9 клас какъв втори чужд език ще учите ?

December - ами не ги знам точно какви са, смисъл издателство, понеже са у сестра ми у общежитите май май, иначе са едни големи и сини - като ги видиш ти пролошава. Иначе този твоя го знам - миналата или по-миналата година ни зарибяваха в даскало да си го купуваме, ама аз не си го взех, да ги е яд, хахах. А за school exchange съм чувала, но не знам подробности, Сори Ай кент хелп

iiordanova - Мисля, че английски език, но не съм сигурна .. аз още нищо не знам - срамота Ти в езикова гимназия ли беше ?

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Пепи, ще учим. Аз дори вече знам кой ми е класен и ще е по разказвателен предмет. Някакви нУвини за униформите?

охх еми звънях и ми казаха другата седмица да звънна пак и някви такива рабори вече не издържам ;х уж беше края на август после след 1ви а сега ми казаха другата седмица :Х а на едно момиче вече са и взели мерки :@:@:@

ноо другата седмица пак ще ти кажа какво са ми казали
    знам само че е 72 лв. 2 ризи вратовръзка елек и пола/панталон

аа как разбра кой ще ти е класен ?

ами чудя се между немски и руски.Преди руският не го харесвах ама последно време все попадам на руски сайтове и ми се ще да разбирах поне нещо И мисля да избера немският все пак..имам и роднини в Германия.Може да им се натресана главата
    Ама...ако примерно целият клас избира да учи руски език,а има само 3-4 които искат немски Как става цялата процедура..хъх хич ме няма ;д

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз като втори чужд език ще уча английски.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от December
    Ама...ако примерно целият клас избира да учи руски език,а има само 3-4 които искат немски Как става цялата процедура..хъх хич ме няма ;д

Ми май руски ще да е тогава. При една приятелква у нейното даскало ще е така

Ужасссс
    Те всички знам, че ще изберат руският защото е уж по-лесен...
    Ухх..е,ще се запиша на някакви курсове ;д Искам и испански да уча де.Аха искам и френски.И арабски.И корейски.И китайски де ..о и португалски искам.И фински защото искам да живея във Финландия за няколко години
    Ехее ;д Много съм нахална ;д
    Не знам хората как се справят само със един-два езика.

Град
    Благоевград
    Да се разпиша и аз в темата..

Взех си униформата и няколко допълнителни ризи, да ги сменям. Остана ми да си купя само някакви обувки, чанта съм си взела. Иначе вече си знам класния, учителката по немски, с кой ще съм в клас и за съжаление се сбъдна кошмара ми .. ще съм с 11 човека от старото даскало, от общо 30 в класа.

Повече от фен Аватара на lamoon
    още от първата година ще учим два езика.. френски и английски

Цитирай Първоначално написано от December
    Ужасссс
    Те всички знам, че ще изберат руският защото е уж по-лесен...
    Хахаахах, леля ми като ми е разказвала като е учила какъв кошмар е било, особено падежите направо ще е елементарно Късмет

Град
    Русе
    nadsss - Хайде,честито за униформата..Със здраве
    и желание да си я носиш

При записването ми ме питаха какъв втори език искам и тогава ме
    записаха английски..Не знам как ги разпределят,но надали
    ако целия клас иска руски,пък някой не - няма как да го учи..
    Предполагам,че още в началото ще ви попитат какъв искате
    и така... (: ..

EsteticLoff - не съм в езикова (в математическа)
    Аз се чудя руски ли да е , френски ли или пък немски ?

ейй осмокласниците притеснявате ли се за новото училище?
    аз сега попрочетах предишната тема, голямо притеснение е било аз особено...
    таа има ли тука зайци на фег в софия

Град
    Русе
    Според мен избери или немски,или френски..
    Тъй като съм учила РЕ 7 години и мога да кажа,че е супер лесен..почти като българския..С падежите отначало е трудно,но се справя човек..Но пък се чудя дали някога ще ми потрябва този език..Всъщност мисля,че немския е по-разпространен от френския..Но пък френския е по-мелодичен и лесен за изучаване..Не знам,ти кой език искаш да учиш ?

Еми браво!! И мен първо в МГ искаха да ме вкарат, ама аз казах твърдо йок Иначе за езиците - не знам, решението си е твое

и аз се записвам в темата макар и малко късно общо взето не ми се ходи много на даскало незнам защо до сега винаги съм искала да е 15-ти ама сега нещо ми е кофти че ще съм с нов клас дано пък са готини ии все пак си искам стария клааааас на нас за униформите ще ни кажат на родителската среща ей ся на 13-ти ама не е задължително да се носи цялата униформа което е добре струва някъде около 100 лева мисля

Град
    Русе
    EsteticLoff Страхотно име имаш!
    В нашето училище вторият чужд език се разделя на две групи например в класа си учиш първи чужд английски език а за втори можеш да си избереш немски или руски.Всеки решава кой от двата езика иска да учи и класът се разделя на две едните учат немски другите руски.Даже и да са само 3-4 човека, които искат руски пак си го учат поне така знам.Ако няма желаещи за единия език всички учат заедно другия и така.
    Пп Учебникът по химия на December e интересен, разглеждала съмго, но ще го изучавам в 9-ти клас.

аз ще уча италиански руски и английски, но руския ще го уча от 9 клас Иначе аз вече си купих чанта и едни кецове, но следващата седмица ще излизам за по сериозен шопинг аааа и едни химикалчета от avon си взех :P
    There is a princess in every girl

Град
    Русе
    О аз си харесах 3 чифта дънки ще обикалям още и ще си купя а блузка не можах да си избера.За обувки пък изобщо не съм гледала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си