- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Аз.. имам няколко въпроса.. такова.. сега значи ще учим два чужди езика, така ли? АЕ + някакъв, който ще изберем целия клас в началото? И другият ми въпрос е, в ПТГ (Профисионална Техническа Гимназия) учат ли се първата година, химия, биология и физика?Първоначално написано от BebYlzZz
![]()
Съжалявам за тъпите въпроси.![]()
такаа и аз да се присъединя към вас,макар и доста късничко (;! ами на нас все още не са ни казали нито класове,нито за родителска среща,нито нищо....сега на 6ти се надявм да има поне малко информация...относно до униформите...ами да ще имаме взеха ни като се записвах 60 лв за тениска за физическо...риза...шал и значка...за цветето ами на-вероятно ще нося ,а ако никой друг не е взел ще го бутна на майка ми,тя настоява да дойде с мен, а ако й кажа,да не идва це стане една...не ми се мисли!
![]()
относно до момчетата, разбрах че батковците обикаляли из осмите класове и си хъресвали зайки
а до зеленчуците...мм чакам ги с нетъпение
![]()
Утре ще изляза да напазарувам още дрехи..
Няколко пакетчетахимикали /...че през годината
ще започна да ги губя и няма да ми остане нито
един...Моливи,флумастери /не знам как се пише/..
пастели,водни боички.. - не знам точно какво ще ми трябва,
но дори и да не искат това за училище,аз ще си ги използвам..
Тъй като рисуването ми е хоби..
Също така ще потърся някакъв моделин,че много яко изглеждат
нещата,правени от него..
Та така,тетрадки ще си купувам след родителската среща..Бележника
също..
Засега за тези се сещам..
П.С - Може ли да ми препоръчате някаква "марка" моделин ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хора много ми е любопитно какви са ви униформите може ли някакви снимчици, моля![]()
http://prikachi.com/images/648/2305648s.jpgПървоначално написано от IvUsHkA
За профилирана паралелка:
- Първото момиче и последното момче/По-официалните
/..
За Непрофилирана паралелка:
- Второто момиче и предпоследното момче/тези със суитчърите
/...
Малии,какво обяснение дадох само...
Ами мойта униформа не си виждала![]()
Така де - фишуто/вратовръзката
В четвъртък ще ходя до магазина за ун. и като си купя вратовръзката ще я снимам :P![]()
Иначе мерси за името![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Хайде,хайде - пускайте снимчици на униформите..
....че и на мене ми стана любопитно.. (:
http://www.1eg-varna.eu/gallery/Dynamic8/index.htmlПървоначално написано от IvUsHkA
надявам се да се получи с линка~~~шалчетата на момичтата на 3тата снимка, а за длугото и з самата нз т.е. никой не знае защото за 1ва год ще въвежат останалите неща....защо ли им трябваше въобще
![]()
![]()
Ко прайте бе, нямаше ме 6 часа и 5 страници сте изписали![]()
Не са ми от любимите групи, но ги слушам от време на време. Имат доста хубави песни. Само не знам какъв ще е тоя концерт, след като в БГ нямат много фенове. Поне аз не познавам и така си мисля. Реших да участвам, щото нямаше какво да правяП.П. ameli и ти ли харесваш пласибо(видях ти коментара над едната от статийките)? Охх и аз съм им голяма фенка...и сега много страдам :// Снощи като даваха една реклама дори ми идеше да се разплача. ама мама не та не.Първо съм била много малка да ходя на такива големи концерти,щяла съм да се загубя или някой да ме уграби/изнасили/убие лол..И второ било много скоро до 15 септември,аз трябвало да съм свежа за тогава и още куп глупости ми наприказва...Уфф много ми е гадно ;//То с моя късмет, не че ще го спечеля, ама за спорта дет се вика
Пък и не съм от София, пътуването ми е проблем. В една посока е около 30лв, а все пак трябва и да се върна. Няма да мога да отида сама в голям град, на другия край на БГ, поне майка ми трябва да дойде с мен. И става една дъъъъълга и скъпа
И престоя.. изключено. Ако бях от там можеше да отида, но в случая- НЕ. Пък ако го спечеля ще го продам на някой
![]()
За учебници - в езикова > нямам разказвателни. Първата година чантата ми ще е лека, семейната хазна същоСмятам да ги взема втора ръка от някой приятел, или да му ги искам, а в края на годината да му ги върна..
300 лв смятам, че ще стигнат.
dechkou, и аз съм в 1ЕГ, униформата ми е същата (логично)Имаме си бяла риза с емблемата на училището, син шал и вратовръзка, значка (сигурно знатна - 20 лв само тя о.О) и тениска, която аз не си взех
Казват, че никой не ги носи и пазачът не проверява, но за първо време смятам да съм прилежна
Цялото удоволствие струва 60лв
![]()
Десембърче, ти си ми конкуренция във всяко едно отношение - олимпиади, дължина на постове..![]()
Това е от мен за сега, гледайте като вляза след 40 мин да не сте стигнали до страница 40![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ами не знам за теб защото аз съм в езикова гимназия...даже английският доколкото разбрах при мен ще е нещо като сип, тоест 1-2 часа седмичноПървоначално написано от DeleteThisAccount
![]()
There is a princess in every girl
Пускала съм снимката и в други теми .. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...0_331103_n.jpgПървоначално написано от IvUsHkA
Също така имаме и зимна униформа, която е малко по- различна, но нямам снимка.![]()
Попринцип в професионалните гимназии се изучава всичко математика, български + разказватилни.Би трябвало да имаш всички предмети и някакви специални предполагам.
Да кажа за езиците , дето питах.
Таа .. учила съм 3 години руски и ми харесва езика. Винаги съм се справяла.
Бих искала немски , но учителката била доста гадна.
А тая по френски още повече .. даже на отличниците пишела петици , четворки.
А по руски била супер. Пишела лесно оценките ,добра и пекана учителка.
Малко или много избора на езика зависи и от учителя. Той трябва да ти дава стимул.
Има още време да си мисля , но ще е или руски , или немски.![]()
Ти къде ще учиш ;р Щото униформите ми приличат на две училища в Благоевград хаха .. ама как се изразих, ако искаш ми пиши на лично, да не стане така, че да сме в един клас ;DПървоначално написано от nadsss
Да съм казала, че отказвам се?!
Ако има някой от IV ЕГ Варна да пише. Незнам нищо: дали ще имаме униформи, кога ще има родителска и т.н. А и по-големи ако има от това училище да споделят как е живота в гимназията![]()
С какъв език си?
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Първоначално написано от passionlady
аз не съм от там,но имам дост познати от това дскл вкл и зайци..ами не нямат униформи утре ако искаш иди и виж за съобщение май на 2 щели да излизат ама не съм на 100 процента сиг.знам,че имат много занимания там като е задължително да участваш във всяко едно от тях...пеене,народни танци,испански народни танци,но това се правело само по карнавалите като идвали специални хореографи и се танцувало и пред други училища.![]()
Днес си взех униформата - 172 лева струваше.![]()
Сако, панталон, две ризи - къс и дълъг ръкав, пуловер без ръкави, вратовръзка, суитчър.
еми нормално, то това са двете униформи предполагам... лятна и зимна
знам че имат до седми клас, за по нататък не знам дали ги карат да ги носатПървоначално написано от Kawaii11
![]()
There is a princess in every girl