- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
не сме решили все още, но със сигурност ще взема речниците от брачед ми
Нещо много насериозно го взимате, още отсега се зареждате : )
^ Още две седмици - естествено трябва да се подготвим вече..
Аз ей сега се върнах от обиколката по магазините..Купих си още две
чанти,маратонки,няколко суитчъра..Но в повечето магазини
дрехите все още бяха летни - така,че пак ще изляза да потърся
някаква блузка![]()
Отидох и до училището да видя дали има някаква информация
за униформите и родителската среща - но без резултат..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Директора на новото училище каза да не купуваме още учебници,за да не се набутваме...на 15-ти ще ни кажат всичко.
Аз събота , неделя ще излизам за дрехи , обувки и т.н.
Но никъде няма нищо есенно.. за кога чакат тея хора ?Зимна колекция ли ще изкарват направо..
![]()
Ще си купувам и кожено яке , имам и палто от миналата година .. и още доста якета , които не нося често.![]()
Вие решихте ли с какво ще се обличате ? И дали ще носите цвете ?
![]()
Аз бях измислила с какво ще се облека, но като гледам какво е времетоооо .. май нов тоалет трябва да измислямА за цвете - мисля да занеса . . както всички други 15-ти септември
Ноо аз тотално съм изостанала. Все още съм при баба, като имам да пазарувам адски много неща. Не съм си купила раница, тетрадки, учебници, принадлежности разни, дрехии .. не знам за кога чакам, ноо здраво ще загазя.
![]()
Ами аз реших какво ще облека..Ще бъда съвсем обикновена..Някаква блуза или суитчър - зависи от времето,дънки и маратонки предполагам..Първоначално написано от iiordanova
Цвете за всеки случай ще нося - пък ако никой не носи ще го "натикам"
на някое момче,което си има гадже - да го подари на половинката си![]()
Да и аз така.. ще съм с дънки, кецове, ризка и някаква тениска(ризата ще е като горнище). За сега имам само дънките и кецовете, но да се надяваме, че ще си намеря до 15. За цветето и аз мисля да занеса от уважение към новата класна![]()
С испанскиПървоначално написано от detelina101
Първоначално написано от dechkou
Туй за задължителните занимания ми се вижда малко кофтиИначе мерси много за информацията. Попринцип не съм притеснителна или срамежлива, ама ми е интересно в какво училище ще уча
![]()
Някой беше питал какво ще си обличаме и дали ще носим цвете. Еми аз мислех да си обличам рокля ама ако е такова времето ще трябва да измисля нещо друго. А относно цветята ... сигурно няма да нося. Незнам![]()
![]()
Вие вече снимахте ли се за бележниците и там за някакви
документи ли трябвало ? Не знам..
АЗ се чудя дали сега да отида /т.е. докато все още сме във
ваканция/.. или след като започнем училище...
Бяхте коментирали и речниците - Днес в една книжарница
имаше един много як речник - струваше около 50 и няколко лева..
С дискове,със задачи,тестове и т.н.,ама толкова пари не ми се
даваха..
Както и да е...
Първоначално написано от SmilezZz
даа аз днес ходих за снимки...нз просто реших,че няма да имам време и като почнат да искат и картони и от ДЖ-П-то разни други глупости ще стане една..и няма да сваря, и ще трябва да се занимвам и с експресни поръчки абе с две думи ДА, ДНЕС!![]()
Аз утре ще намина през гимназията, хем да видя за списъци, хем да попитам за транспортна карта - искам да си изкарам, преди 15ти септември, понеже с автобус ще се пътува (еба*и как може да сложат 2т най-елитни гимназии на края на града)И много тъпо се получава - трябва да взема белешка от СТАРОТО училище, че съм ученичка, ама аз вече не уча там
![]()
Ениуей, не съм се снимала още и няма да бързам. Имам 14 дена свобода още - да си ги използвам пълноценно !!![]()
Пък и не съм от София, пътуването ми е проблем. В една посока е около 30лв, а все пак трябва и да се върна. Няма да мога да отида сама в голям град, на другия край на БГ, поне майка ми трябва да дойде с мен. И става една дъъъъълга и скъпа
Познато ми е, само че не бяг само с мама, а и с тати и с кака![]()
Бихме път от Пловдив до Слънчев бряг за рекордните 2 часа и 40 минути, за да не закъснеем и накрая бяхме на плажа в 22.30, а въпросният човек излезна чак в 02.00![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
аз на първия учебен ден мисля да съм с униформата да правя добро впечатление още от началотоама ще разпитам другите зайци как ще са а за цвете не съм мислила
в петък може би ще ходя да си правя снимки са бележника и личната карта
а да попитам вие събирахте ли се стария клас щото ние сега мислим да се съберем като за последно :P
Айде и аз да се включа малко преди края на ваканцията.До даскалото не съм ходила от суперр много време. Не мисля и да ходя преди 15. За униформитее.. поръчах.. ( тениска,елек
) Ии евентуално вече да ги взимам. Не съм си взимала тетрадки, химикалки и т.н. мисля да изчакам да си кажат какви искат да взимаме, 'щото всяка със собствено мнение.
![]()
Първоначално написано от BubbleGirll
Ние не сме говорили да се събираме. Тоо всички се разпръснаха ии няма никва организация.За цвете и аз не съм мислила.
За снимката - не знам кога ще се снимам. Може би след 15-ти. Не съм решила още.![]()
Аз мисля другата седмица да се снимам.
Пп купих си много готин пуловер![]()
йок, аз моя бележник после ще му мисля
вече свикнах да не го нося много-много, че по принцип заприличва на баница
хубу се заврях в тва даскало, ма пътя е дълъг и е кофтейшън
Хора , сетих се нещо.
Видях тема за маникюр за първия учебен ден ..Вие ще си правите ли маникюрче ?
![]()
Не, нали трябва да правим добро впечатление, а не още от 1-вия ден - намацани ..Вече сериозно, по принцип на мен никакъв вид маникюр не ми стои добре, така че аз нямам избор
![]()
А вие учебниците втора употреба ли мислите да ги вземате (който е изостанал като мен) или нови ? . .
Абе мислих да си напрая аз ама май се отказахПървоначално написано от iiordanova
![]()