- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
БлагодаряНа вас казаха ли ви, че трябва да носите саксия с цвете и да го гледате 5 години. На едно момиче което беше в бившият ми клас са казали да носи и е дала 100 лв за учебници по немски и аз ще уча засилено немски също като неяр но нищо не ми казаха
Вие какво мислите
Stefan and Damon Salvatore![]()
ами за цветята се отнася само за някои училища, но включително и моето...това за 5-те години отглеждане не съм го чувала обаче...така де то през всяка ваканция може да изсъхне...както и да е...а за учебниците сигурно ще ти кажат на 15-ти![]()
There is a princess in every girl
Роклята много ми харесва, но само на мен може така да ми се вижда - изглежда ми доста къса.Сандалките и чантата също са много хубави.Честито!
Роклята ми е до коленете.А относно цветето в саксия, нищо не са ми казали, затова няма да нося. Ще занеса само букет на класната.
а на нас никой не ни е казвал да носим цвете в саксия или аз поне не съм чувала това ще е някаква софийска традиция сигурнобтв стана ми интересно яя разяснете малко ако може де
![]()
Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !!)
Специалния
Aмм и аз трябва да нося саксия с цвете, но не съм чувала, че трябва да си ги гледамеОпазил го Бог мойто цвете, щеше да си изсъхне
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Ами аз знам, че на 15-ти трябва да занесеш цвете в саксия, няма значение какво и да си го гледаш през тези 5 години в които ще си в гимназията. Да го поливаш и така нататък. Но това се отнася само за осмокласниците де![]()
Това ми го каза една приятелка на която са казали така. На мен нищо такова не са споменали![]()
Хах, ужас :Д Ние трябва да ги носим на 13ти, когато ще си разбираме класовете и класната, но някои носят и при записването.![]()
Струва ми се че от тези цветя и помен няма да остане след няколко месеца или ваканцията ама както и да ена нас не са ни казали нищо още.Какви са ни учебниците, кога ще си вземаме униформите, нищо за родителски срещи или за 15-ти пък камо ли за цветя
Но в нашето училище до сега такива нещо не са се правили и се надявам, че няма да започнат.
Пп значи роклята си е нормална дължина.Просто на мен ми се виждаше къса.
и аз да представя покупките![]()
![]()
![]()
http://www.prikachi.com/images/422/2481422S.jpg --> любимата ми чанта![]()
http://www.prikachi.com/images/429/2481429U.jpg ---> другата чанта на която също много се радвам![]()
![]()
![]()
http://www.prikachi.com/images/431/2481431b.jpg --> мега най-яките тетрадки ( мое мнение )
http://www.prikachi.com/images/437/2481437v.jpg ---> джунджурийте![]()
Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !!)
Специалния
^^Честито :P и в бележника само шестици да имаш![]()
BubbleGirll от къде ти е моливничето и за колко?Мн ми хареса.![]()
BebYlzZz благодаря да ти се връща тъпкано![]()
![]()
а моливника както и другите неща с изключение на бележника са ми от чужбинаа иначе струваше около 1 британски паунд
![]()
Специалния
Жалко мн е хубаво!Аз като реша да си купя моливник все не мога да си харесам някакъв.![]()
Очаквайте снимки на новите ми дънки и кецове след 7 - миТатето отпусна пари и ще ходя на 8 сигурно да обикалям и ще отида до училището да видя дали е излязъл списъкът с класовете
![]()
BubbleGirll - Честито, много хубави неща си си взела![]()
очакваме с нетърпениеаз тези дни може би ще пусна снимки на новите ми суичър и блузка :P
Задължително да пуснеш![]()
stephanieee 10х ще чакаме твоите снимки :P
Специалния
Честито и от мене..
Всичките ти неща са много яки,
обаче химикалите най-много/страст са ми просто/..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз тази година ще бъда 8 клас, подготве с АЕ. Дали ще има входно по АЕ ? Как мислите ? Че ми е супер притеснено..![]()
![]()
Не е лесно да си тиква, но се свиква...
^ Не мисля, все ще има поне 1, който да не е учил АЕ => няма как да имате
Аз все още не мога да си намеря кабела, та няма да видите скоро снимки на мойте придобивки![]()
EsteticLoff, мерси за отговора.Иначе аз все още не съм напълно готова с покупките, но има време
![]()
П.П Всички сте си накупили страхотни неща![]()
![]()
Не е лесно да си тиква, но се свиква...
Ей момичета (като гледам сме само такива )Стана ми любопитно и ми хрумна, че ще е хубаво да пуснем наши снимки, и да се любуваме на красотата си
Шегувам се
Е аз ще започна
![]()
![]()