.
Отговор в тема
Страница 35 от 54 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1339
    мм stephanieee glori96 student456 тук езиковата гимназия има и занималня по 4 часа английски на ден нормално и аз ще уча 18 до всеки ден по 4 часа още стават 38 за седмица дано да сте разбрали нещо
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

Да,разбрахме,но потребителката не спомена занималнята/допълн. обучение/Е,хора,и аз съм в ЕГ и 2-ри език почва от 9-и клас.Само не ме питайте в кое даскало ще уча-преди да се запознаем няма да ви кажа.

такааа днес отидох да си взема униформата и ми казаха че трябва да си взема пуловера на 10 септември, а ризата чак на 21 октомври, което означава, че на 15-ти няма да сме с униформи айде сега започва великото чудене с какви дрехи да съм, въпреки, че така май е по добре
    There is a princess in every girl

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    Аз днес бях на родителска.Ии лошата новина е, че може би ще имаме униформи или от ноември или от втория срок За тетрадки нищо не казаха, учебници ще си търся втора употреба, а по английски ще се купуват заедно, за първия срок един комплект (36лв.) и за втория още един.

и при мен вторият език е от 9-ти клас извинявам се че не уточних за занималнята
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

абе аз много се чудя дали и аз трябва да присъствам на родителската среща вие ще ходите ли на вашите

Специалния

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Аз ще отида,обаче не на родителската среща,
    а да се срещна с едно момиче от моето училище
    Иначе аз какво да правя там - при условие,че мама
    е там ...Няма да сме цялото семейство там я
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

абе първата седмица ще е най-гадна.докато се опознаем,и се ориентираме ще е малко трудно.якото е че познавам две в 9 клас и ще има с кой да си говоря,ако тия от класа ми се окажат идиоти.

Град
    Русе
    ^ То и аз познавам няколко хора от
    съседните класове /от 8 класове/..Обаче
    не и от моя и наистина първите седмици
    ще са най-гадните...От една страна е
    по-добре,че не познаваме никого - ще
    започнем всичко отначало..От друга страна
    пък е гадно,че не познаваме никого..
    50 на 50...

За мен е перфектно!Аз съм контактна ,а и всъщност на всички им се иска да има някой който да не го е срам и да отиде и да се запознае с тях за да си говорят и за да не е сам.Ами защо ние да не сме този човек?Хората ,които седят сами като нас няма да ни се изсмеят в лицето ако отидем да си поговорим с тях защото няма с кой.Просто бъдете усмихнати и всички ще откликнат.Дори и да започна да дърдоря прекалено много или да се държа прекалено приятелски все пак хората няма да съжалят ,че са говорили с мен ,защото иначе ако аз не съм била такава дърдорка те са щели да седят сами и да гледат другите какво правят. Просто се отпуснете.Да ,първото впечатление е важно ,но вече на всички е ясно ,че човек като се запознаете е един ,а впоследствие се оказва съвсем друг.Ще минат няколко месеца ,ще се поопознаете и в крайна сметка хората ще забравят ,че сте ходили да им дърдорите някакви глупости на първият учебен ден.

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Абе да ви питам вие кога мислите вече да носите раниците си?Малко ще е тъпо от втория ден.Според мен трябва да минат поне две седмици.

Продавам скейтборд-15лв

Град
    Русе
    И защо трябва да минат поне две седмици ?
    Но аз тази година няма да съм с раница,а с чанта и
    ще започна да си я нося още от втория учебен ден.. (:

Мега фен Аватара на ameli
    Когато ми потрябва - учебници, тетрадки. Първите няколко дена с торбичка, после като си кажат изискванията - с чанта
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

на мен хич не ми харесва някой да ходи на даскало с торбичка да не отиваш на пазар чее с найлонова торбичка ама мое мнение де ии аз мисля от 16-ти вече да съм с чанта ( няма да съм с раница тая година )

Специалния

и аз ще бъда с чанта ама отначало ще бъда с някаква торбичка, както каза ameli когато потрябват учебници тогава на нас за родителска нищо не е казвано сигурно на 15 ще кажат

Ха, ами аз ще съм си с раничката - все пак може да не нося учебници, но ще мъкна и портмонее, ключовее, телефон и какво ли още не.. няма да ми е удобно с торбичка
    И да се похваля (оплача) от днес съм с бреки на горното чине
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    Русе
    и аз първите дни ще ходя само с малка чантичка, а след това с чантата за училище.
    Това че си с брекети не е гадно.На някои хора им стои много сладко

Аз още от 16ти ще ходя с чанта Дори и ако не нося учебници първите дни,то със сигурност ще нося пари,ключове,билети,бележн к,лична карта,телефон и тем подобни

Град
    Rs
    Казвам поне след две седмици, защото сигурно тогава ще имаме вече всичките учебници.Няма смисъл да носиш цяла раница за няколко учебника и няколко тетрадки.

Продавам скейтборд-15лв

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хохоо , много пишете..
    Докато ви изчета постовете..
    Та за 16-ти. Аз мисля да съм с чанта. То 15-ти е сряда , тоест учителите ще ни искат да сме долу-горе готови на .. 20 , предполагам. Не знам. То на 16-ти даже не знам какво ще правим на училище , как ще учим като не всички ще имат учебници.. Според вас какво ще правим на 16-ти ?

да и аз с чантата за училище ще си ходя, защото поне една тетрадка ще нося, а освен това и всичките ми джунджурии като помъкна...
    There is a princess in every girl

Град
    Rs
    И аз мисля да съм за начало с чанта.Според мен на 16-ти ще се представят учителите и ще ни кажат какво ще учим по даден предмет, какво ще ни трябва и т.н.

Продавам скейтборд-15лв

Мда, на 16 ще се запознаваме с учителите и техните изисквания, ще ни четат правилниците и така

И наистина хора, много пишете. Предлагам на 15 да направим тема номер 2
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Русе
    Аз днес разбарх че на 15-ти не е задължително да сме с пълна униформа, а само с риза и вратовръзка.

Па-па-палатка Сори за спама, трябваше да го отбележа. Дали в училище ще го пеят много, че в старото какви ли не варианти измисляха Хъх, тва е една от малкото чалга песни, които ме кефят Пу, излагам се. Скарайте ми се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си