.
Отговор в тема
Страница 36 от 54 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1339
    Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    и аз първите дни ще ходя само с малка чантичка, а след това с чантата за училище.
    Това че си с брекети не е гадно.На някои хора им стои много сладко
    Ха, че на някои хора им стои сладко, няма спор.. Но е болезнено в началото
    Ами на 16ти, ще ни кажат примерно кой предмед в коя стая, ако се местим де, учителите ще ни се представят, полсе ще кажат изкискванията си за тетрадки и може би помагала и те така ще си минат часовете 1вия ден ..

Edit: Амели, карам ти се!! Не давам да се пеят такива песни в мое присъствие
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Аз ще съм с черната чанта която ви показах на 16-ти, по нататък сигурно ще си купя друга. И аз мисля, че ще се запознаваме с учителите първите 1-2 дни. Аз в 8 клас няма да се местя по кабинетите, ще си стоя в една стая. От 9 клас започвам да се местя всеки час, започвам да уча и английски, започвам да уча история и биология на немски

П.П - ameli и аз ти се карам
    Stefan and Damon Salvatore

аз пък не й се карам...така де то тая песен даже и заклетите метали я знаят иии esteticloff на мен пък ми хареса как ти стоят брекетите
    There is a princess in every girl

ameli аз пък те поздравявам и се гордея с теб,че най-после склони и ти запя ПАЛАТКА, остава сега да запееш и икебаната и не знам просто...ся моля не ме нападайте, че съм я поущрила

ммда на 16 ще се запознаваме с учителите...и понеже мойто даскало и буквално огромно,а ще ни се налага да се местим по различните кабинети...най-много да се загубя каквато съм забляна..нищо чудно

а иначе докато не ми доставят учебниците или поне докато не си купя от дебелите тетрадки,ще ходя с торбичка

Мега фен Аватара на iiordanova
    ameli - няма да ти се карам. Да не би да гледа ''Шоуто на Слави'' ? Па-па-па
    Ние няма да се местим от стая в стая. Това хем е хубаво , хем - не. Отново съм 50 на 50. Ама за едно съм 100 сигурна , че ми е притеснено.
    Вие като отидете на 15-ти ще се представите ли на класната или ще изчакате като влезете в стаята след тържеството ?

w k0e dskl stee h0raa ;D .. ima lii nqkoii ot warna w toha ;D [/b]

Супер фен Аватара на katericArofl
    eми ако сте подготвителен клас 1 ден ще си се представяте, запознавате, но примерно ако ще имате 19 часа седмично, по 3-4 нь ден, какво мислите,че 4 часа ще си обеснявате за тетрадки.. тва 1 най-мн втория час
    след това би трябвало да ви разитат къде сте учили, извън училищни уроци, да ви проверят нивото горе- долу и такам.. най- вероятно учебниците ще са обща поръчка, което в никакъв случай не значи, че ще ви ги доставят след месец.. както някой каза сиг за 20 ще сте готови. иначе по български математика да носите по една тетр, по англ също +,- нещо др не мисля, че найлонката е по-добра идея от раница, чанта или там , кой`т квот си има

за момичето с брекетите, споко .. поне няма да те гледат странно, защото няма да са те виждали преди и аз имам от това лято .. ми да ти кажа отиват си ми ма ще има да задават въпроси, се някой ще се намери да пита.. спокойно за още 1 седмица ще свикнеш 100 %

Мега фен Аватара на ameli
    Хах, мерси на всички ви - на някои, че ми се скараха, на други, че ме поздравиха Фън да става.

dechkou - икебаната и дървесата ги пеех още, докато бяхме на училище. Подлудих третия етаж, не помниш ли. А и като сме тръгнали не можем да не споменем и този хит: търсиш ли пастетчето, да намажеш хлебчето

iiordanova - гледах го, да Тея тримцата са големи образи и сташно ме радват

MoNsSiTyY - пиши на кирилица и виж темата за кой къде е влязъл
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аве прави ли се входно по химия и физика щот неможахме да вземем целият учебник той господина вика "аве спокойно докъдето го вземем" и отначалото си помислих, че се бъзика както винаги прави, но не наистина ние дори половината учебник дали бяхме взели
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на iiordanova
    амели - особенно Коцето. И аз ги гледах , голям смях беше. Едни чупки , едни приказки ..

awerw - как така не сте взели целия учебник ? А тези предмети поне аз ще ги изучавам чак 9 клас..

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Аве прави ли се входно по химия и физика щот неможахме да вземем целият учебник той господина вика "аве спокойно докъдето го вземем" и отначалото си помислих, че се бъзика както винаги прави, но не наистина ние дори половината учебник дали бяхме взели
    И ние не го взехме.
    Иначе и на мен ми е любопитен въпросът на iiordanova
    Вие като отидете на 15-ти ще се представите ли на класната или ще изчакате като влезете в стаята след тържеството ?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Просто не стигнаха часовете незнам какво стана ама и ние много часове губихме де направо при последният час той сби 3 урока в един за 15 мин. , а другите уроци каза, че не били важни
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

^ Ние като се замисля, май само по БЕЛ и МАТЕМАТИКА си взехме всички уроци, и то благодарение на това, че часовете по физическо ги взимаха и втория срок, нямахме нито един час физическо...

awerw - Моят господин по история правеше същото, още го мразя
    Stefan and Damon Salvatore

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    за момичето с брекетите, споко .. поне няма да те гледат странно, защото няма да са те виждали преди и аз имам от това лято .. ми да ти кажа отиват си ми ма ще има да задават въпроси, се някой ще се намери да пита.. спокойно за още 1 седмица ще свикнеш 100 %
    Виждали са ме у фейсбук
    Надявам се по-бързо да свикна

esteticloff на мен пък ми хареса как ти стоят брекетите
    Гати яката приятелка, дето имам.

По-нагоре като прочетох математика и ФВС се сетих,че през тази година, всяка седмица или през седмица карахме 1ния час по ФВС като математика Беше ужасно ..

Не. Смисъл аз на 13ти ще се запозная с нея, за това ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

аз мисля на 15ти да отида да си дам цветето и да не и се представям защото ще изглежда някак си подмазвачески .. а след това като се запознаваме целия клас ще разбере коя съм ;д
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

Май и аз така ще правя.Ама не знам на кого да дам цветето.Иначе това с представянето още на 15-ти е много тъпо да се изрепчиш отпред и да кажеш аз съм...

Аз ще нося цвете на класната/ния все пак това си е вид уважение към него/нея независимо дали изглежда подмазвачески
    И това ми е едната чанта за училище http://prikachi.com/images.php?images/512/2487512i.jpg много й се кефя

Добра е да

EsteticLoff, вие поне само единия час сте взимали като математика, а ние всичките. Два часа в седмицата имахме физическо, и единият го взимахме като математика, другия като БЕЛ...

Пп. Май класният ни ръководител ще е мъж..

Град
    Русе
    Аз пък си карах всички часове по ФВС като ФВС, но предпочитам да ги бяха заменили с БЕЛ и Математика.

esteticloff на мен пък ми хареса как ти стоят брекетите
    Гати яката приятелка, дето имам.

[/quote]

ест бее
    There is a princess in every girl

Цитирай Първоначално написано от pollytto
    Аз ще нося цвете на класната/ния все пак това си е вид уважение към него/нея независимо дали изглежда подмазвачески
    И това ми е едната чанта за училище http://prikachi.com/images.php?images/512/2487512i.jpg много й се кефя
    И аз си взех същата чанта.
    Аз също мисля да взема цвете на класната си,но ако само аз нося цвете ще ми стане леко неудобно,щото може да ме помислят за подмазвачка.

Град
    Г.Оряховица
    Не разбирам защо трябва да носим букети на даскалите си . Защото си вършат работата ли . А на нашите родители някой дава ли им букет за това че си вършат работата ?

За уважение,поне на жените-класни.А това,че ти не подаряваш на майка си цветя,си е твой проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си