- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
НЕ !!!Първоначално написано от EsteticLoff
Мен отсега ме започнаха да ме хранят с моркове,зелета,доматита/Всичките ми братовчеди си минават реда
/..Тъй де,ако ме нахранят и в училище - поне ще съм свикнала
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
![]()
There is a princess in every girl
Тцтцтц, май само момичетата искат да идва осми клас.Ако съдим по половите белези на отговорилите в темата...
Saatana! Vittu! Perkele!
мммдаа май-май!!! нищо, рамщайнчо, радвай се на лятото още месецче!Първоначално написано от rammstein123
SmilezZz - да ти кажа, че те няма да се целят към устата, а към неща като очите и ушите. Не можеш да си представиш какво съм виждала. Един веднъж така го цепнаха с морков, че го заведоха при сестрата...а горкия не беше стъпил още в училището даже.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ей на това се вика като за "Добре дошъл"!Първоначално написано от Claymore
![]()
Първоначално написано от Claymore
Е,бахти и "поздрава"
- горкия
![]()
Мхм. Аз лично съм чула, че "големите" обичат да оставят поне едно сетиво незасегнато за да може да знаем какво се случка при посрещането.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ахахх![]()
Ужс
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Щом в нолмално даскало ще ни целят с моркови и зеле, добре, че не сме във военно у-ще...![]()
По флууд май сме конКОРенция на злите момчета, а?![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Флууд принципно е прецакване на някой форум, като правиш глупости /спамиш, пращаш съобщения да администраторите и тн./ и така форумът забива. Сега имах предвид спаменето.Но спаменето не е точно това, за което го мислят повечето, затова не използвам тази дума.
Saatana! Vittu! Perkele!
мерсиииПървоначално написано от rammstein123
![]()
иначе цепим нали???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хмм,слава богу,че в моето училище не съм чувала за масови побойства над зайцитеДано няма,УНИЦИТЕЛНО Е
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Бяха ми разказвали, че в Софийско дасколо - нз кое са съблекли униформата на някакво момче на първия учебен ден.![]()
-M.B.
^ Бахти..Толкова ли са прости тези хора..Хайде разбирам нещата със зеленчуците,която е някаква тъпа традиция,ама чак пък толкоз ...![]()
уфф .. аз пък от моите 'тайни агенти' разбрах, че в даскалото, в което ще съм тази година целели всички зайчета с доста големичка доза моркови, пък и тук-там улучвали и по някой учител ..![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
И наще са така...ама аз си ИСКАМ МОРКОВИТЕ !!!Първоначално написано от to0niTy
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
aз неПървоначално написано от krokkrok
![]()
Не обичам моркови![]()
Полезни са за очите.Особено ако са насочени натам..
Saatana! Vittu! Perkele!
Полезни са за очите.Особено ако са насочени натам..
Saatana! Vittu! Perkele!