- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Аз си купих всички учебници, но все още нямам английския. Платила съм го, но ще си го получа на 16.А другите вече са облечени с етикет и съм ги надписала.
Ще бъда паралелка "а".
![]()
то пък тва никой не го знае за прохесиите дали питат, кажете, щото ме интересува .. и ако питат въобще само за настойника ли кво е, то преди 30 години е било едно, сега мисля, че такива неща няма, но ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
ем за вас не знам но аз като се записвах в моето даскало и попълвах няква карта и там писах професиите и служебните телефони на родителите/настойниците и на личните лекари ..
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
Аз нищо не съм попълвала, питах един дето сега ще е девети клас, каза че такива неща за професиите не е имало, само телефон на личните лекари мисля ..
Да съм казала, че отказвам се?!
Хо-хо, нашата стара тема![]()
Успех на всички и не се филмирайте чак толкова не че аз не бях като вас де....Бъдете себе си и не се влияйте от ничие мнение.Ще ви хареса, стига да умеете да се насладите на това, което ще ви се случи.Бъдете спокойни и гледайте забавно на нещата и всичко ще е ток и жица![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Охо, блазе ви на вас, че поне знаете коя паралелка сте, аз нищо не знам - нито коя паралелка съм, нито кой е в класа ми, нито класната ми коя е, нито нещо за учебниците, за униформите .... нищичко!
![]()
Вече се чувствам малко напрегната!
^ и аз съм горе долу така незнам нищо класна , паралелка , ученици нищоонито в колко часа ще отиваме ама аз ще отида в 9 без нещо пък каквото стане
дори незнам как ще се оправя там като не познавам никой от училището щот те в една сграда са две училища и тук там ако видя някой случаен образ иначее
незнам ко ше прая кой клас къде кво що май ще остана най неинформирания
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Всички сме така,няма да се притесняваш.Аз не познавам абсолютно никой от класа,не знам кой номер съм и така нататък![]()
Ето я моята раничка
http://prikachi.com/images.php?images/105/2498105d.jpg
Кой с какъв фейсбук е?
I hate cold-blooded people !!!
Много е яка..Честито..Първоначално написано от nerealnasmart
Иначе вие припомнихте ли си нещата по математика,
по БЕЛ или там по каквото и да е.. ?
Аз само по математика,довечера ще реша и по някоя задачка,
по БЕЛ помня почти всичко..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз съм така..Първоначално написано от Greennight
Знам само кой ще ми е класен ръководител,
в коя паралелка ще съм..
И няколко ученика от училище,но не и от моя
клас (:
Ниеее нямамееее униформииии![]()
![]()
![]()
:P :P :P
нооо азз искам да си видя новиият клааассссс![]()
![]()
![]()
yano0o* наii-doБрiiяяt..!!!
олее хора не остана още 3 дена![]()
![]()
![]()
аз пък снощи научих че и аз трябва да присъствам на родителската среща
![]()
още от рано да разбера къв ще е класът бог да ми е на помощ
Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !!)
Специалния
^ И аз бих искала такава родителска
среща,бе човек..Поне отрано щях да се запозная
със съучениците си , че нямам търпение да ги видя..
Но дано всички попаднем на яки класове..
Вие вече купихте ли си всичко или ?
На мен ми останаха само тетрадките,учебниците
и там по няколко химикала ?![]()
и аз не съм купувала тетрадки още ще изчакам ей ся на родителската в понеделник да кажат кво искат учителите ии тогава :P учебниците същоПървоначално написано от SmilezZz
химикалии имам не е като да нямам
униформата я имам почти цялата в понеделник ще си купя ризи с къс и дълъг ръкав ( които се водят официалната униформа тоест за 15-ти за 24 май и други празници ) и елечето
тениските си ги купих отдавна и черни дънки също
![]()
това е от мен за сега ( бтв през уикенда форума е много слаб
в смисъл че почти никой не пише )
Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !!)
Специалния
Реших 5-6 теста по БЕЛ и си знам почти всичко, но тази пуста математика, не помня почти нищоИ утре ще отида за 1 час при 1 учителка да си припомня. А в поведелник ще ходя да дам 110 лв. и да си купя другите учебници, тетратки, бележник, химикали и ще се снимам :P
Stefan and Damon Salvatore![]()
Боже само аз ли не съм решавала никакви тестовеаз това лято такава почивка си дадох, че само книгите съм си прочела...а това пък чак да отидеш и при учителка за да си припомниш ми се струва доста странно (нищо лично просто ми е странно)...може би наистина ако си профилирана паралелка с математика си права де, но аз тази година ще уча главно език и няма да уча математика толкова засилено
![]()
There is a princess in every girl
Първоначално написано от SmilezZz
Не, а трябваох как не ми се преговаря и тези входни нива.
Засега имам всичко химикалки, лепенки, учебници (само по Ае трябва да ги поръчам), тетрадки. :PПървоначално написано от SmilezZz
споко бе, ние още даскало не сме почнали, вие преговаряте
Но трябва да се преговорят нещата..Първоначално написано от bloodysunrise
трябваПървоначално написано от SmilezZz
кажи го на онази част от мене която вчера като отвори тетрадката по математика разгърна 2 листа и я затвори
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Специалния
Защо всички във форума ме игнорират толкова ли съм досадна или?![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!