.
Отговор в тема
Страница 42 от 54 ПървиПърви ... 3238394041424344454652 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1339
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Защо всички във форума ме игнорират толкова ли съм досадна или?
    Не си досадна,но винаги имаш странни "идеи" и то такива,които нямат нищо общо с нашата тема..
    Снимки,фейсбуци и т.н..

BubbleGirll - Казвам ти го,трябва да ме послушаш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от BebYlzZz
    Боже само аз ли не съм решавала никакви тестове аз това лято такава почивка си дадох, че само книгите съм си прочела...а това пък чак да отидеш и при учителка за да си припомниш ми се струва доста странно (нищо лично просто ми е странно)...може би наистина ако си профилирана паралелка с математика си права де, но аз тази година ще уча главно език и няма да уча математика толкова засилено
    А и аз съм с език Но ако правим входно ще изкарам 2, ако не преговоря
    Stefan and Damon Salvatore

Голям фен Аватара на Barbie47
    Аз си купих всичко. Остана само по мат. да си преговоря формулите за съкратено умножение, геометричните фигури и другите глупости.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

трябва да и аз мисля в понеделник или вторник ама само мисля => вероятноста да се случи е едва 1 към 10
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

Цитирай Първоначално написано от stephanieee
    Цитирай Първоначално написано от BebYlzZz
    Боже само аз ли не съм решавала никакви тестове аз това лято такава почивка си дадох, че само книгите съм си прочела...а това пък чак да отидеш и при учителка за да си припомниш ми се струва доста странно (нищо лично просто ми е странно)...може би наистина ако си профилирана паралелка с математика си права де, но аз тази година ще уча главно език и няма да уча математика толкова засилено
    А и аз съм с език Но ако правим входно ще изкарам 2, ако не преговоря
    +1
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BubbleGirll
    трябва да и аз мисля в понеделник или вторник ама само мисля => вероятноста да се случи е едва 1 към 10
    Е,недей така..
    Поне да е 50 на 50

Цитирай Първоначално написано от BubbleGirll
    Е,недей така..
    Поне да е 50 на 50
    ee добре за да не те отчаям съвсем ще обещая че ще прегледам нещо да реша чак не обещавам ама ще фърля по едно око

Специалния

Град
    Русе
    ^ Е,благодаря за уважението..Все е нещо (:
    Поне ще си припомниш нещичко и ще стане
    работата (:

Може би не е за тук,но не мога да не се похваля че си взех страхотно есенно яке.
    Иначе тетрадки,учебници,моливи,п стели и всякакви други неща за училище съм си купила.Само не съм си взела етикети. Честно казано почвам доста да се спичам заради този 15-ти септември.

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Не си досадна,но винаги имаш странни "идеи" и то такива,които нямат нищо общо с нашата тема..
    Снимки,фейсбуци и т.н..

Не бях аз тази със снимките иначе май си права оопс!!
    I hate cold-blooded people !!!

аз пък ще се насладя на последните дни от ваканцията и чак като си разбера програмата и кога ще имаме входни нива тогава ще си преговоря нещата

пп нямам търпение вечееее
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

Не те игнорираме но за какво ти е фейсбук?

Преговаряме, за да не изникне някои неочаквано входно ниво. Не че аз съм отваряла нещо.

15 почти дойде или за мен 14, защото събират 8мокласниците .
    Сетих се за цветето. Искам така ... да ви пораспитам вие ще носите ли?

Цитирай Първоначално написано от eminem213
    Да ти кажа,аз доста се двоумя щото да не стане така,че аз да съм единствената която носи и да изляза подмазвачка.
    Има го и друго,да не стане така,че само аз да не нося цвете и другите да си помислят,че не уважавам учителите.

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    абе, кви са тия дилеми за едно цвете
    толкова е просто - носиш или не

никой няма да ти вряка, че не си носил..пф
    тва си е личен избор

Цитирай Първоначално написано от vampirediaries
    Цитирай Първоначално написано от eminem213
    Да ти кажа,аз доста се двоумя щото да не стане така,че аз да съм единствената която носи и да изляза подмазвачка.
    Има го и друго,да не стане така,че само аз да не нося цвете и другите да си помислят,че не уважавам учителите.
    И аз си мисля същото
    Колкото до bloodysunrise ще кажа, че 1то впечетление е най-важно и да згафиш на 1вя ден няма да е в +

Лелелеле, всички сте се зели в ръце, а аз
    Вчера видях списъка с учебници и тези дни ще ги купувам, иначе и тетрадки и химикали тази седмица ще взема, колкото да са ми нужни - няма да взимам много, да си имам вече.. когато ми свърши някоя, ще си купя и така .. и към 10-20 химикала ще си купя, че ако ги губя (което е невъзможно да не стане) да имам резервни.
    Хихи, нямам търпение утре да мине и на 13ти да ида в даскалото - вече всички си разбраха класните, класовете, коя паралелка ще са - а аз още нищо

A относно преговарянето - дори не ми е минало през ум, аз и да искам няма откъде.. тетрадките .. тях отдавна ги няма
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цветето е вид уважение към новата класната, все пак 5 години ще сте с нея (1-вото впечатление е най-важно ). Дори и да сте единствени с цветето ще и се вдигнете в очите пък ако ви е срам винаги може да го хвърлите някъде
    Иначе аз не съм готова, дори не съм се снимала още. Пак изоставам

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    @ естетик - споко, и аз си нямам представа кой ми е класа, нито даскалите

случайно да си в езикова в пловдив?

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от persii
    Цветето е вид уважение към новата класната, все пак 5 години ще сте с нея (1-вото впечатление е най-важно ). Дори и да сте единствени с цветето ще и се вдигнете в очите пък ако ви е срам винаги може да го хвърлите някъде
    Иначе аз не съм готова, дори не съм се снимала още. Пак изоставам
    Нали се сещаш, че при цялата гъчканица, суматоха, непознати ученици, учителите няма да обърнат внимание на тези, които ще им подаряват китки камоли да ги запомнят. Не знам винаги с такова впечатление съм оставала. За тази година ще видя дали мойте хора ще носят ..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз се снимах за бележника.
    Преговарянето .. хмм , реших един тест по БЕЛ , няколко задачи по Математика и това е. В понеделник като си купя учебниците ще погледна преговорните уроци и така. А като започне училище си обещавам да уча повече тази година. Ии дано не си остана с обещанието.
    Цвете няма да нося..

Аз пък мисля да се уговоря с няколко приятелки от новия клас да носим цвете да не съм сама.. Но иначе и аз нищо незнам и нещо ме хваща притеснението да не объркам нещо ама слава богу все още не съм сънувала кошмари
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

Да напиша нещичко за преговарянето...Сестра ми като беше 8ми клас ми беше разказала, че в първият им час по математика или химия...не помня вече, учителката е влязла в стаята, казала си името и :"изваждаите по един лист-входно ниво". Така че по-добре преговорете на бързо, ако нищо не помните...Иначе, аз лично, не мога да разбере какво толкова се вълнувате за всяка химикалка, гумичка и т.н...до са 7 години сме издържали...

хихихихи при мене е пълен ужас.. научих коя ми е класната миналата година ме караше да уча целия учебник щот не знаех един урок и тя се ядоса голям зор имах с нея и тая пуста история а сега тя ми е класнаааа.. хелпппппппппппп.. няма да мога да бягам и по история ще зубра ужассссссс
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си