- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
аз сядам когато си поискам за колкото време поискам и така ще е по време на учебната година стига да нямам много за учене![]()
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
Вие оставете дъждобраните, ми всички си носете каски, че тука цяла година отглеждам моркови мутанти, да няма разплакани после![]()
аа за мен е само 1 ден защото утре ни викат да си видим класазнам, че някои ги викат още днес, за това като се приберат да разказват подробно
![]()
There is a princess in every girl
Остана ни малко. Да несесерите на милка са яки и аз има и то два
.
аз неска имам родителска среща и ние трябва да присъстваме явно да се запознаем с класа и с класнатазапочва се хорааааа
![]()
Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !!)
Специалния
ХОРА!!! В МОЙТО ДАСКАЛЦЕ ТРЯБВА ДА БЪДА В 8 ЧАСА6ТОТО ЩЕ ИМАМ 4АС НА КАБИНЕТИТЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УЖАСССССССССССССС !!!![]()
![]()
Е ТАКОВА 4УДУ НЯМА![]()
![]()
^ за мойто даскало се носят слухове че можело на 15ти да учим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !!)
Специалния
Ние трябва да сме в 9 и за мерките поне при нас има готови дрехи с номера и обличаш, който номер ти стане него си поръчваш и не те карат да се събличаш и не те мерят с шивашки метър![]()
В моето у-ще трябва всички 8-ци да са в 8 часа, за да се запознаем.![]()
Хора аз не съм се разписвала в темата , но ви следя отдавна.Така аз вече за училище си взех тетрадки и химикалки и т.н., а на 15 знам само какво ще обуя, макар че ако вали сатена ще стане на нищо.Аз държа на малките детайли и сега отивам да си намера някъв нов лък , нещо по телесно и не искрящо.
Взех си малка книга , която да си чета в трамвая, когато пътувам.Взех си доста козметика, парфюма на диор(най-накрая).Да ви питам в отлета на Теранова има ли чанти , аз търся един модел от миналата колекция.
П.П.:само 2 дни остават![]()
Аз доста се притеснявам..
Офф,не знам вече..
Още два дена и край![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това намек към мен ли беше !?Първоначално написано от BebYlzZz
![]()
![]()
Хм ами да, днес бях в даскалото рано сутринта се изтапанчих там, сред тълпата със саксията - беше странно съвпадение - бях с лилав суичър и цветето в саксията беше лилаво също..![]()
Такам видях почти всички, с които се бях запознала и познавах отпреди, и се оказа, че в класа имам 5 човека, с които се знаем![]()
А забравих, 8 А клас съмНа 15ти ще трябва да ходя с каска
![]()
![]()
Госпожата не ми се стори гадна, успокои ни, че по немски ще вземем за годината само 3-4000 думи и, че на седмица ще имаме саамо по 2 контролни![]()
Запознах се с мноого хора :Д, вървях говорих си с една позната, която ми е в класа, и само гледах другите, питах ги случайно кой клас са и зе запознавахме .. много ми беше забавно![]()
![]()
Зажалост не можах да се запзная с момчетата от класа ми .. ского ли не, само с тях неКато каза госпожата, че може да си ходим бърже бърже избягаха
![]()
![]()
Та така, голяма емоция беше :Д
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
хахаха може да се каже че беше намек към теб :P ама ако има и някои друг да казваПървоначално написано от EsteticLoff
иначе на всички пожелавам успех в новите класове
![]()
Колкото повече се приближаваме до 15-ти толкова повече страници изписвате![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Здравейте. Искам да попитам, когато се освободен от ФВС, това влияе ли на средния успех за края на годината...![]()
Щом си освободен - естествено,че не ти влияе наПървоначално написано от lowerche
годишния ти успех...
По ФВС няма да имаш оценки и там в графата ще пише - "освободен/а"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-накрая разбрах кой клас съм! 8ми "З". От 16ти ще започваме с втора смяна от 8:20. Жалко, аз се надявах да сме първа този месец
.
е как така 2-ра смяна пък почвате от 8:20Първоначално написано от Forester
![]()
първа смяна в 4 часа ли ще почвате
![]()
привет,![]()
Днес приключих с пазара за училище останаха само тетрадките и учебниците и химикали![]()
Купих си ::
анцуг: http://prikachi.com/images/719/2505719w.jpg (много си го харесвам :P )
туника: http://prikachi.com/images/724/2505724y.jpg
дънки: http://prikachi.com/images/726/2505726u.jpg ; http://prikachi.com/images/728/2505728y.jpg
чанта: http://prikachi.com/images/729/2505729k.jpg
и още едни дънки карирани обаче са на простора
![]()
![]()
Леле още един ден и на училище, нямам търпение
макър ,че на 15 ще ми е мн. притеснено.
Може да имат занималня от 8:20 до 12:20 примерно.Щом ще е "З" клас сигурно е в езикова - тоест ,трябва занималня.Първоначално написано от BebYlzZz
братлетаа страх ме е![]()
![]()
![]()
![]()
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
^^споко бе ще мине и ще замине тоя ден после ще се смееш на себе си как си се страхувал
да може би наистина е така, просто не се сетих,защото и аз ще съм в езикова, но няма да имам занималняПървоначално написано от ChoiYoNa
![]()