.
Отговор в тема
Страница 46 от 54 ПървиПърви ... 36424344454647484950 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1339
    аз сядам когато си поискам за колкото време поискам и така ще е по време на учебната година стига да нямам много за учене
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

Вие оставете дъждобраните, ми всички си носете каски, че тука цяла година отглеждам моркови мутанти, да няма разплакани после

Ай зайци два дена останаха.

аа за мен е само 1 ден защото утре ни викат да си видим класа знам, че някои ги викат още днес, за това като се приберат да разказват подробно
    There is a princess in every girl

Остана ни малко . Да несесерите на милка са яки и аз има и то два .

аз неска имам родителска среща и ние трябва да присъстваме явно да се запознаем с класа и с класната започва се хорааааа
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

ХОРА!!! В МОЙТО ДАСКАЛЦЕ ТРЯБВА ДА БЪДА В 8 ЧАСА 6ТОТО ЩЕ ИМАМ 4АС НА КАБИНЕТИТЕ

УЖАСССССССССССССС !!!

Е ТАКОВА 4УДУ НЯМА

^ за мойто даскало се носят слухове че можело на 15ти да учим
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

Град
    Русе
    Ние трябва да сме в 9 и за мерките поне при нас има готови дрехи с номера и обличаш, който номер ти стане него си поръчваш и не те карат да се събличаш и не те мерят с шивашки метър

В моето у-ще трябва всички 8-ци да са в 8 часа, за да се запознаем.

Цитирай Първоначално написано от BebYlzZz
    аа за мен е само 1 ден защото утре ни викат да си видим класа знам, че някои ги викат още днес, за това като се приберат да разказват подробно
    И аз съм така .

Хора аз не съм се разписвала в темата , но ви следя отдавна.Така аз вече за училище си взех тетрадки и химикалки и т.н., а на 15 знам само какво ще обуя, макар че ако вали сатена ще стане на нищо.Аз държа на малките детайли и сега отивам да си намера някъв нов лък , нещо по телесно и не искрящо.
    Взех си малка книга , която да си чета в трамвая, когато пътувам.Взех си доста козметика, парфюма на диор (най-накрая).Да ви питам в отлета на Теранова има ли чанти , аз търся един модел от миналата колекция.

П.П.:само 2 дни остават

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз доста се притеснявам..
    Офф,не знам вече..
    Още два дена и край
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Сами ли смятате да ходите или с приятели ?

Това намек към мен ли беше !?
    Хм ами да, днес бях в даскалото рано сутринта се изтапанчих там, сред тълпата със саксията - беше странно съвпадение - бях с лилав суичър и цветето в саксията беше лилаво също..
    Такам видях почти всички, с които се бях запознала и познавах отпреди, и се оказа, че в класа имам 5 човека, с които се знаем
    А забравих, 8 А клас съм На 15ти ще трябва да ходя с каска
    Госпожата не ми се стори гадна, успокои ни, че по немски ще вземем за годината само 3-4000 думи и, че на седмица ще имаме саамо по 2 контролни
    Запознах се с мноого хора :Д, вървях говорих си с една позната, която ми е в класа, и само гледах другите, питах ги случайно кой клас са и зе запознавахме .. много ми беше забавно
    Зажалост не можах да се запзная с момчетата от класа ми .. ского ли не, само с тях не Като каза госпожата, че може да си ходим бърже бърже избягаха
    Та така, голяма емоция беше :Д
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Това намек към мен ли беше !?
    Хм ами да, днес бях в даскалото рано сутринта се изтапанчих там, сред тълпата със саксията - беше странно съвпадение - бях с лилав суичър и цветето в саксията беше лилаво също..
    Такам видях почти всички, с които се бях запознала и познавах отпреди, и се оказа, че в класа имам 5 човека, с които се знаем
    А забравих, 8 А клас съм На 15ти ще трябва да ходя с каска
    Госпожата не ми се стори гадна, успокои ни, че по немски ще вземем за годината само 3-4000 думи и, че на седмица ще имаме саамо по 2 контролни
    Запознах се с мноого хора :Д, вървях говорих си с една позната, която ми е в класа, и само гледах другите, питах ги случайно кой клас са и зе запознавахме .. много ми беше забавно
    Зажалост не можах да се запзная с момчетата от класа ми .. ского ли не, само с тях не Като каза госпожата, че може да си ходим бърже бърже избягаха
    Та така, голяма емоция беше :Д
    хахаха може да се каже че беше намек към теб :P ама ако има и някои друг да казва иначе на всички пожелавам успех в новите класове

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Колкото повече се приближаваме до 15-ти толкова повече страници изписвате
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Здравейте. Искам да попитам, когато се освободен от ФВС, това влияе ли на средния успех за края на годината...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от lowerche
    Здравейте. Искам да попитам, когато се освободен от ФВС, това влияе ли на средния успех за края на годината...
    Щом си освободен - естествено,че не ти влияе на
    годишния ти успех...
    По ФВС няма да имаш оценки и там в графата ще пише - "освободен/а"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Forester
    Най-накрая разбрах кой клас съм! 8ми "З" . От 16ти ще започваме с втора смяна от 8:20. Жалко, аз се надявах да сме първа този месец .

Цитирай Първоначално написано от Forester
    Най-накрая разбрах кой клас съм! 8ми "З" . От 16ти ще започваме с втора смяна от 8:20. Жалко, аз се надявах да сме първа този месец .
    е как така 2-ра смяна пък почвате от 8:20 първа смяна в 4 часа ли ще почвате

привет,
    Днес приключих с пазара за училище останаха само тетрадките и учебниците и химикали
    Купих си ::
    анцуг:
    http://prikachi.com/images/719/2505719w.jpg (много си го харесвам :P )
    туника: http://prikachi.com/images/724/2505724y.jpg
    дънки: http://prikachi.com/images/726/2505726u.jpg ; http://prikachi.com/images/728/2505728y.jpg
    чанта: http://prikachi.com/images/729/2505729k.jpg
    и още едни дънки карирани обаче са на простора

Леле още един ден и на училище, нямам търпение
    макър ,че на 15 ще ми е мн. притеснено.

Може да имат занималня от 8:20 до 12:20 примерно.Щом ще е "З" клас сигурно е в езикова - тоест ,трябва занималня.

братлетаа страх ме е
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

^^споко бе ще мине и ще замине тоя ден после ще се смееш на себе си как си се страхувал

Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa
    Може да имат занималня от 8:20 до 12:20 примерно.Щом ще е "З" клас сигурно е в езикова - тоест ,трябва занималня.
    да може би наистина е така, просто не се сетих,защото и аз ще съм в езикова, но няма да имам занималня

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си