- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Не остана ей свърши се с ваканцията.Така
Аз ще нося цвете поне така мисля може да се откажа като вляза в магазинаЩе си нося бележник приложение 5 и 6 от личния лекар и още две снимки защото класната каза да носим тези неща, а иначе някаква тетрадка или листи ,химикал, пари , ключове, телефон и други глупости , които в повечето случаи изобщо не ми трябват
![]()
Ще съм с черен молив, спирала и гланц или балсам никакъв тежък грим и тъй като нямам униформа, все още, ще съм с дънки и една ризка, да го наречем с колан.Косата нямам много какво да я правя мисля само да си изправя бретона и това е.
аз днеска ходих до училището и ще бъда 8 а клас и сега се изправих със сешоара , а утре ще повторя с пресата и така
сигурно ще бъда с дънки , а грима фон дьо тен спирала и гланц
притеснение- ми не се усеща
прическа: току що си я направих : изправена коса и вафлички само в корените /за обем/ утре като се събудя ще я топирам малко и ще сложа лак
грим: молив спирала и гланц също така и пудра защото ходих на козметик за черните точки и лицето ми е на малки ранички ......
цвете: вече реших да не нося
притеснение: никакво!! ще отида сама макар и да имам доста познати от моето училище ...
чанта: може би ще нося някаква чанта през рамо и вътре ще си нося там моите джунджории тефтерче и молив /по добре моливче че химикалите понякога се разтичат а с моя късметтт....../
нямам търпение за утре, ще ни кажат всичко за родителска учебници и униформиии![]()
също така реших и утре да си направя снимка за бележника
за сега мисля че е това утре ще пиша пак как е минало
късмет на всички зайчета утре и през цялата учебна година![]()
![]()
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
некса и нас ни събираха видяхме класа там госпожата дъра бъра ..
има ли някои др от руската в пловдив ?ния утре тряя сме с бяла риза пак аз нямам и ся нз кво ша пр
за прическата нз сиг ще ида да си направа обем тука до нас на едно място а пък за грима молив гланц спирала и тва е нищо специално
![]()
Eдин въпрос само - утре като станеш не ти ли е чорлава косата как няма да я решеш а ще я потопираш.. Нз аз си представям това ---->Първоначално написано от pepilota96
![]()
Аз ще си нося чантата. Вътре ще има бележника и личната карта, защото класната ги иска и медицинския ми картон от старото у-ще. И обичайните други глупости ще има.Първоначално написано от iiordanova
![]()
Ами да ще си сложа малко молив, защото не разрешават прикалено много грим и такива нещо.Първоначално написано от dechkou
![]()
нее глупости !!
аз като стана ще я среша мн ясно и после ще топирам ЛЕКО нямаа да си прая много обем
абе и друг път съм се правила така и не става така както ти си посочила на картинката ...![]()
лака е съвсем малко за запазване на прическата ;дд
е няма нищо, то и аз съм така ;д![]()
Хаха .. колко вълнения има в тази темаа .. : ))))
Аз съм с униформа .. няма да се чудя за дрехите, косата ми е дилемата .. винаги ми е изправена, с вафлички, но се чудя, ако е много топло, че ще ми се начупи и няма да ми харесва, пък и напоследък не ми застава много, както аз искам .. иииии може би ще я накъдря някак сии ..Нямам си напредстава с каква чанта ще се замъкна там, защото не съм си купувала още .. Преди малко ходих да се снимам .. Не се харесвам особено, излязла съм като някво миличко котенце, с някакъв миловиден поглед ..![]()
Утре ще ставам към 6 часът, защото автобуса ми е 7.20.. в даскалото ме искат 8:45, тъй че .. ме очаква пъттттттттт..![]()
Цвете няма да нося. А за грим - само спирала може би..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Хора не знам, но аз не се вълунувам нито пък се притеснявам. И си направих торта.
Баща ми само ме базикаПонеже се притеснявам, каза ми, че класната ми му се обадила и казала, че си е изпрала чорапите и още не са изсъхнали и неможела да дойде
![]()
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
Днес минах през фотото и си взех снимките. Отново не ми харесва как съм излязла.![]()
![]()
![]()
Одавна не съм се разписвала тук.
Грим: Молив и списала. По принцип само това си нося, гланц.. ако съм на кеф, но по-скоро не.
Коса: Смятах да се накъдря сутринта, но не ми се става в 5 за тая цел. Тоест 7Ама предпочитам да си поспа до 8..
Цвете: http://prikachi.com/images/542/2508542m.jpg < това.. 1 клонка е![]()
Дрехи: Червена тениска с разкопчана бяла риза отгоре http://prikachi.com/images/561/2508561D.jpg Черни дълги дънки http://prikachi.com/images/562/2508562r.jpg и бели кецове.
Чанта - без - има си джобове за тая работа![]()
Снимки - по-късно, ако трябват.
Притеснение - за момента няма, искам да видя момчетата![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз мисля да се облека с някаква рокля (черна) и хубавото при моето у-ще е,че няма да ме сутринта, а чак вечертаИ няма да си правя труда да ставам рано. Ще се гримирам с някакви по-светли сенки, защото миналата година правих опити да си сложа молив, но си извадих очите и няма да пробвам повече
Надявам се да съм в хубав клас, не искам да сме се събрали най-гадните на едно място
![]()
Аз се притеснявам доста.![]()
Не знам ще мога ли да заспя от притеснение..Утре ще стана рано , предпочитам да стана рано и да съм готова по-рано отколкото да закъснявам.
![]()
Горката жена та не си е изпрала и гащите![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Офф,униформите ми все още не са готови..
![]()
Така,че ще трябва да реша какво ще
облека..Реших вече май..
- Черни дънки
- Бяла Тениска
- Черен суитчър..
- Бели маратонки
И чантичката ми![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Оф и аз не знам какво ще облека. Нямам никакми нови готини тениски най-много да са на един месец. Мога да ходя с блуза, но ще ми е топло. Иначе ще съм с черен панталон, маратонки и не знам к`во друго.![]()
С бившите ми съученички се уговорихме да ходим в черно. :д
Saatana! Vittu! Perkele!
направо още сега ме боли корема от притеснение..Първоначално написано от iiordanova
Погребвате ваканциятаПървоначално написано от rammstein123
.