.
Отговор в тема
Страница 49 от 54 ПървиПърви ... 39454647484950515253 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1339
    Град
    Русе
    Не остана ей свърши се с ваканцията.Така
    Аз ще нося цвете поне така мисля може да се откажа като вляза в магазина Ще си нося бележник приложение 5 и 6 от личния лекар и още две снимки защото класната каза да носим тези неща, а иначе някаква тетрадка или листи ,химикал, пари , ключове, телефон и други глупости , които в повечето случаи изобщо не ми трябват
    Ще съм с черен молив, спирала и гланц или балсам никакъв тежък грим и тъй като нямам униформа, все още, ще съм с дънки и една ризка, да го наречем с колан.Косата нямам много какво да я правя мисля само да си изправя бретона и това е.

аз днеска ходих до училището и ще бъда 8 а клас и сега се изправих със сешоара , а утре ще повторя с пресата и така
    сигурно ще бъда с дънки , а грима фон дьо тен спирала и гланц
    притеснение- ми не се усеща

прическа: току що си я направих : изправена коса и вафлички само в корените /за обем/ утре като се събудя ще я топирам малко и ще сложа лак

грим: молив спирала и гланц също така и пудра защото ходих на козметик за черните точки и лицето ми е на малки ранички ......

цвете: вече реших да не нося

притеснение: никакво!! ще отида сама макар и да имам доста познати от моето училище ...

чанта: може би ще нося някаква чанта през рамо и вътре ще си нося там моите джунджории тефтерче и молив /по добре моливче че химикалите понякога се разтичат а с моя късметтт....../

нямам търпение за утре, ще ни кажат всичко за родителска учебници и униформиии

също така реших и утре да си направя снимка за бележника

за сега мисля че е това утре ще пиша пак как е минало

късмет на всички зайчета утре и през цялата учебна година
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

некса и нас ни събираха видяхме класа там госпожата дъра бъра ..
    има ли някои др от руската в пловдив ? ния утре тряя сме с бяла риза пак аз нямам и ся нз кво ша пр за прическата нз сиг ще ида да си направа обем тука до нас на едно място а пък за грима молив гланц спирала и тва е нищо специално

Ми аз видях част от класа н 8ми (родителската утре трябва да сме с униформа прическата само може да си изправ я осата грим: попринцип не се мацам,но може да сложа само гланц и спирала,но нищо н се знае ,цвете купих не се притеснявам особенно ми това е ако се сетя друго ще пиша

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от pepilota96
    прическа: току що си я направих : изправена коса и вафлички само в корените /за обем/ утре като се събудя ще я топирам малко и ще сложа лак
    Eдин въпрос само - утре като станеш не ти ли е чорлава косата как няма да я решеш а ще я потопираш.. Нз аз си представям това ---->

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Вие на 15-ти ще носите ли чанта , нещо ? И ако да - какво ще носите и какво в нея?
    Аз ще си нося чантата. Вътре ще има бележника и личната карта, защото класната ги иска и медицинския ми картон от старото у-ще. И обичайните други глупости ще има.

Цитирай Първоначално написано от dechkou
    сру за леко глупавият ми въпрос ,но..вие утре ще се гримирате ли(заа 15-ти де)...смисъл не говоря зя сенки, а за молив,спирала..такива неща
    Ами да ще си сложа малко молив, защото не разрешават прикалено много грим и такива нещо.

нее глупости !!
    аз като стана ще я среша мн ясно и после ще топирам ЛЕКО нямаа да си прая много обем
    абе и друг път съм се правила така и не става така както ти си посочила на картинката ...

лака е съвсем малко за запазване на прическата ;дд

Супер фен Аватара на diksi
    Извинявай.. избива ме на лигаво..Игнор дис..

е няма нищо, то и аз съм така ;д

Хаха .. колко вълнения има в тази темаа .. : ))))

Аз съм с униформа .. няма да се чудя за дрехите, косата ми е дилемата .. винаги ми е изправена, с вафлички, но се чудя, ако е много топло, че ще ми се начупи и няма да ми харесва, пък и напоследък не ми застава много, както аз искам .. иииии може би ще я накъдря някак сии ..Нямам си напредстава с каква чанта ще се замъкна там, защото не съм си купувала още .. Преди малко ходих да се снимам .. Не се харесвам особено, излязла съм като някво миличко котенце, с някакъв миловиден поглед ..
    Утре ще ставам към 6 часът, защото автобуса ми е 7.20.. в даскалото ме искат 8:45, тъй че .. ме очаква пъттттттттт..
    Цвете няма да нося. А за грим - само спирала може би..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Хора не знам, но аз не се вълунувам нито пък се притеснявам. И си направих торта .

Баща ми само ме базика Понеже се притеснявам, каза ми, че класната ми му се обадила и казала, че си е изпрала чорапите и още не са изсъхнали и неможела да дойде
    Stefan and Damon Salvatore

Днес минах през фотото и си взех снимките. Отново не ми харесва как съм излязла.

Мега фен Аватара на ameli
    Одавна не съм се разписвала тук.

Грим: Молив и списала. По принцип само това си нося, гланц.. ако съм на кеф, но по-скоро не.

Коса: Смятах да се накъдря сутринта, но не ми се става в 5 за тая цел. Тоест 7 Ама предпочитам да си поспа до 8..

Цвете: http://prikachi.com/images/542/2508542m.jpg < това.. 1 клонка е

Дрехи: Червена тениска с разкопчана бяла риза отгоре http://prikachi.com/images/561/2508561D.jpg Черни дълги дънки http://prikachi.com/images/562/2508562r.jpg и бели кецове.

Чанта - без - има си джобове за тая работа

Снимки - по-късно, ако трябват.

Притеснение - за момента няма, искам да видя момчетата
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Аз мисля да се облека с някаква рокля (черна) и хубавото при моето у-ще е,че няма да ме сутринта, а чак вечерта И няма да си правя труда да ставам рано. Ще се гримирам с някакви по-светли сенки, защото миналата година правих опити да си сложа молив, но си извадих очите и няма да пробвам повече Надявам се да съм в хубав клас, не искам да сме се събрали най-гадните на едно място

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз се притеснявам доста.
    Не знам ще мога ли да заспя от притеснение.. Утре ще стана рано , предпочитам да стана рано и да съм готова по-рано отколкото да закъснявам.

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Горката жена та не си е изпрала и гащите
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Офф,униформите ми все още не са готови..
    Така,че ще трябва да реша какво ще
    облека..Реших вече май..
    - Черни дънки
    - Бяла Тениска
    - Черен суитчър..
    - Бели маратонки
    И чантичката ми
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Оф и аз не знам какво ще облека. Нямам никакми нови готини тениски най-много да са на един месец. Мога да ходя с блуза, но ще ми е топло. Иначе ще съм с черен панталон, маратонки и не знам к`во друго.

Голям фен Аватара на rammstein123
    С бившите ми съученички се уговорихме да ходим в черно. :д
    Saatana! Vittu! Perkele!

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз се притеснявам доста.
    Не знам ще мога ли да заспя от притеснение.. Утре ще стана рано , предпочитам да стана рано и да съм готова по-рано отколкото да закъснявам.
    направо още сега ме боли корема от притеснение..

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    С бившите ми съученички се уговорихме да ходим в черно. :д
    Погребвате ваканцията .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си