- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Аз не се притеснявам, леко се вълнувам.. сигурно утре като се събудя ще ми се свива коремътДнес си купих раница (най-накрая)
http://www.prikachi.com/images/802/2508802s.jpg![]()
По принцип не се гримирам - така че само гланцКоса - ще я изправя със сешоар .. нищо специално. Облекло - идея си нямам ..
Аз ще съм си сама, защото класната е казала, че не иска родители на 15 .. казала е, че ако някой настоява да дойде - ще седи далече![]()
Цвете - бамбук .. за да не го изхвърли веднага след "празника" .
Ще отговоря вместо нея:Първоначално написано от xxYOxx
- ОТ СОУ "Васил Левски" е![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Оххх,хора - аз все още не съм решила
дали да нося цвете...
До утре трябва да реша..Ама май повече склоня
да не нося..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не .. от един магазин на Даниел Рей, ноо самата раница мисля, че не е на тази марка![]()
Аз няма да нося , нито ми е направила добро , нито я познавам учителката.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
и аз реших, че няма да нося...даже и да съм единствената без цвете не вярвам класната да се разсърди![]()
There is a princess in every girl
След 12 часа ще се запозная с класа. Аз пък ще нося саксия. :P
И аз !Първоначално написано от nerealnasmart
![]()
![]()
Лелее тъкмо ги броях часовете че остават 12Първоначално написано от nerealnasmart
Така не ми се ходииии
Иначе аз ще нося букет, не знам дали ще е класна или класен, амааа...
![]()
останаха още само 12 часа![]()
представете си ваканцията свърши!!нервно ми е нямам търпение вече да си видя класа
![]()
момичета ще ви попитам за съвет , ако си изправя косата със сешоар и само няколко кичура накъдря с машата , как мислите ще станели![]()
![]()
И моята е на Бензи и си я взех от един спортен магазин в един от подлезите близо до НДК .. ноо е с друга шарка .. тъмно кафява на бежови цветя ..Първоначално написано от eminem213
![]()
хора още 11 часа до заветния моментот мен успех на всички през учебната година не си давайте много зор тоо квото трябва ще стане
ии да не се давате много на големите с тея моркови [ чувала съм че някои се гаврят с тях ( с морковите имам предвид ) ] тва е от мен горе главата и всичко ще е ОК
![]()
![]()
Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !!)
Специалния
Според мен ще стане супер. ЗА изправянето със сешоар не знам дали ще стане поне при мен не се получава и я изправям с преса. УспехПървоначално написано от hrisana
![]()
![]()
става зависи как точно я изправя, аз мисля, че също ще стане готиноПървоначално написано от nerealnasmart
и все пак мерси за отговора
http://vbox7.com/play:90bd643b - поздравче и споко всичко ще мине добре
![]()
Eми за мен утре няма да има много контигрим: пудра, спирала , молив и гланц
прическа: след малко влизам да се къпя за да си изправя сега косатаа утре ще е топирам леко и ще е хвана
![]()
облекло:дънки-шалвар , блуза къс ракав , кецове макр че се колебая дали да не съм с платформи или пантофки
За утре ще си взема малка чантичка през рамото :P вътре с джунджурийкии ще взема букет :P щото съм при най-яката даскалка в у-щето
малко се притеснявам..
утре ще разказвам![]()
Раницата е страхотна честито!
С това отброяване на часовете ме карате да се чувствам така сякаш след 11 часа ще избухне бомба и всички сме заложници и ще умрем![]()
Аз леко се притеснявам взех някакво цвете като на ameli но с опаковка и жълто.Тъкмо се лакирах в бяло и чакам да изсъхне, аз пък какво ви казвам сякаш ви интересува![]()
Пп SmilezZz мерси че си отговорила вместо мен![]()
Утре отивам с едно листче и химикалка и се надявам да мине по-добре от очакваното![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ох аз утре си отивам в града и ще имам комп чааак в петък към 6Така че до петък, тогава ще ви разказвам дали имам някоя счупена ръка след обстрела
Хайде Чао засега и лека нощ (макар, че за мен изооообщо няма да е лека)
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
Ето ме и мен с последен пост преди големия за нас ден. (:
Колкото повече идва утре толкова повече се притеснявам..
Пожелавам ви да попаднете в хубав клас и да ви върви по вода през новата учебна година.
Да напълните бележниците с шестици и главите с нови знания. ((:
Дано намерите и нови приятели.
И дано минете с по-малко моркови по главите.![]()
Успех и ще пиша чак утре (вече 1 час на компа , обещах си).![]()
Нас ни викат в стая.Сигурно е мярка за сигурност против моркови и други зеленчуци.![]()