.
Отговор в тема
Страница 50 от 54 ПървиПърви ... 40464748495051525354 ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1339
    Аз не се притеснявам, леко се вълнувам.. сигурно утре като се събудя ще ми се свива коремът Днес си купих раница (най-накрая)

http://www.prikachi.com/images/802/2508802s.jpg

По принцип не се гримирам - така че само гланц Коса - ще я изправя със сешоар .. нищо специално. Облекло - идея си нямам ..
    Аз ще съм си сама, защото класната е казала, че не иска родители на 15 .. казала е, че ако някой настоява да дойде - ще седи далече
    Цвете - бамбук .. за да не го изхвърли веднага след "празника" .

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    IvUsHkA Ти беше в АГ нали?Коя паралелка си а,б.... Питам, защото една фр от стария ми клас е там.

Продавам скейтборд-15лв

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xxYOxx
    IvUsHkA Ти беше в АГ нали?Коя паралелка си а,б.... Питам, защото една фр от стария ми клас е там.
    Ще отговоря вместо нея:
    - ОТ СОУ "Васил Левски" е
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Оххх,хора - аз все още не съм решила
    дали да нося цвете...
    До утре трябва да реша..Ама май повече склоня
    да не нося..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от persii
    Аз не се притеснявам, леко се вълнувам.. сигурно утре като се събудя ще ми се свива коремът Днес си купих раница (най-накрая)

По принцип не се гримирам - така че само гланц Коса - ще я изправя със сешоар .. нищо специално. Облекло - идея си нямам ..
    Аз ще съм си сама, защото класната е казала, че не иска родители на 15 .. казала е, че ако някой настоява да дойде - ще седи далече
    От на тъмно ли ти е?

Не .. от един магазин на Даниел Рей, ноо самата раница мисля, че не е на тази марка

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Оххх,хора - аз все още не съм решила
    дали да нося цвете...
    До утре трябва да реша..Ама май повече склоня
    да не нося..
    Аз няма да нося , нито ми е направила добро , нито я познавам учителката.

и аз реших, че няма да нося...даже и да съм единствената без цвете не вярвам класната да се разсърди
    There is a princess in every girl

След 12 часа ще се запозная с класа . Аз пък ще нося саксия. :P

Цитирай Първоначално написано от nerealnasmart
    И аз !

Мега фен Аватара на Concussion
    Лелее тъкмо ги броях часовете че остават 12 Така не ми се ходииии Иначе аз ще нося букет, не знам дали ще е класна или класен, амааа...

останаха още само 12 часа

представете си ваканцията свърши!! нервно ми е нямам търпение вече да си видя класа
    момичета ще ви попитам за съвет , ако си изправя косата със сешоар и само няколко кичура накъдря с машата , как мислите ще станели

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от eminem213
    Цитирай Първоначално написано от persii

От на тъмно ли ти е?
    И моята е на Бензи и си я взех от един спортен магазин в един от подлезите близо до НДК .. ноо е с друга шарка .. тъмно кафява на бежови цветя ..

хора още 11 часа до заветния момент от мен успех на всички през учебната година не си давайте много зор тоо квото трябва ще стане ии да не се давате много на големите с тея моркови [ чувала съм че някои се гаврят с тях ( с морковите имам предвид ) ] тва е от мен горе главата и всичко ще е ОК
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

Цитирай Първоначално написано от hrisana

представете си ваканцията свърши!! нервно ми е нямам търпение вече да си видя класа
    момичета ще ви попитам за съвет , ако си изправя косата със сешоар и само няколко кичура накъдря с машата , как мислите ще станели
    Според мен ще стане супер. ЗА изправянето със сешоар не знам дали ще стане поне при мен не се получава и я изправям с преса. Успех

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    салаткаа

Град
    София
    Ще подаря 1 цветенце няма как

Цитирай Първоначално написано от hrisana

Според мен ще стане супер. ЗА изправянето със сешоар не знам дали ще стане поне при мен не се получава и я изправям с преса. Успех
    става зависи как точно я изправя, аз мисля, че също ще стане готино и все пак мерси за отговора http://vbox7.com/play:90bd643b - поздравче и споко всичко ще мине добре

Eми за мен утре няма да има много конти грим: пудра, спирала , молив и гланц
    прическа: след малко влизам да се къпя за да си изправя сега косата а утре ще е топирам леко и ще е хвана
    облекло:дънки-шалвар , блуза къс ракав , кецове макр че се колебая дали да не съм с платформи или пантофки

За утре ще си взема малка чантичка през рамото :P вътре с джунджурийки и ще взема букет :P щото съм при най-яката даскалка в у-щето малко се притеснявам..
    утре ще разказвам

Град
    Русе
    Раницата е страхотна честито!
    С това отброяване на часовете ме карате да се чувствам така сякаш след 11 часа ще избухне бомба и всички сме заложници и ще умрем
    Аз леко се притеснявам взех някакво цвете като на ameli но с опаковка и жълто.Тъкмо се лакирах в бяло и чакам да изсъхне, аз пък какво ви казвам сякаш ви интересува
    Пп SmilezZz мерси че си отговорила вместо мен

Още малко надявам се всичко да мине гладко утре ще разказвам

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Утре отивам с едно листче и химикалка и се надявам да мине по-добре от очакваното
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ох аз утре си отивам в града и ще имам комп чааак в петък към 6 Така че до петък, тогава ще ви разказвам дали имам някоя счупена ръка след обстрела Хайде Чао засега и лека нощ (макар, че за мен изооообщо няма да е лека)
    Stefan and Damon Salvatore

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ето ме и мен с последен пост преди големия за нас ден. (:
    Колкото повече идва утре толкова повече се притеснявам..
    Пожелавам ви да попаднете в хубав клас и да ви върви по вода през новата учебна година.
    Да напълните бележниците с шестици и главите с нови знания. ((:
    Дано намерите и нови приятели.
    И дано минете с по-малко моркови по главите.
    Успех и ще пиша чак утре (вече 1 час на компа , обещах си).

Град
    София
    Нас ни викат в стая.Сигурно е мярка за сигурност против моркови и други зеленчуци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си