.
Отговор в тема
Страница 51 от 54 ПървиПърви ... 414748495051525354 ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1339
    Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Големият Ден почти дойде!Притеснението все повече нараства.Познавам няколко от класа но не лично само сме писали по скайп.Прическа Хващам бртона и другото го оставчм да хвърчи !Грим не слагам най-много перли и блестящ лосион за тяло.С раница ще съм! Приятен 15 септември на всички зайси да черпите с туршии мен няма да ме целят :P :P И да ви върви като по вода Утре пак ще пиша
    I hate cold-blooded people !!!

Мега фен Аватара на ameli
    Айде успех на всички! Успешен първи учебен ден, по възможност без натровени и осакатени И да не ни забравяте :P Първата седмица не си давайте много зор, всички ще са шашнати като вас
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на fanpire
    Охх аз още от сега си умирам от притеснение незнам какво ще правя утре Колкото до грима мисля да си сложа спирала и гланц а косата ще я изправя и ще я накъдря в корените аз ще ходя заедно с една фр с която ще сме в един клас (само нея познавам) всъщтност тя е от предния ми клас.Не съм виждала още класа ми нито класната може би за това ми е толкова притеснено... И ми е накакво много гадно,че ваканцията свърши обаче се радвам,че сте се запозная с нови хора

Супер фен Аватара на diksi
    Пиша ви за да ми разкажа мойта тъпа история..Радвам се, че спите и няма да ми я почетете.. Еми дали се вълнувам за утре, не доколкото може едно момиче да не се вълнува за най-обикновеният си заешки 15 септември. Притеснено ми е единствено за 1 нещо, но май трябва да започна от самото начало.

Отидох да проверя в кой клас съм се паднала (приеха ме в паралелка Информационни технологии, а те са две паралелки), имаше две опции - Б или В клас. Разбира се с моя късмет всички мои стари съученици и приятели от другите училища се паднаха в един клас, е да ама само аз бях в съседния. До тук добре, можех да се примиря , но щом видях кой е в моя клас бях ужасена, потресена и пр. Ако мразех 15 човека от моя град, то те бяха новите ми съученици. Намерих едно момче навито за смяна, отидохме при класните на двата класа, но те ни казаха, че смяната не може да се случи, защото сме от различни пола и не трябва да се нарушава бройката. Молихме се и двамата, но уви нищо не стана.Така мина 10 септември.

Имах 5 дена да реша проблема. Намерих едно момиче съгласно да се разменим,но не стана - тя се отказа. Сетих се за една стара съученичка, на която би и харесал моя клас тя веднага се съгласи, но майка й й забрани да ``прави селски истории``. Отчаях се имах 2 дена, а не знаех какво да правя, прекарах единия в агония - баща ми използва връзки или там както искате го наречете, но днеска сутринта ме събуди с новината, че накакво момиче, на име Миряна искало да се смени с мене и вече съм ученичка на 8 В клас. Бях нереално щастлива! Е да ама не щастието ми угасна, когато майка ми ми се обади да ми каже, че станало объркване и въпросната Миряна е от моя клас и няма как да се размениме. Отново агония. През времето на моята "депресия" майка ми говорила с директорката и в крайна сметка съм сменена с момчето, за което ви разказах в началото. Айде отново летя от щастие и удовлетвореност ..Обаче Димо, момчето, отишло при директорката и казало, че си иска стария клас. Отговорили му, че вече е преместен и е трябвало да мисли преди това. Аз получих предупреждение, че ако той на 15. дойде с родител и направят проблем директорката ме връща в стария клас и съответно него - в неговия.

Ето за това се притеснявам много, дано всичко мине благополучно, пожелайте ми успех - ще ми е нужен. А на вас пожелавам приятен първи учебен ден и се радвайте, че нямате проблеми и притесненията ви се свеждат до това как ще сте облечени, гримирани или за прическата : )

Ех бе какъв чаршаф написах, айде живи и здрави..

diksi : Стискам ти палци дано всичко мине успешно и ти да останеш в Б паралелка

^ Пожелавам ти успех. Ако те върнат в гадния клас, наплюй Димчо от мене. Ебаси келеша! Какъв мъж ще стане! Ебаси келеша! През две минути да си мениш мнението и да държиш съдбата на едно момиче в ръцете си! Безсрамник! Наритай го и го наплюй! Келеш смотан!

П.П.: Имах нужда да се изкажа грубо, съжалявам. Всъщност не.

Не останаха часове .. сега ще легнем и всичко ще дойде като 'след секунда' ..
    Леле, толкова вълненияя ии не знам си още кво - цяло лято .. И сега, ето го денят дойде .. (пиша малко .. така.. )
    И все пак нямам търпение..

Пожелавам ви на всички успешен първи учебен ден ..
    Дано си харесате класовете, учителите, класни ръководители и т.н. :P
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Град
    Russe
    Абе то вълнение ама утре освен в двора на даскало как да намеря класния си и стаята в която ще съм

Супер фен Аватара на fenasf
    Късмет ви, дано и аз се оправя
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

дикси дано нямаа проблеми

относно утрешния ден .. най ме притеснява как ще стана иначе аз ще се видя с едни от даскалото на кафе и ще ходим заедно .. следващия момент който ме притеснява е как ше се прибера след размазвациятаа ;дд
    Just because you drive a Benz
    I'm not goin' home with you
    You won't get no nookie or the cookies
    I'm no rookie
    And still I'm sexy, independent
    I ain't wit' it, so you already know

Enj0y ;]

хахахха зайчетааа какво толкова сте откачили бее ? прическии ,цвеня ,гримове Все пак ще имате да им се показвате на батковците поне още 1-2-3 години .. има време да покажете прелестии няма да ги обичате толкова като ви целнат с някое и друго морковче ,което като цяло вече се превръща в мит ;pp айдее ако има зайковци от 22-ро[защото ме мързи да чета всичките 87 страници] нека ми драсне едно лично

Грим : молив и спирала
    Дрехи : сивичка рокля с колан 10 см под дупето даже 8 + сандалки или токченца
    Прическа : къдраваа както венаги
    Чанта : модернитее `пазарски`торби -черна
    Притеснение : да не се харесам някой заек .. или гаджето да нe си хареса зайка
    Настроение + 100 !!

Цитирай Първоначално написано от lofche
    хахахха зайчетааа какво толкова сте откачили бее ? прическии ,цвеня ,гримове Все пак ще имате да им се показвате на батковците поне още 1-2-3 години .. има време да покажете прелестии няма да ги обичате толкова като ви целнат с някое и друго морковче ,което като цяло вече се превръща в мит ;pp айдее ако има зайковци от 22-ро[защото ме мързи да чета всичките 87 страници] нека ми драсне едно лично

Грим : молив и спирала
    Дрехи : сивичка рокля с колан 10 см под дупето даже 8 + сандалки или токченца
    Прическа : къдраваа както венаги
    Чанта : модернитее `пазарски`торби -черна
    Притеснение : да не се харесам някой заек .. или гаджето да нe си хареса зайка
    Настроение + 100 !!
    радваш ;дд
    I'm no rookie

Enj0y ;]

Бързо казвайте има ли някои от 2ро, в паралелката дето е с комп. и английски !!!!!

Бая спокойно го карам този път. Не познавам никого от класа ми, но се надявам да мине гладко.
    А пък как не ми се ходи на училище не е истина просто ;/// така и не си изгледах сериала, пък сега няма да имам време не е такъв проблем, но си искам ваканцията, по дяволите D:
    Униформата ми е бяла риза, червена вратовръзка, тъмносиньо сако и пола. Ще съм с изправена коса, грим на очите най-вече (молив и спирала). Чантата ми е една яка, 59 евро, намалена на 19 xD.
    А пък в нашето даскало май не целят с моркови.
    И направо ми се плаче, като се замисля, че отново ще си настроя алармата за 7 часа и познатата гадна мелодийка ще ме буди всеки път... отново ;(.

Град
    Плевен
    2 часа е! още не съм лягала
    сутринта ще имаа мн излагация усещам
    нз що

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Аз немога да заспа и станах да ям

а аз не мога да стана както съм свикнала да лягам към 5-6 ;дд отделно имам сиамски дзвер в стаята който реши ,че времето между 3 и 4.30 е парти тайм
    I'm no rookie

Enj0y ;]

Аз пък снощи заспах към 2 - 3 и днес се събудих в 5, но хич не ми се нанка

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Сега ставам, а като започна да звани тоя телефон още с първият звук на тази малка гадна машинка станах то е едно такова гадно дето се едно ти бъркат в очите с нещо за да станеш - не се сетих как да го обясня

айдееее хора аз вече се завърнах от тържеството по добре е от колкото си го представях и класа и него го бива като цяло абеее няма забележки
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

Мега фен Аватара на Concussion
    Хораа, мина вече!!!
    В класа ми сме почти само момичета, има само четири момчета. Иначе утре съм 2-ра смяна, от 13:00 ч., но разбрах, че по-нататък, може би от следващата седмица ще сме цял ден, щото занималнята е задължителна.

Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Хораа, мина вече!!!
    В класа ми сме почти само момичета, има само четири момчета. Иначе утре съм 2-ра смяна, от 13:00 ч., но разбрах, че по-нататък, може би от следващата седмица ще сме цял ден, щото занималнята е задължителна.
    Занимална 8-ми клас?Нещо не си разбрала.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Голям фен Аватара на rammstein123
    В езиковите има.
    Моят е най-голям, завиждайте!
    Saatana! Vittu! Perkele!

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Хораа, мина вече!!!
    Занимална 8-ми клас?Нещо не си разбрала.
    че и аз съм на занималня задължително е в моето училище в 8ми клас да се посещава занималнята като се записваш в даскалото попълваш декларация че ще ходиш
    Sometimes you have to be appart from people you love , but that doesn't make you love them any less . Sometimes it even make you love them more !! )

Специалния

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    В езиковите има.
    Моят е най-голям, завиждайте!
    твоят .......... морков ли е най голям ?

Специалния

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си