- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
мм хора и мойте мъки минахастанах сутринта оправих се за 40 минути,излязох от нас и трябваше да се видя с една фр,отидохме в у-ще със закъснение ест
и 30 минути търсихме класната
задържа ни за 20 минути малко лаф,даде ни програмата за утре и си тръгнахме 1-ви
после бях на кафе с фр,малко разходка и ся се прибирам
горе долу мина добре
![]()
Мина заветния денИмаше ли инциденти? Поне при нас никой не цели с нищо, но за утре ни предупредиха
Мина сравнително добре, даже по-добре от колкото очаквах
Намерих си едно момиче, другите също се надявам да са що годе мирниКато цяло класът ми не е лош, но не помня нито един човек, с който се запознах
А те бяха наистина много, повярвайте ми
![]()
Имаме си програмата, 18 часа английски. Еми супер, какво повече да иска човек![]()
Утре е по-важен ден, успех на всички![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ние започваме тържеството чак в 18.00...щяло да има тържествен концертв някаква зала в София обаче мн ме е яд, че трябва да чака още, днес станах безумно рано и вместо направо в училище да ходя, трябва да чакам още 5 часа
![]()
морковите страняха от мен, както куршумите - Нио от матрицата![]()
Аз забравих да поясня,че при нас моркови нямшепросто ми е много кофти,защото ме приеха в едно у-ще,но на мен не ми хареса и реших да си остана в старото и то неска като видях с кви утайки ще съм и лошо ми стана
те са просто ужасни не знам как ще прекарам тази година,но ще ми бъде много трудно определено ;(
никога не е късно да се преместиш..смисъл винаги има начинПървоначално написано от Xriiskaa
eми да,ама аз сега съм 8-ми клас и тази година ще си изкарам в старото у-ще и догодина се местя...супер тъпо ми е моите фр ги няма вече и ще съм в един клас с някви ....Първоначално написано от chococookie
![]()
аз очаквах да се мятат зелки, краставици, домати..
то само гнили моркови :C
Споко, аз съм се местила 3 пъти и чак на 3-я път си намерих моите хорал Надявам се сега, когато ми е 4-ти да са още по-яки приятелиПървоначално написано от Xriiskaa
![]()
![]()
18 см.![]()
И от 12ти клас най-любезно ни ги раздадоха в нашата си стая. Нямаше целене и разни подобни комедии.
Saatana! Vittu! Perkele!
При нас се мернаха само 2-3 моркова.Иначе чудесно си беше всичко
Има занималня и е задължителна за осмокласниците в моето училище, а и не само в моето. [/i]Първоначално написано от TykaSePisheNick
Най-накрая всичко мина ... Класа ми е хубав горе-долу (става въпрос за външен вид,все още не сме се запознали по между си) тя класната ни дава програмата обеснява ни някви работи а само като ни каза,че ще имаме 13 часа на седмица немски щях да се гръмна (падат се по 2 или 3 часа на ден) утре сигорно всичко ще е ок ама е малко гадно,че трябва да ставам рано ...
![]()
При мен всичко мина много добре. Отидох сутринта ии сестра ми ми помогна да си намеря класът .. класната не ми се стори особено добра .. никак даже ..
Иначе класа ми го бива .. не се запознавахме много, ама все пак утре предполагам, че ще се запознаем ..
Целиха ни с моркови, първият морков естествено оцелиха мен ..Даже си го пазя, ама той все да почернява ли какво .. ;дд
Иии друготоо .. дадоха ни програмата за утре и за петък и така. :Р
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
мина точно както и очаквахбях цапнат с един морков по гърба
горкичкият аз
но целеха и по другите един прелетя над главата ми и фрасна един
и доста объркано беше бях сам а всички други поне по двама ама оправих се
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
[quote="ameli"][color=darkblue]Мина заветния денИмаше ли инциденти? Поне при нас никой не цели с нищо, но за утре ни предупредиха
Мина сравнително добре, даже по-добре от колкото очаквах
Намерих си едно момиче, другите също се надявам да са що годе мирниКато цяло класът ми не е лош, но не помня нито един човек, с който се запознах
А те бяха наистина много, повярвайте ми
![]()
Имаме си програмата, 18 часа английски. Еми супер, какво повече да иска човек![]()
Утре е по-важен ден, успех на всички
И аз имам толкова..
Иначе утре съм от 7,20ч.![]()
Не знам...супер кофти ми е,цяла една година ще си прекарам уникално тъпо..сред тъпаци естественоПървоначално написано от chococookie
най-гадното е че ние сме една паралелка 8-ми клас и сме най-големи от смяната
нищо интересно няма да става :X
Никой ли няма да направи тема "Настоящи осмокласници"? :д Вече минахме през посочения в заглавието етап.
Saatana! Vittu! Perkele!
Станах оправих се телефона звъна няколко пъти. Отидох с една приятелк ана у-ще и тя е в моя клас. Целенето с моркови и зеле го имаше, но го избегнах
. И така утре съм на у-ще . Как не ми се започва.
При мен не мина добре изобщо.Дойдох в даскалото и поне половин час се чудех къде да отида,не знаех къде е класът ми,класната я нямаше.Но се оправих.Не се запознах с никого,само едно момиче дойде и ми се представи.Класната обаче ми се стори добра.Надявам се да свикна.
Цяла година ставане в 5:00/5:30![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
На мен ми казаха, че целенето е забранено, а то големите се бяха заредили с торби .. хвърляха цели зелки и морковии .. Мен ме оцелиха веднъж над кръста и веднъж по ръката, другите учтиво ми подярявахаЗабавно беше, класът ми е уникално готин - всички ми харесват
Утре ни викат в 8:10 . . не знам защо толкова късно и от утре започваме с немския
Нямам търпение вече, паднах се на добър клас и странна класна, но пак ме кефи
Това е от мен, а вие малко пишете
Айде по-живо, че ми е интересно да ви чуя историите
))
Хора , ще направя нова тема , ако нямате нищо против .. - заглавието '' Осмокласници 2010/2011 " Става ли ?
Е вие ме изпреварихте , имах идеи , но нищо. Хайде местя се в другата тема.