.
Отговор в тема
Страница 52 от 54 ПървиПърви ... 24248495051525354 ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1339
    мм хора и мойте мъки минаха станах сутринта оправих се за 40 минути,излязох от нас и трябваше да се видя с една фр,отидохме в у-ще със закъснение ест и 30 минути търсихме класната задържа ни за 20 минути малко лаф,даде ни програмата за утре и си тръгнахме 1-ви после бях на кафе с фр,малко разходка и ся се прибирам горе долу мина добре

Мега фен Аватара на ameli
    Мина заветния ден Имаше ли инциденти? Поне при нас никой не цели с нищо, но за утре ни предупредиха Мина сравнително добре, даже по-добре от колкото очаквах

Намерих си едно момиче, другите също се надявам да са що годе мирни Като цяло класът ми не е лош, но не помня нито един човек, с който се запознах А те бяха наистина много, повярвайте ми

Имаме си програмата, 18 часа английски. Еми супер, какво повече да иска човек

Утре е по-важен ден, успех на всички
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ние започваме тържеството чак в 18.00...щяло да има тържествен концерт в някаква зала в София обаче мн ме е яд, че трябва да чака още, днес станах безумно рано и вместо направо в училище да ходя, трябва да чакам още 5 часа

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    морковите страняха от мен, както куршумите - Нио от матрицата

Аз забравих да поясня,че при нас моркови нямше просто ми е много кофти,защото ме приеха в едно у-ще,но на мен не ми хареса и реших да си остана в старото и то неска като видях с кви утайки ще съм и лошо ми стана те са просто ужасни не знам как ще прекарам тази година,но ще ми бъде много трудно определено ;(

Цитирай Първоначално написано от Xriiskaa
    Аз забравих да поясня,че при нас моркови нямше просто ми е много кофти,защото ме приеха в едно у-ще,но на мен не ми хареса и реших да си остана в старото и то неска като видях с кви утайки ще съм и лошо ми стана те са просто ужасни не знам как ще прекарам тази година,но ще ми бъде много трудно определено ;(
    никога не е късно да се преместиш..смисъл винаги има начин

Цитирай Първоначално написано от chococookie
    eми да,ама аз сега съм 8-ми клас и тази година ще си изкарам в старото у-ще и догодина се местя...супер тъпо ми е моите фр ги няма вече и ще съм в един клас с някви ....

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    аз очаквах да се мятат зелки, краставици, домати..

то само гнили моркови :C

eми да,ама аз сега съм 8-ми клас и тази година ще си изкарам в старото у-ще и догодина се местя...супер тъпо ми е моите фр ги няма вече и ще съм в един клас с някви ....
    Споко, аз съм се местила 3 пъти и чак на 3-я път си намерих моите хорал Надявам се сега, когато ми е 4-ти да са още по-яки приятели

Мина страхотно класа е горе-долу беше мн забавно

Голям фен Аватара на rammstein123
    18 см.
    И от 12ти клас най-любезно ни ги раздадоха в нашата си стая. Нямаше целене и разни подобни комедии.
    Saatana! Vittu! Perkele!

При нас се мернаха само 2-3 моркова.Иначе чудесно си беше всичко

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Хораа, мина вече!!!
    В класа ми сме почти само момичета, има само четири момчета. Иначе утре съм 2-ра смяна, от 13:00 ч., но разбрах, че по-нататък, може би от следващата седмица ще сме цял ден, щото занималнята е задължителна.
    Занимална 8-ми клас?Нещо не си разбрала.
    Има занималня и е задължителна за осмокласниците в моето училище, а и не само в моето. [/i]

Повече от фен Аватара на fanpire
    Най-накрая всичко мина ... Класа ми е хубав горе-долу (става въпрос за външен вид,все още не сме се запознали по между си) тя класната ни дава програмата обеснява ни някви работи а само като ни каза,че ще имаме 13 часа на седмица немски щях да се гръмна (падат се по 2 или 3 часа на ден ) утре сигорно всичко ще е ок ама е малко гадно,че трябва да ставам рано ...

При мен всичко мина много добре. Отидох сутринта ии сестра ми ми помогна да си намеря класът .. класната не ми се стори особено добра .. никак даже ..
    Иначе класа ми го бива .. не се запознавахме много, ама все пак утре предполагам, че ще се запознаем ..
    Целиха ни с моркови, първият морков естествено оцелиха мен .. Даже си го пазя, ама той все да почернява ли какво .. ;дд
    Иии друготоо .. дадоха ни програмата за утре и за петък и така. :Р
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    мина точно както и очаквах бях цапнат с един морков по гърба горкичкият аз но целеха и по другите един прелетя над главата ми и фрасна един и доста объркано беше бях сам а всички други поне по двама ама оправих се
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

[quote="ameli"][color=darkblue]Мина заветния ден Имаше ли инциденти? Поне при нас никой не цели с нищо, но за утре ни предупредиха Мина сравнително добре, даже по-добре от колкото очаквах

Намерих си едно момиче, другите също се надявам да са що годе мирни Като цяло класът ми не е лош, но не помня нито един човек, с който се запознах А те бяха наистина много, повярвайте ми

Имаме си програмата, 18 часа английски. Еми супер, какво повече да иска човек

Утре е по-важен ден, успех на всички

И аз имам толкова..
    Иначе утре съм от 7,20ч.

Споко, аз съм се местила 3 пъти и чак на 3-я път си намерих моите хорал Надявам се сега, когато ми е 4-ти да са още по-яки приятели
    Не знам...супер кофти ми е,цяла една година ще си прекарам уникално тъпо..сред тъпаци естествено най-гадното е че ние сме една паралелка 8-ми клас и сме най-големи от смяната нищо интересно няма да става :X

Голям фен Аватара на rammstein123
    Никой ли няма да направи тема "Настоящи осмокласници"? :д Вече минахме през посочения в заглавието етап.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Станах оправих се телефона звъна няколко пъти . Отидох с една приятелк ана у-ще и тя е в моя клас. Целенето с моркови и зеле го имаше, но го избегнах . И така утре съм на у-ще . Как не ми се започва.

При мен не мина добре изобщо.Дойдох в даскалото и поне половин час се чудех къде да отида,не знаех къде е класът ми,класната я нямаше.Но се оправих.Не се запознах с никого,само едно момиче дойде и ми се представи.Класната обаче ми се стори добра.Надявам се да свикна.

Цяла година ставане в 5:00/5:30
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

На мен ми казаха, че целенето е забранено, а то големите се бяха заредили с торби .. хвърляха цели зелки и морковии .. Мен ме оцелиха веднъж над кръста и веднъж по ръката, другите учтиво ми подяряваха Забавно беше, класът ми е уникално готин - всички ми харесват Утре ни викат в 8:10 . . не знам защо толкова късно и от утре започваме с немския Нямам търпение вече, паднах се на добър клас и странна класна, но пак ме кефи Това е от мен, а вие малко пишете Айде по-живо, че ми е интересно да ви чуя историите ))

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хора , ще направя нова тема , ако нямате нищо против .. - заглавието '' Осмокласници 2010/2011 " Става ли ?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Е вие ме изпреварихте , имах идеи , но нищо. Хайде местя се в другата тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си