- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Моите учебници по английски също са три и цената им е 105 лева .. Мисля, че тва е адското нещо .. не мога да го възприема, униформата също ми е 100 и отгоре лева .. Нищо не са ни казвали за родителска среща.. понеже сестра ми учи в същото даскало от нея знам, че когато почне годината тогава има среща .. а относно списъци с учебници .. при нас май на 15-16 излизат .. (септември) //![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ако учим в няква езикова гимназия когаа тряа са зимат учебниците?И те раздават ли ги, тва онва или тряа си ги купувамее?И да питам кога почваме даскало и към колко тряа да сме там? хяхях ;д ;д
Не всички училища избират еднакви учебници..Попитай в училището или виж дали няма някакви списъци..Първоначално написано от Norty
105лв ? Много беПървоначално написано от qg0dkata
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Пфф да много е !! А тук в Тийнпроблем бях прочела, че някви учебници по немски били 120-150лв.![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Хора пожелавам ви късмет страшно е първата една седмица докато се опознате а после идва нещо още по страшно входящото ниво
Ако има някой от Търговската в Бургас...да питам...кога трябва да ходим за униформите ?![]()
Аз съвсем бях изключила,че ще имаме и входни нива..Първоначално написано от vavi13
![]()
Първоначално написано от EsteticLoff
Да, напълно възможно е. Преди 2 години като бях за 8 клас и на нас ни искаха по 90 лв за учебници по немски. Тези, които бяха с английски им искаха 120лв. То т'ва си е направо.. нямам думи ;х После и една камара помагала купувахме ОТДЕЛНО![]()
+ Тия учебници,тая униформа...Като казах на майка ми и тя няк'ва извади 3 стотачки ...а аз стоях такаПървоначално написано от qg0dkata
![]()
![]()
![]()
Мда и много хора от там са ми казвали,че няма родителска преди да започне годината...Ама тия от канцеларията много ме мотаха мен..грр![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
27ми.Първоначално написано от PepSsS
Saatana! Vittu! Perkele!
Аз пък днес ходих заедно с мама за униформата.
Много ме беше срам, защото трябваше да сменя 3 размера на ризата, докато намеря точния. Единия беше много тесен, а следващия - доста широк. Така де, реших, че е по-добре да ми е по-широчко и че като я плучим, ще я занесем на шивачка да я постесни и втали, че сега...А и при прането може да се свие
![]()
![]()
Иначе дънките много ме кефят, взех си два чифта да ги сменяме ии така. Само дето копчето им е едно гадно, трудно се закопчава.Взех си също така суичър и пуловер и тениска, макар че ще ми трябва чак за пролетта сигурно.
![]()
Голям мерак имах за пола, но се оказа една дълга до доста под коляното и доста...ъм, грозничка.А аз съм 1,56 и съответно дълга пола няма да ми отива никак. Ако бях 1, 80
![]()
Ии така. Вече униформата е платена. Ще е готова след 5ти септември, което значи, че на 6ти цъфвам в магазина и се радвам на униформатаа.Е, предполагам, че след 2 седмици ще ми писне, но в сравнение с предишната е много яка.
Бяла риза на черешово тънко райе, черни дънки, черешов суичър с дълъг ръкав, супер дебел, и черешов пуловер, не толкова дебел. Тениската е една бежова с черно/тъмносиньо... Готина е!
![]()
И така де, доста изписах, дано някой да го прочете цялото. Избрах си раница и се надявам да я получа за РД (20 август....)
http://www.natamno.com/products/%D0%...SPIRIT-11.html
Просто не мога да и се нарадвам, ако я получа нея, ще я гушкам, честно!Старата е адски скъсана, никак не ми харесва, а и е старичка - от началото на 6ти клас.
Ами вие с какво мислите да ходите на 15ти - с раницата или с някакво пликче или с по-малка чанта? Аз мисля с някаква по-изчистена чанта, която ще отива на униформата.
I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen!
Момиче успокой се малко като някаква наркоманка сиПървоначално написано от adelina1996
На 15 ще съм с 1 тефтер само за да запиша часовете си, а пък след това с раница на адидас :P Писал съм в друга тема за дрехите които ще обличам на 15
![]()
Нищо, нищо, радвам се, че сподели. Няма лошо от време на време радостта да се излива.Иначе е хубаво, че униформата ти харесва, де и нашите да бяха такива.. :д
Saatana! Vittu! Perkele!
Честита униформа !! Със здраве да си я носиш![]()
:P
^Мерси.![]()
Охх, ся като си прочетох мнението, и със глас се смея направо. Аз като се заприказвам (или като започна да пиша) нямам спиране. Очевидно.
![]()
Не си единствена, няма страшно.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
adelina1996 - Хайде,честита униформа и от мене..
Със здраве и с желание да си я носиш![]()
^ Хехе, мерси. Здравето и желанието са най-важни.![]()
Вие прочетохте ли вече задължителната литература?![]()
Не , никога не съм чел книгите защото не е нужно , никой не те пита от даскалите дали си ги прочел или не ,, SmilezZz това ти ли си на снимката ти ?Първоначално написано от adelina1996
![]()
Хах, успех осмокласници
Дано попаднете в готин клас. Като бивш осмокласник ше ви дам най-важния съвет - бъдете супер уверени в себе си.
Уха, чувствам се мъдър![]()
Mм неПървоначално написано от adelina1996
Прочела съм всички стихотворения и тези дни мисля да прочета "Крадеца на праскови"
За останалите неща ще си помисля![]()
![]()
Ии Вълчо мерсии![]()
Ще те послушам и ще бъда уверена в себе си !!![]()
![]()
Не може да бъдеПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Кумчо Вълчо, увереност, увереност, ама като се изправя пред тея непознатите... вдън земя ще потъне и самочувствие, и всичко.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Ама ще се опитам, де.![]()
Абе я кажи - принципно...много ли хранят?:P
![]()
Не съм чел нищо. Но утре заминавам на село за 3 дни, а каква е скука там, ще прочета нещо.
Иначе аз съм във 2 АЕГ. Купих си само едни обувки за новата година, че старите са доста износени. Le Coq Sportif![]()
Само знам, че екскурзиите на 2 АЕГ са епични![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali