.
Отговор в тема
Страница 6 от 54 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1339
    Моите учебници по английски също са три и цената им е 105 лева .. Мисля, че тва е адското нещо .. не мога да го възприема, униформата също ми е 100 и отгоре лева .. Нищо не са ни казвали за родителска среща.. понеже сестра ми учи в същото даскало от нея знам, че когато почне годината тогава има среща .. а относно списъци с учебници .. при нас май на 15-16 излизат .. (септември) //
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Ако учим в няква езикова гимназия когаа тряа са зимат учебниците?И те раздават ли ги, тва онва или тряа си ги купувамее?И да питам кога почваме даскало и към колко тряа да сме там? хяхях ;д ;д

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Norty
    Някои да знае кви учебници ми трябват за Английска Гимназия
    Не всички училища избират еднакви учебници..Попитай в училището или виж дали няма някакви списъци..

Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Моите учебници по английски също са три и цената им е 105 лева
    105лв ? Много бе
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^ Пфф да много е !! А тук в Тийнпроблем бях прочела, че някви учебници по немски били 120-150лв.
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Хора пожелавам ви късмет страшно е първата една седмица докато се опознате а после идва нещо още по страшно входящото ниво

Ако има някой от Търговската в Бургас...да питам...кога трябва да ходим за униформите ?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vavi13
    Хора пожелавам ви късмет страшно е първата една седмица докато се опознате а после идва нещо още по страшно входящото ниво
    Аз съвсем бях изключила,че ще имаме и входни нива..

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    ^ Пфф да много е !! А тук в Тийнпроблем бях прочела, че някви учебници по немски били 120-150лв.

Да, напълно възможно е. Преди 2 години като бях за 8 клас и на нас ни искаха по 90 лв за учебници по немски. Тези, които бяха с английски им искаха 120лв. То т'ва си е направо.. нямам думи ;х После и една камара помагала купувахме ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Моите учебници по английски също са три и цената им е 105 лева .. Мисля, че тва е адското нещо .. не мога да го възприема, униформата също ми е 100 и отгоре лева .. Нищо не са ни казвали за родителска среща.. понеже сестра ми учи в същото даскало от нея знам, че когато почне годината тогава има среща .. а относно списъци с учебници .. при нас май на 15-16 излизат .. (септември) //
    + Тия учебници,тая униформа...Като казах на майка ми и тя няк'ва извади 3 стотачки ...а аз стоях така
    Мда и много хора от там са ми казвали,че няма родителска преди да започне годината...Ама тия от канцеларията много ме мотаха мен..грр
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Голям фен Аватара на rammstein123
    Цитирай Първоначално написано от PepSsS
    Ако има някой от Търговската в Бургас...да питам...кога трябва да ходим за униформите ?
    27ми.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Аз пък днес ходих заедно с мама за униформата.
    Много ме беше срам, защото трябваше да сменя 3 размера на ризата, докато намеря точния. Единия беше много тесен, а следващия - доста широк. Така де, реших, че е по-добре да ми е по-широчко и че като я плучим, ще я занесем на шивачка да я постесни и втали, че сега... А и при прането може да се свие
    Иначе дънките много ме кефят, взех си два чифта да ги сменяме ии така. Само дето копчето им е едно гадно, трудно се закопчава. Взех си също така суичър и пуловер и тениска, макар че ще ми трябва чак за пролетта сигурно.
    Голям мерак имах за пола, но се оказа една дълга до доста под коляното и доста...ъм, грозничка. А аз съм 1,56 и съответно дълга пола няма да ми отива никак. Ако бях 1, 80
    Ии така. Вече униформата е платена. Ще е готова след 5ти септември, което значи, че на 6ти цъфвам в магазина и се радвам на униформатаа. Е, предполагам, че след 2 седмици ще ми писне, но в сравнение с предишната е много яка. Бяла риза на черешово тънко райе, черни дънки, черешов суичър с дълъг ръкав, супер дебел, и черешов пуловер, не толкова дебел. Тениската е една бежова с черно/тъмносиньо... Готина е!
    И така де, доста изписах, дано някой да го прочете цялото. Избрах си раница и се надявам да я получа за РД (20 август....)
    http://www.natamno.com/products/%D0%...SPIRIT-11.html
    Просто не мога да и се нарадвам, ако я получа нея, ще я гушкам, честно! Старата е адски скъсана, никак не ми харесва, а и е старичка - от началото на 6ти клас.
    Ами вие с какво мислите да ходите на 15ти - с раницата или с някакво пликче или с по-малка чанта? Аз мисля с някаква по-изчистена чанта, която ще отива на униформата.
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

Град
    Russe
    Цитирай Първоначално написано от adelina1996
    Аз пък днес ходих заедно с мама за униформата.
    Много ме беше срам, защото трябваше да сменя 3 размера на ризата, докато намеря точния. Единия беше много тесен, а следващия - доста широк. Така де, реших, че е по-добре да ми е по-широчко и че като я плучим, ще я занесем на шивачка да я постесни и втали, че сега... А и при прането може да се свие
    Иначе дънките много ме кефят, взех си два чифта да ги сменяме ии така. Само дето копчето им е едно гадно, трудно се закопчава. Взех си също така суичър и пуловер и тениска, макар че ще ми трябва чак за пролетта сигурно.
    Голям мерак имах за пола, но се оказа една дълга до доста под коляното и доста...ъм, грозничка. А аз съм 1,56 и съответно дълга пола няма да ми отива никак. Ако бях 1, 80
    Ии така. Вече униформата е платена. Ще е готова след 5ти септември, което значи, че на 6ти цъфвам в магазина и се радвам на униформатаа. Е, предполагам, че след 2 седмици ще ми писне, но в сравнение с предишната е много яка. Бяла риза на черешово тънко райе, черни дънки, черешов суичър с дълъг ръкав, супер дебел, и черешов пуловер, не толкова дебел. Тениската е една бежова с черно/тъмносиньо... Готина е!
    И така де, доста изписах, дано някой да го прочете цялото. Избрах си раница и се надявам да я получа за РД (20 август....)
    http://www.natamno.com/products/%D0%...SPIRIT-11.html
    Просто не мога да и се нарадвам, ако я получа нея, ще я гушкам, честно! Старата е адски скъсана, никак не ми харесва, а и е старичка - от началото на 6ти клас.
    Ами вие с какво мислите да ходите на 15ти - с раницата или с някакво пликче или с по-малка чанта? Аз мисля с някаква по-изчистена чанта, която ще отива на униформата.
    Момиче успокой се малко като някаква наркоманка си На 15 ще съм с 1 тефтер само за да запиша часовете си, а пък след това с раница на адидас :P Писал съм в друга тема за дрехите които ще обличам на 15

Нищо, нищо, радвам се, че сподели. Няма лошо от време на време радостта да се излива. Иначе е хубаво, че униформата ти харесва, де и нашите да бяха такива.. :д
    Saatana! Vittu! Perkele!

Честита униформа !! Със здраве да си я носиш :P

^Мерси.
    Охх, ся като си прочетох мнението, и със глас се смея направо. Аз като се заприказвам (или като започна да пиша ) нямам спиране. Очевидно.

Не си единствена, няма страшно.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Град
    Русе
    adelina1996 - Хайде,честита униформа и от мене..
    Със здраве и с желание да си я носиш

^ Хехе, мерси. Здравето и желанието са най-важни.
    Вие прочетохте ли вече задължителната литература?

Град
    Russe
    ^ Хехе, мерси. Здравето и желанието са най-важни.
    Не , никога не съм чел книгите защото не е нужно , никой не те пита от даскалите дали си ги прочел или не ,, SmilezZz това ти ли си на снимката ти ?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Хах, успех осмокласници
    Дано попаднете в готин клас. Като бивш осмокласник ше ви дам най-важния съвет - бъдете супер уверени в себе си.

Уха, чувствам се мъдър

Mм не
    Прочела съм всички стихотворения и тези дни мисля да прочета "Крадеца на праскови"
    За останалите неща ще си помисля

Ии Вълчо мерсии
    Ще те послушам и ще бъда уверена в себе си !!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Хах, успех осмокласници
    Дано попаднете в готин клас. Като бивш осмокласник ше ви дам най-важния съвет - бъдете супер уверени в себе си.

Уха, чувствам се мъдър
    Не може да бъде
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Хах, успех осмокласници

Уха, чувствам се мъдър
    Кумчо Вълчо, увереност, увереност, ама като се изправя пред тея непознатите... вдън земя ще потъне и самочувствие, и всичко.
    Ама ще се опитам, де.
    Абе я кажи - принципно...много ли хранят? :P

Не съм чел нищо. Но утре заминавам на село за 3 дни, а каква е скука там, ще прочета нещо.
    Иначе аз съм във 2 АЕГ. Купих си само едни обувки за новата година, че старите са доста износени. Le Coq Sportif
    Само знам, че екскурзиите на 2 АЕГ са епични
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си