- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
Лелее, колко ли саксии има в училището ви...![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Нали .. то не училища, ми джунгли![]()
Като се записвах и по земята имаше саксии![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
^Уау..Явно не е останало място и са започнали да поставят саксиите по земята
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ми сигурноПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Сигурно и по тавана.. С капчица го залепии..![]()
Или поксипол.
Saatana! Vittu! Perkele!
Ужас .. Пази Боже !! Да ми падне някоя на главатаПървоначално написано от rammstein123
- сънят ми ще стане истина
![]()
Първоначално написано от EsteticLoff
![]()
![]()
![]()
тука поне успяха да ти разгадаят съня![]()
There is a princess in every girl
![]()
О,yeah!
![]()
Аз се чудя за цвете ..май няма да нося ..
SmilezZz Страхотна сиМерси много!
![]()
А по въпроса на това дали да се носят цветя на 15-ти септември, отговорът ми е да!Все пак този учител ще ни бъде класен и с букета правим жест и показваме някакво уважение.Аз винаги съм осила и тази година няма да пропусна.
BTW SmilezZz знам кой ще ти бъде класен. Този учител ми преподаваше 3 години - страхотен е! Ако му подариш букет няма да се смути никак. Няма да сгрешиш, ако му купиш цветя!![]()
ОМГ, кфо уважение към не познат?Разбирам една година туй онуй ама.. туй си ебахти подмазването, и като е мъж още по - добре да не носите...Първоначално написано от IvUsHkA
И аз имах терзания за цветята, но питах по големите дали са носили и тн. и ми казаха, че пощи никой не е носил.., ии аз няма да нося де..
![]()
И какво подмазване към непознат..Той сякаш като му подаря едно цвете,ще започне да ми пише шестиците..Мислете преди да пишете..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За цветето съм 50 на 50. От една страна е хубаво да покажеш , че си помислил за дадения учител , но пък от друга наистина е малко подмазващо. Но то зависи от човека! Всеки учител си тълкува различно подаряването на цвете. Затова аз ще разпитам за моята учителка.. и в последния момент ще реша. ((:
Пфф аз накрая ще взема да занеса цвете и то ще се окаже,че класната ми е като госпожата ми по ФВС в старото уч.- ама кви са тия цветя!? Не обичам цветатя, да не сте ми подарили и едно цвете вече !!![]()
За Коледа ще ти пратя по пощата някое в саксия!Внимавай , да не е взривоопасно!
Първоначално написано от iiordanova
![]()
![]()
пази Боже...Първоначално написано от EsteticLoff
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Подарявате ли цветя на мъж класен ръководител? Аз не, ама ми е некво странно да отида без нищо.![]()
Купи му диамантен пръстен.Първоначално написано от MidnightTornado
Saatana! Vittu! Perkele!
Нито са ни изкарали списъците кой в какъв клас ще е, нито класни, да не говорим за родителски срещи и униформи. Взеха ни само по 60лв за тениска, риза, шалче, вратовръзка и значка.
А за цветята - хем да, хем не. От една страна ако всички носят, пък ти не ще ти стане кофти, пък и могат да ти викат 'стиснал си се за едното цвете', 'неуважителен' блаблаа.. знаете ги. От друга пък ако само ти носиш, ще викат, че се подмазваш, добра душица, пак някво име ще ти излезе. То ни едното, ни друготоУж се водя в най-хубавото училище във Варна, да зема да се изложа на първия ден баш, ми не става
Пък и разбрах, че тая година ще има доста момчета, те не са от най-уважителните. От горните класове 100% никой няма да донесе цвете, ама знам ли
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз мисля да взема едно цвете на 15-ти , пък дали ще го дам си е друг въпрос![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Най-добре едно мъничко цвете, скрито в чантата. Ако другите носят го изкарваш и ти, ако не.. ми ще си седи там![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз съм свикнала всяка година на 15ти да нося цвете.. иии - не знам най-вероятно ще нося. Ма не знам класен ли, класна ли ще ми е. Нищо не казват. >.<
Аз съм свикнала всяка година на 15ти да нося цвете.. иии - не знам най-вероятно ще нося. Ма не знам класен ли, класна ли ще ми е. Нищо не казват. >.<
oо за цветя ли става думаот 4 клас не съм носил сега в края на 7 се сетих че е за последно и донесох
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз ще нося роза пък ако само аз ще нося няма да го дам на класната/ия, а на момиче което ми хареса:P