.
Отговор в тема
Страница 8 от 54 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1339
    Голям фен Аватара на rammstein123
    Лелее, колко ли саксии има в училището ви...
    Saatana! Vittu! Perkele!

Нали .. то не училища, ми джунгли
    Като се записвах и по земята имаше саксии
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Уау..Явно не е останало място и са започнали да поставят саксиите по земята
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ^ Уау..Явно не е останало място и са започнали да поставят саксиите по земята
    ми сигурно

Сигурно и по тавана.. С капчица го залепии..
    Или поксипол.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Или поксипол.
    Ужас .. Пази Боже !! Да ми падне някоя на главата - сънят ми ще стане истина

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Или поксипол.

тука поне успяха да ти разгадаят съня
    There is a princess in every girl

Мега фен Аватара на iiordanova
    Или поксипол.
    О,yeah!

Аз се чудя за цвете .. май няма да нося ..

Град
    Русе
    SmilezZz Страхотна си Мерси много!
    А по въпроса на това дали да се носят цветя на 15-ти септември, отговорът ми е да!Все пак този учител ще ни бъде класен и с букета правим жест и показваме някакво уважение.Аз винаги съм осила и тази година няма да пропусна.

BTW SmilezZz знам кой ще ти бъде класен. Този учител ми преподаваше 3 години - страхотен е! Ако му подариш букет няма да се смути никак. Няма да сгрешиш, ако му купиш цветя!

Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    SmilezZz Страхотна си Мерси много!
    А по въпроса на това дали да се носят цветя на 15-ти септември, отговорът ми е да!Все пак този учител ще ни бъде класен и с букета правим жест и показваме някакво уважение.Аз винаги съм осила и тази година няма да пропусна.

BTW SmilezZz знам кой ще ти бъде класен. Този учител ми преподаваше 3 години - страхотен е! Ако му подариш букет няма да се смути никак. Няма да сгрешиш, ако му купиш цветя!
    ОМГ, кфо уважение към не познат?Разбирам една година туй онуй ама.. туй си ебахти подмазването, и като е мъж още по - добре да не носите... И аз имах терзания за цветята, но питах по големите дали са носили и тн. и ми казаха, че пощи никой не е носил.., ии аз няма да нося де..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

И какво подмазване към непознат..Той сякаш като му подаря едно цвете,ще започне да ми пише шестиците ..Мислете преди да пишете..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

За цветето съм 50 на 50. От една страна е хубаво да покажеш , че си помислил за дадения учител , но пък от друга наистина е малко подмазващо. Но то зависи от човека! Всеки учител си тълкува различно подаряването на цвете. Затова аз ще разпитам за моята учителка.. и в последния момент ще реша. ((:

Пфф аз накрая ще взема да занеса цвете и то ще се окаже,че класната ми е като госпожата ми по ФВС в старото уч.- ама кви са тия цветя!? Не обичам цветатя, да не сте ми подарили и едно цвете вече !!

Пфф аз накрая ще взема да занеса цвете и то ще се окаже,че класната ми е като госпожата ми по ФВС в старото уч.- ама кви са тия цветя!? Не обичам цветатя, да не сте ми подарили и едно цвете вече !!

За Коледа ще ти пратя по пощата някое в саксия! Внимавай , да не е взривоопасно!

Цитирай Първоначално написано от iiordanova

За Коледа ще ти пратя по пощата някое в саксия! Внимавай , да не е взривоопасно!

пази Боже...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Подарявате ли цветя на мъж класен ръководител? Аз не, ама ми е некво странно да отида без нищо.

Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Подарявате ли цветя на мъж класен ръководител? Аз не, ама ми е некво странно да отида без нищо.
    Купи му диамантен пръстен.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на ameli
    Нито са ни изкарали списъците кой в какъв клас ще е, нито класни, да не говорим за родителски срещи и униформи. Взеха ни само по 60лв за тениска, риза, шалче, вратовръзка и значка.

А за цветята - хем да, хем не. От една страна ако всички носят, пък ти не ще ти стане кофти, пък и могат да ти викат 'стиснал си се за едното цвете', 'неуважителен' блаблаа.. знаете ги. От друга пък ако само ти носиш, ще викат, че се подмазваш, добра душица, пак някво име ще ти излезе. То ни едното, ни другото Уж се водя в най-хубавото училище във Варна, да зема да се изложа на първия ден баш, ми не става Пък и разбрах, че тая година ще има доста момчета, те не са от най-уважителните. От горните класове 100% никой няма да донесе цвете, ама знам ли
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    София
    Аз мисля да взема едно цвете на 15-ти , пък дали ще го дам си е друг въпрос
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Мега фен Аватара на ameli
    Най-добре едно мъничко цвете, скрито в чантата. Ако другите носят го изкарваш и ти, ако не.. ми ще си седи там
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Аз съм свикнала всяка година на 15ти да нося цвете.. иии - не знам най-вероятно ще нося. Ма не знам класен ли, класна ли ще ми е. Нищо не казват. >.<

Аз съм свикнала всяка година на 15ти да нося цвете.. иии - не знам най-вероятно ще нося. Ма не знам класен ли, класна ли ще ми е. Нищо не казват. >.<

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    oо за цветя ли става дума от 4 клас не съм носил сега в края на 7 се сетих че е за последно и донесох
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Russe
    Аз ще нося роза пък ако само аз ще нося няма да го дам на класната/ия, а на момиче което ми хареса :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си