.
Отговор в тема
Страница 9 от 54 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1339
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    oо за цветя ли става дума от 4 клас не съм носил сега в края на 7 се сетих че е за последно и донесох
    A true gentleman...
    Аз ще си нося както винаги...ее вие го направихте като избора на Софи бе
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    around the world !
    За последно занесох цвете на класната в 7-ми клас на завършването, защото беше пич и ми дигна оценката по химия. В 8-ми клас като бяхме никой не носеше цветя, а бяхме за първа година заедно. Доколкото си спомням и от другите класове повечето бяха без цветя, а за големите да не говорим. В 9-ти клас също не носихме цветя, сега в 10-ти ще продължим традицията. Не се чудете толкова за едни цветя - щом е мъж, няма нужда, тъй като той ще ги подари/раздаде на колежките си, т'ва е практика при повечето и никой няма да се разсърди, ако не сте му занесли.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Пф, все едно гледам темата от миналата година ;D ..обичайните "проблеми"- "да нося ли цветя/с кво да се облека/ще ни целят ли с моркови"
    Азз като един екс 8-мокласник да се намеся-с едно цвете няма да обеднеете толкова, независимо дали ще сте с класен/класна, носете бе, тва си е едно уважение, особенно щом ще сте в ново даскало..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мхм,сега и аз да се включа...
    Купила съм си вече тетрадки,химикали,моливи и порчие.Купих си три чанти...В моето училище нямат униформи,или поне никой нищо ни не е казвал.ЗА учебници,дъра-дъра и прочие ще ни кажат на 7.09.За цвете няма да нося...Не съм носила,няма и да нося...
    Друго много искам да започнем да се запозная с всички съученици,интересно ми и просто...
    И искам нещо да питам,след като аз влязох в немска гимназия,понятие си нямам от немски,как очакват да държа входно ниво по немски...
    П.С.-Аз съм приета в ГПНЕ,,Гьоте" Бургас...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Голям фен Аватара на rammstein123
    Шоколадче, аз живея, за да въведат униформи на немската и английската. Ако не въведат, значи съм се провалила.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Има ли някой заек в Спге,софия?
    ла-ла-ла

Няма ме 2 дена да пиша тука и темата умряла хах .. шегувам се
    Интересно ми е вие ще имате ли разказвателни предмети, защото аз съм в езикова гимназия та ще уча език,музика,ФВС,изобр.,Бг и математика - мисля, че това бяха
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    верно бе тва е мойта тема ето тук се набират хора от ПГЕХТ плевен които са зайци и ако може да са от моята паралелка която е "компютърни мрежи"

п.п КОЙТО СЕ ПОЗНАЕ ДА ПИШЕ ЛС ЩОТ ТЕМАТА НЕ Я СЛЕДЯ
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Няма ме 2 дена да пиша тука и темата умряла хах .. шегувам се
    Интересно ми е вие ще имате ли разказвателни предмети, защото аз съм в езикова гимназия та ще уча език,музика,ФВС,изобр.,Бг и математика - мисля, че това бяха
    +

И информационни
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Някой ще ми даде ли линк към темата в която е списъка кой форумец в коя гимназия е?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...983&highlight=

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от xToxiic
    я дайте този списък че аз го нямам пък искам да почета малко ^^
    няколко страници по-напред съм посtнаlа линк към темата със списъците с книги за лятото на SmilezZz
    Ето я:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Ох,аз все още се колебая дали да нося цветя на 15 септември..При условие,че класния ръководител е МЪЖ..Според вас дали да нося цветя или не ?
    Аз не мога да реша все още

мерси за списъкаа ^^ таа за цветя.. аз сигурно ще занеса ^^

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Гледам темата от миналата година и реших да питам и за физическото хахах..- ще играете или ще се освобождавате?

Гледам темата от миналата година и реших да питам и за физическото хахах..- ще играете или ще се освобождавате
    HOPEFULLY

^ Викаш дано да имам късмет като тая година хахахах.

Инак аз ще се освобождавам.

^ Викаш дано да имам късмет като тая година хахахах.

Инак аз ще се освобождавам.
    Ем би трябвало да ме освободят заради алергията...ама ако нещо се опънат... нема да ме кефнат

Град
    Valley of the Sun
    Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Купила съм си вече тетрадки,химикали,моливи и порчие.Купих си три чанти...В моето училище нямат униформи,или поне никой нищо ни не е казвал.ЗА учебници,дъра-дъра и прочие ще ни кажат на 7.09.За цвете няма да нося...Не съм носила,няма и да нося...
    Друго много искам да започнем да се запозная с всички съученици,интересно ми и просто...
    И искам нещо да питам,след като аз влязох в немска гимназия,понятие си нямам от немски,как очакват да държа входно ниво по немски...
    Човек, и аз съм приета там.. И сега направо ме хвърли в ужас.. Как така входно ниво и аз си нямам понятие от немски.. И повечето хора най-вероятно са влезли там, защото искат да го научат... Където съм питала никой не е споменавал за такова входно ниво.. Ама трябва да попитаме освен на 07.09... И аз много искам да се запозная с класа, да видя дали ще има мои познати и така...
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

Цитирай Първоначално написано от t1nk3rb3ll
    Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Човек, и аз съм приета там.. И сега направо ме хвърли в ужас.. Как така входно ниво и аз си нямам понятие от немски.. И повечето хора най-вероятно са влезли там, защото искат да го научат... Където съм питала никой не е споменавал за такова входно ниво.. Ама трябва да попитаме освен на 07.09... И аз много искам да се запозная с класа, да видя дали ще има мои познати и така...
    Входното по немски не е трудно.Първите няколко седмици ще започнете само с азбуката,думи и някои елементарни изрази.На това ще бъде цялото входно.Най-голямата ви мъка ще е да запомните всички думи,които ако нямате късмет ще са мнооого Но като цяло не е толкова страшно.

^Бе какво входно ниво по немски !?
    Почти всички приети в гимназии с немски език си нямат и понятие от езика т.е. няма как да има !!

П.П. поне така си мисля ахахах

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Ем би трябвало да ме освободят заради алергията...ама ако нещо се опънат... нема да ме кефнат
    Късмет хахах ..

^Бе какво входно ниво по немски !?
    Почти всички приети в гимназии с немски език си нямат и понятие от езика т.е. няма как да има !!

П.П. поне така си мисля ахахах

Късмет хахах ..
    Мисии че хич ама хич не ми е до ФВС...тая годинка главно ще уча английския и понеже ми е твъъърде лесен...искам пълен мързел нали ако ш е мързел да е качествеен

Входното по немски не е трудно.Първите няколко седмици ще започнете само с азбуката,думи и някои елементарни изрази.На това ще бъде цялото входно.
    Сериозно ли бее !?
    Няма пък. Не е честноо хахах

Мисии че хич ама хич не ми е до ФВС...тая годинка главно ще уча английския и понеже ми е твъъърде лесен...искам пълен мързел нали ако ш е мързел да е качествеен
    Не бях ли миЦи бе
    Бту зЯвиждам, аз тая година май ще се скъсам от несмки, че тряя да вляза в Ляйстунг клясе ли кво е там о.О ..

Не бях ли миЦи бе
    Бту зЯвиждам, аз тая година май ще се скъсам от несмки, че тряя да вляза в Ляйстунг клясе ли кво е там о.О ..
    Т'ва е мерси /facepalm
    Иначе...вярвам,че ще влезеш...ама трудничко де И аз първо исках с немски да ходя при чичо и леля...обаче предпочитам това като се замисля...най-вероятно след гимназията ще ходя на курсове а сега ще мина 1 годинка на life's good до 9ти клас,когато ще уча и другите глупости...моля се този път да не е "женското на кучето" по химия

Не ти трябва ,а и едва ли ще успееш.Тая година влязоха тези които бяха учили немски преди или тези ,които наистина се скъсаха да учат(буквално зубарите защото колкото и да си умен всички тия думи не можеш да ги научиш)

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Не ти трябва ,а и едва ли ще успееш.Тая година влязоха тези които бяха учили немски преди или тези ,които наистина се скъсаха да учат(буквално зубарите защото колкото и да си умен всички тия думи не можеш да ги научиш)
    т'ва го казваш,защото не я познаваш

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    приетите в ГПНЕ "Гьоте", Бургас да ми пишат (не съм заек ;д)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си