- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници [vol.1]
A true gentleman...Първоначално написано от awerw
![]()
Аз ще си нося както винаги...ее вие го направихте като избора на Софи бе![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
За последно занесох цвете на класната в 7-ми клас на завършването, защото беше пич и ми дигна оценката по химия.![]()
В 8-ми клас като бяхме никой не носеше цветя, а бяхме за първа година заедно. Доколкото си спомням и от другите класове повечето бяха без цветя, а за големите да не говорим. В 9-ти клас също не носихме цветя, сега в 10-ти ще продължим традицията. Не се чудете толкова за едни цветя - щом е мъж, няма нужда, тъй като той ще ги подари/раздаде на колежките си, т'ва е практика при повечето и никой няма да се разсърди, ако не сте му занесли.
![]()
Пф, все едно гледам темата от миналата година ;D ..обичайните "проблеми"- "да нося ли цветя/с кво да се облека/ще ни целят ли с моркови"![]()
Азз като един екс 8-мокласник да се намеся-с едно цвете няма да обеднеете толкова, независимо дали ще сте с класен/класна, носете бе, тва си е едно уважение, особенно щом ще сте в ново даскало..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Мхм,сега и аз да се включа...
Купила съм си вече тетрадки,химикали,моливи и порчие.Купих си три чанти...В моето училище нямат униформи,или поне никой нищо ни не е казвал.ЗА учебници,дъра-дъра и прочие ще ни кажат на 7.09.За цвете няма да нося...Не съм носила,няма и да нося...
Друго много искам да започнем да се запозная с всички съученици,интересно ми и просто...
И искам нещо да питам,след като аз влязох в немска гимназия,понятие си нямам от немски,как очакват да държа входно ниво по немски...
П.С.-Аз съм приета в ГПНЕ,,Гьоте" Бургас...
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Шоколадче, аз живея, за да въведат униформи на немската и английската. Ако не въведат, значи съм се провалила.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Няма ме 2 дена да пиша тука и темата умряла хах .. шегувам се
Интересно ми е вие ще имате ли разказвателни предмети, защото аз съм в езикова гимназия та ще уча език,музика,ФВС,изобр.,Бг и математика - мисля, че това бяха![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
верно бе тва е мойта тема ето тук се набират хора от ПГЕХТ плевен които са зайци и ако може да са от моята паралелка която е "компютърни мрежи"![]()
п.п КОЙТО СЕ ПОЗНАЕ ДА ПИШЕ ЛС ЩОТ ТЕМАТА НЕ Я СЛЕДЯ![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
+Първоначално написано от EsteticLoff
И информационни
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...983&highlight=Първоначално написано от NoContinuation
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
мерси за списъкаа ^^ таа за цветя.. аз сигурно ще занеса ^^
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
Гледам темата от миналата година и реших да питам и за физическото хахах..- ще играете или ще се освобождавате?
![]()
HOPEFULLYПървоначално написано от EsteticLoff
^Викаш дано да имам късмет като тая година хахахах.
Инак аз ще се освобождавам.![]()
Ем би трябвало да ме освободят заради алергията...ама ако нещо се опънат...Първоначално написано от EsteticLoff
нема да ме кефнат
![]()
Човек, и аз съм приета там.. И сега направо ме хвърли в ужас.. Как така входно нивоПървоначално написано от shokoladchety
и аз си нямам понятие от немски.. И повечето хора най-вероятно са влезли там, защото искат да го научат... Където съм питала никой не е споменавал за такова входно ниво.. Ама трябва да попитаме освен на 07.09... И аз много искам да се запозная с класа, да видя дали ще има мои познати и така...
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
Входното по немски не е трудно.Първите няколко седмици ще започнете само с азбуката,думи и някои елементарни изрази.На това ще бъде цялото входно.Най-голямата ви мъка ще е да запомните всички думи,които ако нямате късмет ще са мнооогоПървоначално написано от t1nk3rb3ll
Но като цяло не е толкова страшно.
^Бе какво входно ниво по немски !?![]()
Почти всички приети в гимназии с немски език си нямат и понятие от езика т.е. няма как да има !!
П.П. поне така си мисля ахахах![]()
Късмет хахах ..Първоначално написано от krokkrok
![]()
МисииПървоначално написано от EsteticLoff
че хич ама хич не ми е до ФВС...тая годинка главно ще уча английския и понеже ми е твъъърде лесен...искам пълен мързел
нали ако ш е мързел да е качествеен
![]()
Сериозно ли бее !?Първоначално написано от krokkrok
![]()
Няма пък. Не е честноо хахах![]()
![]()
Не бях ли миЦи беПървоначално написано от krokkrok
![]()
Бту зЯвиждам, аз тая година май ще се скъсам от несмки, че тряя да вляза в Ляйстунг клясе ли кво е там о.О ..![]()
Т'ва е мерсиПървоначално написано от EsteticLoff
/facepalm
Иначе...вярвам,че ще влезеш...ама трудничко деИ аз първо исках с немски да ходя при чичо и леля...обаче предпочитам това като се замисля...най-вероятно след гимназията ще ходя на курсове
а сега ще мина 1 годинка на life's good до 9ти клас,когато ще уча и другите глупости...моля се този път да не е "женското на кучето" по химия
![]()
Не ти трябва ,а и едва ли ще успееш.Тая година влязоха тези които бяха учили немски преди или тези ,които наистина се скъсаха да учат(буквално зубарите защото колкото и да си умен всички тия думи не можеш да ги научиш)Първоначално написано от EsteticLoff
![]()
т'ва го казваш,защото не я познавашПървоначално написано от LifeFitness0
![]()
приетите в ГПНЕ "Гьоте", Бургас да ми пишат (не съм заек ;д)