- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Идва ми за 2ри път този месец
свърши ми преди 15 дни сега ми дойде отново ???? Трябва ли да се притеснявам ???
Едва ли...ако се повтори отново тогава вече ще е повод за притеснение. Имам позната, която по същия начин й дойде, просто нередовна менструация.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Кървенето като при редовна менструация ли е? Да не го бъркаш с пробивното кървене/spotting при овулация?
Утре си поднеси д-то към АГ кабинет. Не подценявай състоянието!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Зависи.На колко си години?Може да не ти се е нормализирал МЦ. Но пак не е много нормално.По-добре се консултирай с лекар.![]()
на 16от 2 год имам менстурация и винаги е била абсолютно точна .
Би ли могло да се счете за симптом на инфекция с ХИВ тъй като имах съмнения преди месец че е възможно да сам правила секс с болен .
Трябва да отберлежа че от 1 седмица съм на диетка и ям доста малко та чак ми пречернява ...
Ами... не искам да те плаша , но отиди на доктор и започни да се храниш редовно !Първоначално написано от pochti
Ако си ходила на море и си претърпяла климатични смени,е нормално.
Утре директно при чичо доктор девойко.
Наистина,по-добре поговори с майка си и отиди на доктор.Щом казваш,че винаги ти е идвало нормално и сега изведнъж 2пъти за 1месец може да има нещо по-сериозно,може и да е нещо малко,няма как да разбереш без лекар.Дано не е нищо сериозно![]()
Някой ще отговори ли на въпроса ми дали се счита за симптом на ХИВ ???
Ами не съм запозната,но виж какво намерих :
първият стадий на инфекцията - се развива в рамките на няколко седмици след заразяването с вируса HIV, характеризира се с оплаквания, подобни на тези на грипа или инфекциозната мононуклеоза и обикновено преминава за няколко седмици.
Ранна инфекция
В началото на инфектирането с ХИВ може да няма никакви признаци, въпреки че в много случаи в първите две до четири седмици от инфекцията е възможно да се развият грипоподобни заболявания. Признаците и симптомите са следните:
-Треска
-Главоболие
-Възпалено гърло
-Подути лимфни възли
-Обрив
Дори и да отсъстват напълно симптоми, заразата може да се предава и на други хора.
Симптоми могат да не се проявят в продължение на 8 или 9 години
Никъде не пише за промени в МЦ при жените. Дано да не е това.Можеш да си направиш тест след месец,но най-добре след 3 или 6месеца за да си напълно спокойна.С друго не мога да помогна.
Да това го знам .Благодаря ти много за труда ;]]
Имам само някои от симптомите .