- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали има хора които
знаят че са болни от ХИВ/спин и въпреки това практикуват без да предупредят партньорите си и то без предпазни мерки ? Мислите ли че са много и какъв човек трябва да си за да го правиш ? Озлобен към противоположния пол ? Психар ? Изверг ?![]()
Няма начин да няма такива хора ... всичко има ... тук в България ...
Не само в България , в цял свят е така.А и не само спин ами и хиляди други болести пренасят.Първоначално написано от OneGuy
А най-вероятно има и хора които не знаят че са болни от някаква венерическа болест и правят секс без да го подозират ... и за тях много жалко
Имаше едно интервю по НОВА за едно момче, болно от спин.Питаха го дали прави секс и той каза да, но каза също, че не предупреждавал партньорките си, защото щели да избягат от него.Е това,ако не е психарско...
Определено има такива хора и именно заради тях става все по - голямо числото на заразените ,които го пренасят![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Да има такива хора и те не са малко..ами просто ги е яд на живота и искат да си изливат злобата и си казват :"Защо пък само аз да умра" общо взето нещо подобно....
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Тези които знаят , че са заразени - малкоПървоначално написано от pochti
тези които НЕ знаят - МНОГО.
Преди да си направила тест , не се притеснявай излишноПървоначално написано от pochti
![]()
XGAXAGXXAGAXGXGAПървоначално написано от Slamdancer
Кое е смешното бе готин ?Първоначално написано от FeelMyPain
за съжаление има ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Такива хора трябва да бъдат разстрелвани на място.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Лесно е да го напишеш във форум,айде дръпни спусъка,а?Първоначално написано от Extremescream
Can It All Be So Simple ?
Аз бих... стига да не ме затворат , окото няма да ми мигне докат го застрелвам.Първоначално написано от xinfamous
Абсолютно ..Първоначално написано от Slamdancer
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
И ако има какво. Слагате си шлиферчето и всичко е ок. Също така няма да се хвърляте на секс с непознати.
Ти си някакъб супер банален олигофрен бати,за пореден път отговаряш със същата картинка само че в друга тема.. :/Първоначално написано от UNITED2
![]()
Не ми е проблем.Чудовището си е чудовище,загубило е човешката си същност.Следователно,никак ви угризения.Аз хората по принцип не ги харесвам,така че за такива отрепки не би ми пукало кой знае колко.Първоначално написано от xinfamous
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Гледаш доста анимета нали?Първоначално написано от Extremescream