.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Полезна тема...
    Използвам крем за лице [за основа] и после минерална пудра. А четох някъде, че пудра нанесена върху лицето без фондьотен отдолу запушва много порите. Има ли нещо вярно?
    Пудрта ти е минерална,тоест тя се води дори полезна за кожата.А за запушването-всичкозависи от съответния продукт.

Супер фен Аватара на Djuff
    Начи реших да си пооправа малко мутрата и искам да питам задължително ли е да ползвам почистващ гел+почистващ лосион/тоник/+маска+ексфолиант?http://www.avonteenzone.com/products...gorating-scrub и четирите наведнъж ли?Или което си избера?И ако използвам няколко гела такива наведнъж ще стане ли нещо?Ще има ли ефект?Също така искам да ползвам и едни за озаряване ама то е дневен и нощен В смисъл да си наплюща 3-4 крема наведнъж!?

И както беше писала едно момиче как да разбере за кожата си к'ва е.. та измих си лецето и няма и 10 минути кожата ми почна да се 'свива' не е мазна, не е опъната, как да разбера к'ва е?

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    бих искала да ми препоръчаш някакви наистина хубави гел и ексфолиант за лице. (:
    На Freeman са уникални. Вършат много хубава работа.

момичета искам хубава маска за коса която да омазнява и да придава блясък, имам суха коса, овредена от пресата, сега съм решила да спра да се изправям, за да се възстанови, но не знам как, може и някакъв шампоан и балсам да ми препоръчате и някой ползвал ли е това http://plamboy.com/Ovlajniavashta-ma...rys-p-498.html

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Аз я ползвам, само че моята е с чесън ( не мирише на чесън де ) . Хубава е, гледах и в един друг форум бяха писали, че е хубава, а и си заслужава
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

искам да попитам за едни пъпки по скоро като белези от пъпки..пъпките си бяха такива за стискане изтисках ги хубаво и минаха вече около 2 месеца, а кожата ми стои такава по-тъмна на мястото където бяха двете пъпки. Знаеш ли някакъв продукт, който да ми помогне да се махнат :/

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Искам да ми препоръчате някаква домашна маска или някоя,която да е евтина за матиране и затваряне на порите -кожата ми е мазна.Имам голям проблем с това,а нямам време да отида на козметик!Значи...имам много пори по носа и по бузите,обаче тези по бузите като ги стисна и не излиза нищо-тва означава ли,че всъщност вътре няма нищо,а просто не са се затворили?Моля ви кажете ми,защото...и аз не знам вече какво да правя Значи да прочиства,затваря порите и матира кожата-може да са различни маски.За измиване на лицето ползвам http://www.comparestoreprices.co.uk/...luminating.jpg както и тоника,но от крема ми мирише много хубава кожата само,че ми се омазнява много бързо.Понякога си правя маска със царевично брашно(то беше тва жълтото нали )-слагам вода и нанасям върху лицето,преди помагаше много,но напоследък вече ефекта е по-малък.Какво да правя?!

^и моята кожа е мн мазна особенно по носа.....УЖАС

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Айде деее някой да каже

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Начи реших да си пооправа малко мутрата и искам да питам задължително ли е да ползвам почистващ гел+почистващ лосион/тоник/+маска+ексфолиант?http://www.avonteenzone.com/products...gorating-scrub и четирите наведнъж ли?Или което си избера?И ако използвам няколко гела такива наведнъж ще стане ли нещо?Ще има ли ефект?Също така искам да ползвам и едни за озаряване ама то е дневен и нощен В смисъл да си наплюща 3-4 крема наведнъж!?

И както беше писала едно момиче как да разбере за кожата си к'ва е.. та измих си лецето и няма и 10 минути кожата ми почна да се 'свива' не е мазна, не е опъната, как да разбера к'ва е?
    Значи кожата ти най-вероятно е смесена.Като моята така ще мога да ти помогна по-лесно.Трите задължителни стъпки са измиване с гел,обтриване с тоник и нанасяне на крем.А ексфолиант и маска се слагат един-два пъти в седмицата.
    От тези на ейвън които си дала можеш да използваш всики в реда в който посочих но и здължително някакъв крем,Използва се само един гел.Озаряващият гел за каква кожа и възраст е ако е за смесена коа и твоята възраст можеш да използваш като крем и си готова с продуктите

^^Маската на Лорис е хубава,да.За да се възстанови косата ти трябва да спреш всякакви третирания и да се грижиш добре за нея.Хубав и лек шампоан за суха и овредена коса-гарние,орзон...плюс балсам и маска най-добре всичко от една серия.Вземи си и кристали за коса и нанасяй след всяко къпане.По възможност не си суши косата само за спешни случаи.

Цитирай Първоначално написано от vampireee
    искам да попитам за едни пъпки по скоро като белези от пъпки..пъпките си бяха такива за стискане изтисках ги хубаво и минаха вече около 2 месеца, а кожата ми стои такава по-тъмна на мястото където бяха двете пъпки. Знаеш ли някакъв продукт, който да ми помогне да се махнат :/
    Ами на орифлейм има един пигмент за петна,аз го ползвам и съм много доволна

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Искам да ми препоръчате някаква домашна маска или някоя,която да е евтина за матиране и затваряне на порите -кожата ми е мазна.Имам голям проблем с това,а нямам време да отида на козметик!Значи...имам много пори по носа и по бузите,обаче тези по бузите като ги стисна и не излиза нищо-тва означава ли,че всъщност вътре няма нищо,а просто не са се затворили?Моля ви кажете ми,защото...и аз не знам вече какво да правя Значи да прочиства,затваря порите и матира кожата-може да са различни маски.За измиване на лицето ползвам http://www.comparestoreprices.co.uk/...luminating.jpg както и тоника,но от крема ми мирише много хубава кожата само,че ми се омазнява много бързо.Понякога си правя маска със царевично брашно(то беше тва жълтото нали )-слагам вода и нанасям върху лицето,преди помагаше много,но напоследък вече ефекта е по-малък.Какво да правя?!
    Вземи си гарниер 3 в 1

Град
    s0mewher3 in th3 darkk
    Значи моят проблем е там, че искам да ми препоръчате някакви продукти за моята кожа, които да ми погат и да са ефикасни. кожата ми е суха. Ползвам акне аут клийнзър,но това допълнително я изсушава, въпреки че ми помага този продукт. Ползвам и гарниер пюр 3 в 1, ама сякаш не го използвам - изчиства предишните пъпки след много време и се появяват други за много време . Та желая да ми препоръчате някъкви продукти за суха кожа, да ми премахват пъпките или да си зема хидратиращ крем, но какъв? Дали да не се пренасоча къв др ефикасни препарати? Просто незнам...с тази суха кожа. Очаквав вие да ме посъветвате
    I like the way you lie <3

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    И аз имам общо взето такъв проблем но при мен е че преди няколко месеца изкарах шарка (варицела) и има 2-3 белега от нея. Нямам познат дистрибутор на орифлейм но ако може нещто повече да кажеш за него. цена тубичка/бутилка е цвят нещто оринтировъчно.

Цитирай Първоначално написано от SunnyRainbow
    Значи моят проблем е там, че искам да ми препоръчате някакви продукти за моята кожа, които да ми погат и да са ефикасни. кожата ми е суха. Ползвам акне аут клийнзър,но това допълнително я изсушава, въпреки че ми помага този продукт. Ползвам и гарниер пюр 3 в 1, ама сякаш не го използвам - изчиства предишните пъпки след много време и се появяват други за много време . Та желая да ми препоръчате някъкви продукти за суха кожа, да ми премахват пъпките или да си зема хидратиращ крем, но какъв? Дали да не се пренасоча къв др ефикасни препарати? Просто незнам...с тази суха кожа. Очаквав вие да ме посъветвате
    гарние 3 в 1 е по-скоро за мазна.Вземи си серията на нивеа за суха кожа,хубава е

Цитирай Първоначално написано от spopi
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    И аз имам общо взето такъв проблем но при мен е че преди няколко месеца изкарах шарка (варицела) и има 2-3 белега от нея. Нямам познат дистрибутор на орифлейм но ако може нещто повече да кажеш за него. цена тубичка/бутилка е цвят нещто оринтировъчно.
    значи това на орифлейм е по-скоро за повърхностни петна,ако са дълбоки белези вече трябва нещо по-силно-контратубекс или нещо подобно.Иначе това на орифлейм си е единствено в каталога-питай за пигмент за петна.То е в оранженикава тубичка(има и крем,но това в тубичката е по-хубаво).Без намаление е към 12-13 лв мисля но те правят много хубави намаления

Препоръчайтие ми някой хубав молив за очи. На Буржоа как са? -
    моят е на Буржоа , страхотен е и не се размазва след първите 30 - 40 минути под очите ..

Цитирай Първоначално написано от megiinkaa
    Препоръчайтие ми някой хубав молив за очи. На Буржоа как са? -
    моят е на Буржоа , страхотен е и не се размазва след първите 30 - 40 минути под очите ..
    буржоа

Предложете ми някакъв ексфолиант на който мога да се доверя . . . тъй като до сега не съм си взимала, защото мойта кожа е суха даже миналата година имах някакви петна зимата . . махнах ги вече за мое щастие

и такаа искам да ми кажете какво да използвам и как ?

за лице и тяло . .? особено за зимата
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

Цитирай Първоначално написано от betkata9514
    Предложете ми някакъв ексфолиант на който мога да се доверя . . . тъй като до сега не съм си взимала, защото мойта кожа е суха даже миналата година имах някакви петна зимата . . махнах ги вече за мое щастие

и такаа искам да ми кажете какво да използвам и как ?

за лице и тяло . .? особено за зимата
    щом ти е суха кожата си вземи на някоя хубава козметика ексфолиант за суха кожа Препоръчвам Виши

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    и аз имам проблем с лицето.кожата ми е мазна към смесена,но не мисля че имам засилено акне ако мога така да се изразя.проблемът е ,че след толкова нерви с тази мазна кожа по няколко пъти на ден висях в банята използвала съм и все още използвам измиващ гел за лице,ексфолиант,използвала съм и гарниер 3 в 1....правила съм си някоя друга маска за лице....единствено крем4ета не съм използвала и то е,защото винаги съм си мислела 4е след като кожата ми е мазна кремът ще я омазни пове4е,а и не им се доверявах много на тия крем4ета за такава кожа-нищо не помагаше....фдт мнооого рядко използвам,всъщност гримът ми е единствено под формата на спирала,и след всичкото ''третиране''на лицето ми то се поизбели мъничко,изглежда странно болнаво и бледо,имам на места червеникави петна по бузите и...... ами незнам какво да правя-нито какъв точен продукт да използвам,нито как да си възвърна нормалния цвят на лицето
    ''малко'' стана дълго,ноо...
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Цитирай Първоначално написано от anonim4e2
    и аз имам проблем с лицето.кожата ми е мазна към смесена,но не мисля че имам засилено акне ако мога така да се изразя.проблемът е ,че след толкова нерви с тази мазна кожа по няколко пъти на ден висях в банята използвала съм и все още използвам измиващ гел за лице,ексфолиант,използвала съм и гарниер 3 в 1....правила съм си някоя друга маска за лице....единствено крем4ета не съм използвала и то е,защото винаги съм си мислела 4е след като кожата ми е мазна кремът ще я омазни пове4е,а и не им се доверявах много на тия крем4ета за такава кожа-нищо не помагаше....фдт мнооого рядко използвам,всъщност гримът ми е единствено под формата на спирала,и след всичкото ''третиране''на лицето ми то се поизбели мъничко,изглежда странно болнаво и бледо,имам на места червеникави петна по бузите и...... ами незнам какво да правя-нито какъв точен продукт да използвам,нито как да си възвърна нормалния цвят на лицето
    ''малко'' стана дълго,ноо...
    явно не си използвала подходящите продукти за твоята кожа.Може да ти звучи странно,но мазната кожа също има нужда от овлажняване и хидратация.Това предлага крема за лице,който е задължителен за всеки тип кожа.Мога да ти препоръчам една много добра сериика на Биодерма,но е малко по-скъпа.

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    ако наистина е ефикасно цената няма да е проблем благодаря ти
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Цитирай Първоначално написано от anonim4e2
    ако наистина е ефикасно цената няма да е проблем благодаря ти
    Сията се казва биодерма себиум и е много добра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си