- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всякакви козметични въпроси
Пудрта ти е минерална,тоест тя се води дори полезна за кожата.А за запушването-всичкозависи от съответния продукт.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Начи реших да си пооправа малко мутрата и искам да питам задължително ли е да ползвам почистващ гел+почистващ лосион/тоник/+маска+ексфолиант?http://www.avonteenzone.com/products...gorating-scrub и четирите наведнъж ли?Или което си избера?И ако използвам няколко гела такива наведнъж ще стане ли нещо?Ще има ли ефект?Също така искам да ползвам и едни за озаряване ама то е дневен и нощенВ смисъл да си наплюща 3-4 крема наведнъж!?
![]()
И както беше писала едно момиче как да разбере за кожата си к'ва е.. та измих си лецето и няма и 10 минути кожата ми почна да се 'свива' не е мазна, не е опъната, как да разбера к'ва е?
момичета искам хубава маска за коса която да омазнява и да придава блясък, имам суха коса, овредена от пресата, сега съм решила да спра да се изправям, за да се възстанови, но не знам как, може и някакъв шампоан и балсам да ми препоръчатеи някой ползвал ли е това http://plamboy.com/Ovlajniavashta-ma...rys-p-498.html
Аз я ползвам, само че моята е с чесън ( не мирише на чесън де) . Хубава е, гледах и в един друг форум бяха писали, че е хубава, а и си заслужава
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
искам да попитам за едни пъпки по скоро като белези от пъпки..пъпките си бяха такива за стискане изтисках ги хубаво и минаха вече около 2 месеца, а кожата ми стои такава по-тъмна на мястото където бяха двете пъпки. Знаеш ли някакъв продукт, който да ми помогне да се махнат :/
Искам да ми препоръчате някаква домашна маска или някоя,която да е евтина за матиране и затваряне на порите -кожата ми е мазна.Имам голям проблем с това,а нямам време да отида на козметик!Значи...имам много пори по носа и по бузите,обаче тези по бузите като ги стисна и не излиза нищо-тва означава ли,че всъщност вътре няма нищо,а просто не са се затворили?Моля ви кажете ми,защото...и аз не знам вече какво да правяЗначи да прочиства,затваря порите и матира кожата-може да са различни маски.За измиване на лицето ползвам http://www.comparestoreprices.co.uk/...luminating.jpg както и тоника,но от крема ми мирише много хубава кожата само,че ми се омазнява много бързо.Понякога си правя маска със царевично брашно(то беше тва жълтото нали
)-слагам вода и нанасям върху лицето,преди помагаше много,но напоследък вече ефекта е по-малък.Какво да правя?!
![]()
Айде деее някой да каже![]()
Значи кожата ти най-вероятно е смесена.Като моята така ще мога да ти помогна по-лесно.Трите задължителни стъпки са измиване с гел,обтриване с тоник и нанасяне на крем.А ексфолиант и маска се слагат един-два пъти в седмицата.Първоначално написано от Djuff
От тези на ейвън които си дала можеш да използваш всики в реда в който посочих но и здължително някакъв крем,Използва се само един гел.Озаряващият гел за каква кожа и възраст е ако е за смесена коа и твоята възраст можеш да използваш като крем и си готова с продуктите![]()
^^Маската на Лорис е хубава,да.За да се възстанови косата ти трябва да спреш всякакви третирания и да се грижиш добре за нея.Хубав и лек шампоан за суха и овредена коса-гарние,орзон...плюс балсам и маска най-добре всичко от една серия.Вземи си и кристали за коса и нанасяй след всяко къпане.По възможност не си суши косата само за спешни случаи.
Ами на орифлейм има един пигмент за петна,аз го ползвам и съм много доволнаПървоначално написано от vampireee
Значи моят проблем е там, че искам да ми препоръчате някакви продукти за моята кожа, които да ми погат и да са ефикасни.кожата ми е суха. Ползвам акне аут клийнзър,но това допълнително я изсушава, въпреки че ми помага този продукт. Ползвам и гарниер пюр 3 в 1, ама сякаш не го използвам - изчиства предишните пъпки след много време и се появяват други за много време
. Та желая да ми препоръчате някъкви продукти за суха кожа, да ми премахват пъпките или да си зема хидратиращ крем, но какъв?
Дали да не се пренасоча къв др ефикасни препарати?
Просто незнам...с тази суха кожа. Очаквав вие да ме посъветвате
![]()
I like the way you lie <3
И аз имам общо взето такъв проблем но при мен е че преди няколко месеца изкарах шарка (варицела) и има 2-3 белега от нея. Нямам познат дистрибутор на орифлейм но ако може нещто повече да кажеш за него. цена тубичка/бутилка е цвят нещто оринтировъчно.Първоначално написано от krisito9212
гарние 3 в 1 е по-скоро за мазна.Вземи си серията на нивеа за суха кожа,хубава еПървоначално написано от SunnyRainbow
![]()
значи това на орифлейм е по-скоро за повърхностни петна,ако са дълбоки белези вече трябва нещо по-силно-контратубекс или нещо подобно.Иначе това на орифлейм си е единствено в каталога-питай за пигмент за петна.То е в оранженикава тубичка(има и крем,но това в тубичката е по-хубаво).Без намаление е към 12-13 лв мисля но те правят много хубави намаленияПървоначално написано от spopi
![]()
Препоръчайтие ми някой хубав молив за очи. На Буржоа как са? -
моят е на Буржоа , страхотен е и не се размазва след първите 30 - 40 минути под очите ..![]()
Предложете ми някакъв ексфолиант на който мога да се доверя . . . тъй като до сега не съм си взимала, защото мойта кожа е суха даже миналата година имах някакви петна зимата . . махнах ги вече за мое щастие
и такаа искам да ми кажете какво да използвам и как ?
за лице и тяло . .? особено за зимата
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
щом ти е суха кожата си вземи на някоя хубава козметика ексфолиант за суха кожаПървоначално написано от betkata9514
Препоръчвам Виши
и аз имам проблем с лицето.кожата ми е мазна към смесена,но не мисля че имам засилено акне ако мога така да се изразя.проблемът е ,че след толкова нерви с тази мазна кожа по няколко пъти на ден висях в банята използвала съм и все още използвам измиващ гел за лице,ексфолиант,използвала съм и гарниер 3 в 1....правила съм си някоя друга маска за лице....единствено крем4ета не съм използвала и то е,защото винаги съм си мислела 4е след като кожата ми е мазна кремът ще я омазни пове4е,а и не им се доверявах много на тия крем4ета за такава кожа-нищо не помагаше....фдт мнооого рядко използвам,всъщност гримът ми е единствено под формата на спирала,и след всичкото ''третиране''на лицето ми то се поизбели мъничко,изглежда странно болнаво и бледо,имам на места червеникави петна по бузите и......![]()
![]()
![]()
ами незнам какво да правя-нито какъв точен продукт да използвам,нито как да си възвърна нормалния цвят на лицето
![]()
''малко'' стана дълго,ноо...![]()
![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
явно не си използвала подходящите продукти за твоята кожа.Може да ти звучи странно,но мазната кожа също има нужда от овлажняване и хидратация.Това предлага крема за лице,който е задължителен за всеки тип кожа.Мога да ти препоръчам една много добра сериика на Биодерма,но е малко по-скъпа.Първоначално написано от anonim4e2
ако наистина е ефикасно цената няма да е проблем благодаря ти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Сията се казва биодерма себиум и е много добра.Първоначално написано от anonim4e2
![]()