- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всякакви козметични въпроси
Може ли да ми препоръчаш нещо за почистване на смесена кожа. Измиващ гел, тоник, маска, крем - абе принципно от всичко се интересувам. От Гарниер 3 в 1 не съм доволна.
Козметиката на Биодерма е мн добра,има серия за смесена кожа.Аз използвам нея.Но тя е малко по скъпа от рода на 20-20 и няколко лв на продукт.Орифлейм пак са добри.Нивеа.Първоначално написано от divaneee
Здравей много хубава темичка и евала че ни помагаш .. та сега и аз да попитам нещо
1. Знаеш ли нещо с коетоо мога да си махна петънцата от лицето пигментни или там както се казват, нещо като лунички са, но не са .. дано ме разбра
2. МОже ли да ми препоръчаш нещо за по бърз растеж на косата
благодаря
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Амм същоо ако знаеш някакъв крем за премахване на стрий или поне да не се появяват още ?
такаа. .. Знам, че има значение какви са те-Бели, имам по бедрата от вътрешната страна.Наскоро ги забелязах някой са малки а др по издължени (мислите ли че може да е от фитнеса,защото тренирам силова тренировка или съм се издължила?)
Другите са ми отгоре и отстрани на крака и над дупето и са около 7-12см.
Ако някой е използвал нещо по ?са и е доволен да пише ;пп
Имам и още един ? .. . . целулата маха ли се с отслабване . . .смисъл аз нямам видим целулит а съвсем лек аз си го забелязвам и това ме увива . . . с утайка от кафе всяка вечер си правя мазаж (до зачервяване) докато се къпя и дали ще има ефект . .. ако има крем или др пишете ?
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
Първоначално написано от girl4eety
2-Да кажа и моето мнение . . .
За бърз разтеж на косата аз използвам Хининова вода на Милва .. . ще съм благодарна ако и някой друг сподели мнението си : )
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
за петна аз използвам един концентрат на орифлейм и е мн хубав.А за косата тривитаминолПървоначално написано от girl4eety
![]()
значи да не те отчайвам за стриите,но аз не познавам човек,който да се е отървал от тях,а имам познати които доста упорито се бориха(козметични,лазерни процедури)...Първоначално написано от betkata9514
За целулита разни кремчета и т.н не помагат само могат да допълнят ефекта от активния спорт.Така че спортувай![]()
Кажи типа си кожа за пудрата и крема.За косата маски или спрей за накъсани краищаПървоначално написано от meriLinka
а да те питам колко пари е този концетрат и от аптеката ли се взима, аз също съм чувала за тривитаминол, но ме е страх че все пак е за животни - овцеПървоначално написано от krisito9212
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
koncentratut e okolo 12 lv i se poruchva ot konsultant na orifleim.Trivitaminolut se injektira na ovcete i drugi goveda za po dylga zdrava i hubava vulna.Ti si go slagash na kosata direktno.Trivitaminolut e kompleks ot mnogo polezni vitamini,koito shte pomognat kakto na ovcete,taka i na vseki chovek.Първоначално написано от girl4eety
P.P. Izvinqvam se za latinicata,no neshto laptopa mi se precaka
кожата ми е смесена
ще ми препоръчаш ли ексфолиант
гел ползвам на нивеа
може и направо и за тоник и крем да ме посъветваш![]()
ако може и линкове да дадеш
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Hello!
Някой ползвал ли е и доволен ли е от
и това
От 3-4 месеца лицето ми стана ужасно,пъпки,черни точки, петна бла бла бла
![]()
ужас
![]()
Та дайте си мнението, ако сте ги ползвали![]()
по-конкретно ме интересува матиращия крем дали наистина матира и маха ли петна![]()
![]()
![]()
shtom polzwa6 nivea,znachi si vzemi ostanalite neshta pak na niveaПървоначално написано от POLLINA
Купих си витамини Мерц . . вие ползвали ли сте, кажете си мнението.
Зарибих се защото искам твърди и здрави нокти !!!
Имам и др въпрос за тези който посещават маникюрист . .. Такаа - неискам ноктопластика а просто към Мерца да добавя още глезотийки за ноктите ми . . с какво ще ме намажат,колко струва и наистина има и ефект ?
Ох,и аз имам въпрос.Значи от вчера забелязах,че кожата ми на челото е станала много суха.И на нослето също.Нямам представа от какво е,почиствам си кожата,слагам и хидратиращ крем...освен това на сухата част на челото ми има някакви странни неща...подобни на пъпки,но не са.Някак...не са нито червени,нито имат бели връхчета,с цвета на кожата ми,просто като се вгледам много и изглеждат 'грапави',но не е обрив.Поне така ми се струва.Струва ми се,че е от това изсушаване на кожата ми,което забелязах.На какво може а се дължи това и как да го махна?Както и тези неща по челото ми.Кожата ми попринцип е адски чиста,нито имам пъпки,нито черни точки,нито е мазна,нито е суха...Ще полудея,не понасям да имам нещо такова по нея.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
така не мога да ти помогна.трябва да ми кажеш попринцип кожата ти каква е,акакви продукти си използвала и използваш сега.А за нещата по челото ти трябва да ги видя(може снимка) но ако стоят от дълго време знаи може би е от исушаванетоПървоначално написано от PullMeCloser
Ами кожата ми по принцип е нормална.Нямам пъпки,черни точки и такива неща.Ползвам на гарниер едно измиващо,от някаква серия Есеншълс,розово, от много време,перфектно ми се отразява на кожата.Ползвам и на Виши хидратиращо кремче.Правя си за всеки случай отвреме-навреме 'маска' с кисело мляко.Какво друго ползвам...май това е основното.Първоначално написано от krisito9212
Everything changes, but beauty remains ...
krisito9212 какво мислиш като цяло за Vichy и по-специално за тези два продукта
http://img4.realsimple.com/images/09...-vichy_300.jpg
http://www.shop-apotheke.com/pix/pro...00/3708685.jpg
някоя от вас момичета използвала ли го е?
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
тия неща не са ли за по-дърти?Първоначално написано от anonim4e2
![]()
Здравей... имам доста чувствителна кожа и често кожата на лицето ми се зачервява. Та, искам да те попитам дали може веднага след като използвам един крем да сложа друг върху него, имам предвид - първо да сложа http://www.malinka.bg/media/products/product_big_16_3 ,а след това да нанеса крем със слънцезащитен фактор... мерси предварително ♥
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
ами на пръв поглед не виждам нещо нередно,може би е от времетоПървоначално написано от PullMeCloser
според мен Виши имат силна реклама,другото е преувеличаване.Биодерма и Авен са на мли разстояние пред тяхПървоначално написано от anonim4e2
А кремовете са за младежка кожа,предразположена към акне,мазна.Нямам отзиви за тях
не мога да разбера този на авен какъв и за каква кожа е.Но въпреки това вместп да смесваш едновременно два крема(като цяло не е добре)си вземи такъв който е за тоите нужди и има и слънцезащитен фактор поне 15Първоначално написано от aguilera
Здравей, според теб коя козметика е по-добра тази на Ивостин или на Орифлейм, моята кожа е смесена и се колебая между тях....а и още нещо в измивашия гел на Орифлейм Pure skin има ли твърди частици?
Humans need fantasy to be human.