.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Град
    Русе
    Може ли да ми препоръчаш нещо за почистване на смесена кожа. Измиващ гел, тоник, маска, крем - абе принципно от всичко се интересувам. От Гарниер 3 в 1 не съм доволна.

Цитирай Първоначално написано от divaneee
    Може ли да ми препоръчаш нещо за почистване на смесена кожа. Измиващ гел, тоник, маска, крем - абе принципно от всичко се интересувам. От Гарниер 3 в 1 не съм доволна.
    Козметиката на Биодерма е мн добра,има серия за смесена кожа.Аз използвам нея.Но тя е малко по скъпа от рода на 20-20 и няколко лв на продукт.Орифлейм пак са добри.Нивеа.

Голям фен Аватара на girl4eety
    Здравей много хубава темичка и евала че ни помагаш .. та сега и аз да попитам нещо
    1. Знаеш ли нещо с коетоо мога да си махна петънцата от лицето пигментни или там както се казват, нещо като лунички са, но не са .. дано ме разбра
    2. МОже ли да ми препоръчаш нещо за по бърз растеж на косата
    благодаря
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Амм същоо ако знаеш някакъв крем за премахване на стрий или поне да не се появяват още ?

такаа. .. Знам, че има значение какви са те-Бели, имам по бедрата от вътрешната страна.Наскоро ги забелязах някой са малки а др по издължени (мислите ли че може да е от фитнеса,защото тренирам силова тренировка или съм се издължила?)

Другите са ми отгоре и отстрани на крака и над дупето и са около 7-12см.

Ако някой е използвал нещо по ?са и е доволен да пише ;пп

Имам и още един ? .. . . целулата маха ли се с отслабване . . .смисъл аз нямам видим целулит а съвсем лек аз си го забелязвам и това ме увива . . . с утайка от кафе всяка вечер си правя мазаж (до зачервяване) докато се къпя и дали ще има ефект . .. ако има крем или др пишете ?
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Здравей много хубава темичка и евала че ни помагаш .. та сега и аз да попитам нещо
    1. Знаеш ли нещо с коетоо мога да си махна петънцата от лицето пигментни или там както се казват, нещо като лунички са, но не са .. дано ме разбра
    благодаря

2-Да кажа и моето мнение . . .

За бърз разтеж на косата аз използвам Хининова вода на Милва .. . ще съм благодарна ако и някой друг сподели мнението си : )
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

благодаря
    за петна аз използвам един концентрат на орифлейм и е мн хубав.А за косата тривитаминол

Цитирай Първоначално написано от betkata9514
    Амм същоо ако знаеш някакъв крем за премахване на стрий или поне да не се появяват още ?

такаа. .. Знам, че има значение какви са те-Бели, имам по бедрата от вътрешната страна.Наскоро ги забелязах някой са малки а др по издължени (мислите ли че може да е от фитнеса,защото тренирам силова тренировка или съм се издължила?)

Другите са ми отгоре и отстрани на крака и над дупето и са около 7-12см.

Ако някой е използвал нещо по ?са и е доволен да пише ;пп

Имам и още един ? .. . . целулата маха ли се с отслабване . . .смисъл аз нямам видим целулит а съвсем лек аз си го забелязвам и това ме увива . . . с утайка от кафе всяка вечер си правя мазаж (до зачервяване) докато се къпя и дали ще има ефект . .. ако има крем или др пишете ?
    значи да не те отчайвам за стриите,но аз не познавам човек,който да се е отървал от тях,а имам познати които доста упорито се бориха(козметични,лазерни процедури)...
    За целулита разни кремчета и т.н не помагат само могат да допълнят ефекта от активния спорт.Така че спортувай

Матиращ крем и матираща пудра?
    А нещо за накъсана коса?

Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Матиращ крем и матираща пудра?
    А нещо за накъсана коса?
    Кажи типа си кожа за пудрата и крема.За косата маски или спрей за накъсани краища

Голям фен Аватара на girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    благодаря
    за петна аз използвам един концентрат на орифлейм и е мн хубав.А за косата тривитаминол
    а да те питам колко пари е този концетрат и от аптеката ли се взима, аз също съм чувала за тривитаминол, но ме е страх че все пак е за животни - овце
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

благодаря
    а да те питам колко пари е този концетрат и от аптеката ли се взима, аз също съм чувала за тривитаминол, но ме е страх че все пак е за животни - овце
    koncentratut e okolo 12 lv i se poruchva ot konsultant na orifleim.Trivitaminolut se injektira na ovcete i drugi goveda za po dylga zdrava i hubava vulna.Ti si go slagash na kosata direktno.Trivitaminolut e kompleks ot mnogo polezni vitamini,koito shte pomognat kakto na ovcete,taka i na vseki chovek.
    P.P. Izvinqvam se za latinicata,no neshto laptopa mi se precaka

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    кожата ми е смесена
    ще ми препоръчаш ли ексфолиант
    гел ползвам на нивеа
    може и направо и за тоник и крем да ме посъветваш
    ако може и линкове да дадеш

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Europe
    Hello!

Някой ползвал ли е и доволен ли е от

и това

От 3-4 месеца лицето ми стана ужасно, пъпки,черни точки, петна бла бла бла ужас

Та дайте си мнението, ако сте ги ползвали
    по-конкретно ме интересува матиращия крем дали наистина матира и маха ли петна

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    кожата ми е смесена
    ще ми препоръчаш ли ексфолиант
    гел ползвам на нивеа
    може и направо и за тоник и крем да ме посъветваш
    ако може и линкове да дадеш
    shtom polzwa6 nivea,znachi si vzemi ostanalite neshta pak na nivea

Купих си витамини Мерц . . вие ползвали ли сте, кажете си мнението.
    Зарибих се защото искам твърди и здрави нокти !!!
    Имам и др въпрос за тези който посещават маникюрист . .. Такаа - неискам ноктопластика а просто към Мерца да добавя още глезотийки за ноктите ми . . с какво ще ме намажат,колко струва и наистина има и ефект ?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ох,и аз имам въпрос.Значи от вчера забелязах,че кожата ми на челото е станала много суха.И на нослето също.Нямам представа от какво е,почиствам си кожата,слагам и хидратиращ крем...освен това на сухата част на челото ми има някакви странни неща...подобни на пъпки,но не са.Някак...не са нито червени,нито имат бели връхчета,с цвета на кожата ми,просто като се вгледам много и изглеждат 'грапави',но не е обрив.Поне така ми се струва.Струва ми се,че е от това изсушаване на кожата ми,което забелязах.На какво може а се дължи това и как да го махна?Както и тези неща по челото ми.Кожата ми попринцип е адски чиста,нито имам пъпки,нито черни точки,нито е мазна,нито е суха...Ще полудея,не понасям да имам нещо такова по нея.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Ох,и аз имам въпрос.Значи от вчера забелязах,че кожата ми на челото е станала много суха.И на нослето също.Нямам представа от какво е,почиствам си кожата,слагам и хидратиращ крем...освен това на сухата част на челото ми има някакви странни неща...подобни на пъпки,но не са.Някак...не са нито червени,нито имат бели връхчета,с цвета на кожата ми,просто като се вгледам много и изглеждат 'грапави',но не е обрив.Поне така ми се струва.Струва ми се,че е от това изсушаване на кожата ми,което забелязах.На какво може а се дължи това и как да го махна?Както и тези неща по челото ми.Кожата ми попринцип е адски чиста,нито имам пъпки,нито черни точки,нито е мазна,нито е суха...Ще полудея,не понасям да имам нещо такова по нея.
    така не мога да ти помогна.трябва да ми кажеш попринцип кожата ти каква е,акакви продукти си използвала и използваш сега.А за нещата по челото ти трябва да ги видя(може снимка) но ако стоят от дълго време знаи може би е от исушаването

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    така не мога да ти помогна.трябва да ми кажеш попринцип кожата ти каква е,акакви продукти си използвала и използваш сега.А за нещата по челото ти трябва да ги видя(може снимка) но ако стоят от дълго време знаи може би е от исушаването
    Ами кожата ми по принцип е нормална.Нямам пъпки,черни точки и такива неща.Ползвам на гарниер едно измиващо,от някаква серия Есеншълс,розово, от много време,перфектно ми се отразява на кожата.Ползвам и на Виши хидратиращо кремче.Правя си за всеки случай отвреме-навреме 'маска' с кисело мляко.Какво друго ползвам...май това е основното.
    Everything changes, but beauty remains ...

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    krisito9212 какво мислиш като цяло за Vichy и по-специално за тези два продукта
    http://img4.realsimple.com/images/09...-vichy_300.jpg
    http://www.shop-apotheke.com/pix/pro...00/3708685.jpg
    някоя от вас момичета използвала ли го е?
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от anonim4e2
    тия неща не са ли за по-дърти?

Здравей... имам доста чувствителна кожа и често кожата на лицето ми се зачервява. Та, искам да те попитам дали може веднага след като използвам един крем да сложа друг върху него, имам предвид - първо да сложа http://www.malinka.bg/media/products/product_big_16_3 ,а след това да нанеса крем със слънцезащитен фактор... мерси предварително ♥
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Ами кожата ми по принцип е нормална.Нямам пъпки,черни точки и такива неща.Ползвам на гарниер едно измиващо,от някаква серия Есеншълс,розово, от много време,перфектно ми се отразява на кожата.Ползвам и на Виши хидратиращо кремче.Правя си за всеки случай отвреме-навреме 'маска' с кисело мляко.Какво друго ползвам...май това е основното.
    ами на пръв поглед не виждам нещо нередно,може би е от времето

Цитирай Първоначално написано от anonim4e2
    според мен Виши имат силна реклама,другото е преувеличаване.Биодерма и Авен са на мли разстояние пред тях А кремовете са за младежка кожа,предразположена към акне,мазна.Нямам отзиви за тях

Цитирай Първоначално написано от aguilera
    Здравей... имам доста чувствителна кожа и често кожата на лицето ми се зачервява. Та, искам да те попитам дали може веднага след като използвам един крем да сложа друг върху него, имам предвид - първо да сложа http://www.malinka.bg/media/products/product_big_16_3 ,а след това да нанеса крем със слънцезащитен фактор... мерси предварително ♥
    не мога да разбера този на авен какъв и за каква кожа е.Но въпреки това вместп да смесваш едновременно два крема(като цяло не е добре)си вземи такъв който е за тоите нужди и има и слънцезащитен фактор поне 15

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Здравей, според теб коя козметика е по-добра тази на Ивостин или на Орифлейм, моята кожа е смесена и се колебая между тях....а и още нещо в измивашия гел на Орифлейм Pure skin има ли твърди частици?
    Humans need fantasy to be human.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си