- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уупс..Загазих!!
Преди около 2-3 дни правихме секс с приятеля ми, но без презерватив..Той се страхува че може да е изпуснал нещо в мен, но не е сигурен..цикъла ми е винаги нередовен такаче няма да мога да разбера ако има нещо..
Таа въпроса ми е ако пия Escapelle, но без да ми има нещо какво може да стане ?!![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
Ако пиеш Ескапел и не си бременна нищо няма да ти стане, така че по-добре пий един че да си спокойна!И трябва да се пие до около 48 или 72 часа след секс, така че си купи толкова бързо колкото можеш!
Изтървала си интервала, в който Ескапел би могъл да помогне.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Може и да стане...тя каза 2-3 дни, т.е. може да няма 72 часа.
Обаче да ти кажа, че Ескапел не е най-сигурното средство за предпазване. Имала съм лекция за тия неща от специалист [в училище]. В случай, че менструацията ти е свършила преди няколко дена и да изпиеш хапчето няма да повлияе на яйцеклетката защото все още не е започнала да расте. И ако яйцеклетка се развие след това пак може да забременееш, но шанса е съм 5-10%. Вероятно ако побързаш може да има ефект.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
да, същност още няма 72 часа.. но когато той ми каза, че може да е изпуснал нещо толкова се притесних, че направо незнаех къде съм....
много ви благодаря за съветите..ще гледам да си купя хапчето колкото се може по-скоро ..![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
ay..хора имам още един въпрос.. аптекарката дали ще ми го продаде.. тъй като аз съм само на 15..![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ти го дадат. Ако ли не кажи на аптекаря "дай го ти казвам, ако ли не на съвестта ти ще тежи още едно дете в домовете".
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Първоначално написано от Claymore
![]()
![]()
Луда ли си.. Отиваш и казваш " Сестра ми ме праща да купя Ескапел или брат ми " ако те заговори кажи, че да са ти казали да побързаш и попитай дали ще ти го дадат или да отидеш в друга аптека..
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
охх, благодря ви мн на всички..Вече го изпих хапчето, наистина малко късничко но дано да помогне, чее иначе незнам![]()
Аз пращам приятел и му казвам кажи чичоми иска квото там това му казвам и отива![]()
![]()
без некви неща п. или нещо друго за секс момче съм
е дано да помогне хапчетои П.С към авторката - Джони Деп е най-прекрасния мъж на света обожавам го ! <3
![]()
Темата е от преди 15 дена. А това за Джони Деп може да й го кажеш на ЛС.Първоначално написано от dreamerrr
И все пак авторке бремена ли си сега?
-M.B.
оо НЕ!! за щастиемалко ми е рано още
![]()