.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Уупс..Загазих!!

Преди около 2-3 дни правихме секс с приятеля ми, но без презерватив..Той се страхува че може да е изпуснал нещо в мен, но не е сигурен..цикъла ми е винаги нередовен такаче няма да мога да разбера ако има нещо..
    Таа въпроса ми е ако пия Escapelle, но без да ми има нещо какво може да стане ?!
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако пиеш Ескапел и не си бременна нищо няма да ти стане, така че по-добре пий един че да си спокойна! И трябва да се пие до около 48 или 72 часа след секс, така че си купи толкова бързо колкото можеш!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изтървала си интервала, в който Ескапел би могъл да помогне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Може и да стане...тя каза 2-3 дни, т.е. може да няма 72 часа.
    Обаче да ти кажа, че Ескапел не е най-сигурното средство за предпазване. Имала съм лекция за тия неща от специалист [в училище]. В случай, че менструацията ти е свършила преди няколко дена и да изпиеш хапчето няма да повлияе на яйцеклетката защото все още не е започнала да расте. И ако яйцеклетка се развие след това пак може да забременееш, но шанса е съм 5-10%. Вероятно ако побързаш може да има ефект.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

да, същност още няма 72 часа.. но когато той ми каза, че може да е изпуснал нещо толкова се притесних, че направо незнаех къде съм....
    много ви благодаря за съветите..ще гледам да си купя хапчето колкото се може по-скоро ..
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

ay..хора имам още един въпрос.. аптекарката дали ще ми го продаде.. тъй като аз съм само на 15..

Град
    София
    Ще ти го дадат. Ако ли не кажи на аптекаря "дай го ти казвам, ако ли не на съвестта ти ще тежи още едно дете в домовете".
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Ще ти го дадат. Ако ли не кажи на аптекаря "дай го ти казвам, ако ли не на съвестта ти ще тежи още едно дете в домовете".
    Луда ли си.. Отиваш и казваш " Сестра ми ме праща да купя Ескапел или брат ми " ако те заговори кажи, че да са ти казали да побързаш и попитай дали ще ти го дадат или да отидеш в друга аптека..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

охх, благодря ви мн на всички..Вече го изпих хапчето, наистина малко късничко но дано да помогне, чее иначе незнам

Аз пращам приятел и му казвам кажи чичоми иска квото там това му казвам и отива без некви неща п. или нещо друго за секс момче съм

е дано да помогне хапчето и П.С към авторката - Джони Деп е най-прекрасния мъж на света обожавам го ! <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dreamerrr
    е дано да помогне хапчето и П.С към авторката - Джони Деп е най-прекрасния мъж на света обожавам го ! <3
    Темата е от преди 15 дена. А това за Джони Деп може да й го кажеш на ЛС.
    И все пак авторке бремена ли си сега?
    -M.B.

оо НЕ!! за щастие малко ми е рано още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си