.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво става с приятелите?!??

Да наистина ситуациятати е кофти,но според мен 1во трябва да се успокоиш,а след това да поговориш с приятелките си,да им споделиш всичко това което си написала,да им кажеш че си самотна,че имаш нужда от подкрепа и ако наистина са ти приятелки ще преодолеете това заедно...!
    не се отчайвай

Супер фен Аватара на spopi
    Чесно да ти кажа всеки има такива моменти малко ги разбери и ти те ходят на работа пребират се я хапнат нещто и легнат а ти по-цял ден в къщти ми поговори съберете се заедно изкарайте си 1 ден приятно.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Може би просто са толкова заети, че въобще не се усещат, докато не ги подсетиш. Намекни им, че искаш да поемат инициативата понякога.

Супер фен Аватара на spopi
    Еми извинявай явно съм го разбрала погрешно.

Не ти трябват повече много добри приятели.Имаш 3 чудесни приятелки(някой нямат и една ) ,просто трябва както каза WaterLilly да ги подсетиш и да поговориш с тях.Всеки има дни когато е много зает.Поговори с тях и им кажи каквото мислиш.Така ще е най-добре

Всъщност не се сърди
    Има хора, които не могат да поемат инициативи, и се надяват друг да организира работите :}
    Ти си знаеш хората де, можеш да прецениш какво става
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си