.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Абе определено ти е навит той ами.. ще разказваш след време ;д Ще помисля за смс са утре,че сега ще лягам. Но май е по-добре да се молим да ти пише до 2дни,за да не измисляме закачлив смс
    лека от мен.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Опита ми г/д показва че тук не е като в америка да ти звънят след срещи..кой ще тръгне да ти звъни по телефона след първа среща..хаха. Пък и за първи път чувам прегръдка да отблъсне някой..
    Can It All Be So Simple ?

Ами стой си сама! Като сме момчета това не значи, че всеки един път ще звъним. Момчетата правим първата крачка, но не очаквай да те носят през целия флирт или връзка на ръце. Да кажем, че му е харесала срещата (макар, че като гледам, колко бързо загряваш...), на която той те е поканил и после ни вест, ни кост от теб. Много ясно, че няма да ти звънне, особено след, като той те е убеждавал 2 седмици. Защото не иска да се натрапва (това, не значи, че е срамежлива, но щом не вижда действия от отсрещната страна, няма защо и той да си губи времето). Ако очакваш пак да те убеждава 2 седмици да излезете и видиш ли твоя милост склони, тогава:
    1. Той е пълен мъхльо и исипаняк.
    2. Ти си непоправима оптимистка и развиваща се кифла.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    За какви години става дума?
    Толкова много обмисляш ситуацията, че няма повече на къде... Като искаш да му звъннеш, му звънни. Какво толкова? Просто спри да планираш действията си месеци напред и започни да правиш това, което чувстваш за правилно. Звънни му или му пиши някакъв неангажиращ смс.

Едит: Идея си нямам защо е толкова важно какво мисли той!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Не ми е проблем да му пиша...ама според мен е глупаво аз да му пиша първа... все едно се натрапвам.. поне така си мисля ;s
    Незнам, аз понякога ако не съм сигурен, че някое момиче има чувства към мен не и пиша и чакам да видя дали тя ще ми пише

Уаууууууууууууууууууууууу ууууууу перфектнооо ;хх .. . . все още не ми е отговорил на СМС-а ;| ; ;| ;| ;| ;| ;|

Не се отчайвай надеждата умира последнаа

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Може просто срещата да не е минала по-очакванията му т.е да не си му допаднала или пък да е усетил, че го харесваш и да се понадува.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Прочетох цялата тема, чак ми стана интересно Авторке, дръж ни в течение

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Може просто срещата да не е минала по-очакванията му т.е да не си му допаднала или пък да е усетил, че го харесваш и да се понадува.
    Не знам дали се понадува ... само даано се спука ;хх... Чак се чудя защо му писах СМС. Все още не ми е отговорил и няма да ми отговори. Пфф
    Може да ти пише по-късно или утре,защото знае,че сега очакваш отговор.Сигурно иска да те изненада с отговора и затова да ти пише утре.

А може би има работа
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Не мисля, че трябва да се притесняваш за прегръдката. Ако те харесва ще ти отговори, а ако не, не се натрапвай и продължи напред. Дано нещата се получат.
    Успех!

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream

О, я стига..Не е сега момента да се правиш на недостъпна \: Пиши/звънни му ти първа, няма да загубиш нищо и не, не се натрапваш..
    + Абсолютно, поеми ти инициативата.. Смятам, че няма да съжаляваш!
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си