.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

"combat boots" ~издирва се~

Ъъмм здравейте.. Не знам дали е тук мястото да пусна тази темичка, но съм виждала доста други такива, така че ще питам и аз.. Значии харесала съм си едни ботушки, момичето *което отрязах от снимката* ги нарича "комбат буутс" (но не е от България и не мога да ги намеря тук).. Чудех се някой от Русе дали е виждал някъде такива (или подобни), защото много ги искам! Ако и хора от други градове са виждали някъде може и те да споделят, току виж съм отишла на малка екскурзийка.. Таа пускам снимчици на тези ботушки..

*съжалявам, че са мънички, но съм ги изрязала от снимка и така.. *

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Кубинки...питай метълите,те са наясно.
    Тук има някакви http://www.natamno.com/categories/%D...D%D0%BA%D0%B8/
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

ъъм тези ми се струват малкоо.. > <" няма ли подобни ама със по-тънка подметка?

Мега фен
    Град
    <3
    Меган Фокс е с такива в клипа на Риана и Еминем ^^!

http://www.vbox7.com/play:d2d8158c
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Кубинки има всякакви ...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Не са точно кубинки! С по-тънка подметка са.В Щатите има много такива,но само там съм виждала,тук също може да има в Мегияс например или в Hush Puppies,може би там бях виждала също,но са скъпички.
    • Обичай,за да те обичат! •

Обиколи магазините и огледай, ако няма попитай дали можеш да направиш поръчка.

xHARDCANDYx както xSANYAx каза са с по-тъничка подметка. Иначе точно тези на снимката са от магазин River Island, но мисля, че в България нямаше такъв.
    xSANYAx Тези магазини, които каза къде са? в смисъл Български ли са? в кои градове? или можеби онлайн? *съжалявам, но аз малко така. не разбирам много от магазинчета * И долу-горе за каква цена говорим?
    justonegirlwithonehope обиколих в моя квартал и на центъра магазинчетата за обувки които знам, но няма.. ако не намеря някъде другаде може да опитам това с поръчката..

благодаря ви много

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Не са точно кубинки! С по-тънка подметка са.В Щатите има много такива,но само там съм виждала,тук също може да има в Мегияс например или в Hush Puppies,може би там бях виждала също,но са скъпички.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си