- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли 1 въпрос..
Здравейте .. значи искам само да попитам един маловажен въпрос .. значи с моя приятел сичко е добре обичаме се разбираме се абе сичко е добре но незнам нещо ме човърка от вътре и искам да попитам ;д значи преди той винаги ме изпращаше .. а сега от 2 дни насам не го прави .. имам му доверие и знам че еднали има нещо по скоро да го мързи леко ;д ..ако може да чуя вашето мнение мс предварително
![]()
Що за глупости![]()
![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
мии попитай го и ще разбереш никой друг не може да ти каже със сигурност![]()
мии попитай го и ще разбереш никой друг не може да ти каже със сигурност
Е НЕ ИСКАМ ДА ГО ЗАНИМВАМ ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ НЯМА НИЩО НО ВСЕ ПАК ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВАС ДАЛИ СТЕ ГО ПРАВИЛИ С БИВШИ И СЕГАШНИ ГАДЖЕТА И АКО ДА ТО ЗАЩО![]()
Може да бърза,може да не му се идва,какво значение има..
ако пък толкова те интересува защо не го прави го попитай.
Издребняваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Все още тук няма някой с дарбите на Ванга,че да ти отговори![]()
Ако си мислиш че е за нещо сериозно го питай, никой не може да ти каже какво точно е.
Притесняваш се напразно , ние момчетата сме си мързели попринцип, ако те е страх , или нещо такова поговори с него .. обаче ако е единствено,защото се притесняваш,защо не те изпраща , тоест,че те харесва по малко или нещо такова ..лъжеш се .. мързи го .. така че изобщо не се притеснявай от това
![]()
![]()
ами в жегата и мене ще ме мързи това е "проблема" споредмене![]()
![]()
Ох,разбирам те.И аз имах един бивш дето ме изпращаше от дъжд на вятър.Много му се дразнех ама поне пращаше брат си вместо негоСпоко,нищо му няма.Или му е жега,или го мързи.Или и двете
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
изпрати го един път ти![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
кажи му да ти праща такси .. пуууу :@
ок ок мс все пак![]()
.. и да сиг-но ще е от жегата или просто си оправя багажа все пак ще заминава на почивка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Skoll
Незнам моя ме изпраща абсолютно винаги до вратата..но сигурно не е нищо сериозно![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Ебаси тъпотията.. Два дена не те изпраща и вече се вкара във филма..![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
И аз така мисля...Първоначално написано от TheBeliever
Ха,тая вечер аз изпратих моя,щото беше пътувал цял ден и беше супер изморен(ние сме на 2 къщи разстояние,а неговата беше по-близко като се прибирахме).