- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов без бъдеще..?
Всяка година ходя на село,я сама,я с някой друг..там имам много приятели и така..но имаше едно момче,което от време на врме съм виждала там и други години,разказвали са ми за него,но досега никога не бяхме говорили.Та преди 2 седмици се върна от Плевен,бил е на изпит за шофьорска книжка и започна да излиза с нас.Все повече се привързвах,за тая една седмица бяхме неразделни.Не ми е казвал нищо,но личеше че не съм му безразлична.Събирахме се всяка вечер,или на купон,или просто на приказки..но вчера ми се наложи да се прибера в София,и всичко приключи.Още откакто се запознахме,не мога да спра да мисля за него,имах сериозен приятел,но се разделих с него,защото се измъчвах така..тая нощ не съм мигнала,и мога да твърдя че това не е просто лятно увлечение а е истинска любов..но той живее там и няма да можем да се виждаме,сигурно ще намина пак но чак септември и то за 2-3 дни,а нямам никаква идея как ще издържа до следващото лято..имам телефон,скайп,но знам че това е напълно безмислено...моля ви,дайте ми някакви съвети какво да правя...и не,не мога да го забравя![]()
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Отчаяние ли виждамМила, стегни се
За истинската любов граници няма.. Разстоянието не бива да пречи, ако е истинско.. Няма да се отказваш толкова лесно.. А и ти сама каза.. изкарал е курс за шофьорска книжка.. Ако държите един на друг ти ще намериш начин да ходиш по-често, а и той ще намери начин да идва..
А пък и поговори с него.. обясни му, че не искаш да прекратявате взаимоотношения.. покажи му чуствата си..
Айде гуд лЪк.. и нЕма да се косиш.. Има ли желание, има и начин \/
Щом свиваш платната при първия полъх, няма да изминеш и крачка.
Хилоуу!
Маце, първо - питай го той дали иска да е с теб! Може да е всичко, може да те харесва, но по някакъв друг начинГовори с него, изяснете ситуацията.
Второ- връзка, започнала от разстояние, а не примерно година преди конкретното разстояние, трудно се поддържа. Трябва наистина да си вярвате, за да може връзката ви да е пълноценна, иначе, както самата ти казваш - няма смисъл!
Ии трето - след като той е изкарал книжка, не мисля,че ще му е проблем да идва да те вижда,нали?![]()
Аайде успех ! И се похвали ако има завръзка![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Благодаря на всички.
Когато мога пак да отида,тогава ще поговоря с него очи в очи,защото не искам да го правя по телефона...
ако някой има да добави още нещо,нека сподели
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Не бъди наивна.
защо,кое ми е наивното?Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()