- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави се на недостъпен
харесвам едно момче,но то ми се прави на недостъпно! Знам,че има чуства към мен,но се опитва да ги скрие!!Какво да правя??![]()
![]()
![]()
Следващият път слагай една идея по-описателни заглавия.
kalpazanka
Намерила си майстора си. Пробвай се да го преследваш, но не досадно. И не пробвай никакви кифленски номера с него. Така както го описваш трябва да се потрудиш.[/b]
Бори се.
Постоянно му намеквай за чувствата си към него и следи реакциите му.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
въпросът е Какво вече си направила,за да иска да скрие чувствата си?Първоначално написано от glezanka123
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
тоя може да иска да те вкара в леглото, не се смей, просто ей ся четох една такава тема, казваше се ДАЛИ ЩЕ ПОМОГНЕ май беше тази...
Ние не знаем годините на авторката и въпросното момче. Не можем да сме сигурни за това, което казваш, ако са някакви 13-14 годишни.Първоначално написано от Blondityy
![]()
да, аз щях да питам, но съм забравила явно, извинявам се...Първоначално написано от king95
![]()
еми говори с него,кажи му,че искаш да сте заедно
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
eee, ще го изплаши момчето, той не стига, че се прави на ударен, ми... тва ще го шашне направо... тва цялото е една игра... :PПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
По-хубаво да го пита. Нищо не губи. Хем ще знае дали има шанс нещата да се получат...Първоначално написано от Blondityy
![]()
ами може него да загуби, ще го изплаши, оня бяга, тя за връзка ще му говори... е, преувеличавам, но надям се, разбираш...Първоначално написано от king95
![]()
Еми миличка, нищо не можеш да направиш освен да чакаш, ако не ти се чака - има други. Аз съм в същото положение. Примирила съм се. Даже е по-зле уж ходим, а той от както си отиде от 19 юли, не се е обаждал въобще. Незнам дали да чакам още.....
еми по темата аз съм на 15,а той на 16Първоначално написано от king95
![]()
![]()
И откъде разбра 4е те харесва ??![]()
Всяко едно мнение което прочетох досега от теб беше тотално грешно..незнам дали си расла в саксия през целия си живот..Първоначално написано от Blondityy
По темата,бъди по настоятелна,ако трябва му кажи че имаш някакви чувства към него и ако продължава да ти се прави на интересен му тегли една майна.Вкрайна сметка той ше е губещия![]()
Can It All Be So Simple ?
Много добре го каза!Първоначално написано от Blondityy
А авторке, ти от къде си толкова сигурна, че има чувства към теб? o.0
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Дай му да разбере,че те губи и да видиш как ще дотича при теб.
Почти всички са такива.
Но щом има чувства,нищо не ти пречи да се заиграеш с него.
Не ходи след него постоянно,защото ще му се дигне самочувствието.
Абе,всеки обича да е харесван,ама..Ако тръгнеш с някой друг,ще му е адски кофти.
Не върви след него, а го остави да ревнува. Сега мене ме подреждат по тоя начин и знам как ще се чувства. И аз така се правех на недостъпен, ама момичето вече взе да ходи по други момчета и веднага отидох при нея като я видях.![]()
Аз мога да ти кажа че съм в подобно положение само че при мен нещата са по сложни. В твоя случай момчето или го е страх от възможна връзка и му трябва време или просто се заиграва с теб - трябва да го изпиташ по някакъв начин, но не знам как.![]()
Прави се на недостъпен, но иима чувства към теб!?
Нещо грешно разбираш сигналите.
От колко време е това положение?
Най-вероятно..Първоначално написано от radeberger
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN