.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Висока и слаба-УЖАС

Здравейте. Темата не е с цел да се хваля или нещо такова, напротив. Искам да се оплача. И да поискам помощ, много ясно Само да уточня, не си харесвам ръста, висока съм около 1.75, килограмите са около 50, плюс 1-2 МОЖЕ БИ. Знам, че има и по-високи, но аз съм и слаба. Нищо не ми седи като хората. Никакви дрехи не мога да си харесам. Стоят нелепо. Хубав потник, тениска? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, няма такива за мен. Всички са ми късиииии, не искам да ходя и да ми се вижда пъпааааа WTF Ако са пък по-длъжки, хептен пък ме правят плоскааа, нищо не се получава. Една пола не мога да обуя, всички са прекалено къси и ПАК НЕ МИ ХАРЕСВА КАК СЕДИИИИИИИ Рокли пък никога не нося, защото седят съшо ужасно. Изглежда аз не разбирам от стил, мода, но наистина не знам какво седи на човече като мен. Къси гащи-също. 2 клечки стърчат, голяма красота Всичко ми изглежда късо, късо, късоооооооо Кажете как да се обличам, моля За дънки се спирам на тип цигара, или плътни по мен, за токчета не може да става и дума, а ми се носят Тва е, мерси

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Мм,според мен не трябва да правиш всички тези безумни лишения,а напротив-да се радваш,че имаш такава хубава фигура,която много момичета всячески се стараят да придобият,но не става.Иначе ако късите неща те притесняват,нормално е,отдавна мина модата на селските къси потничета.. но носи поли,така ще се виждат слабите ти крака,та те дебеланите тресат баджаци с ултра къси поли,а пък ти си седнала да се ядосваш колко са ти слаби краката..
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Пробвай се като модел
    http://www.kaminata.net/viewtopic.php?f=63&t=26432 -- ето ти статийка

За модел не ставам, а да се примиря - не мога. Ужасно е Ама наистина е ужасно...

Мега фен Аватара на Infinity
    Дай актуална снимка да преценим какво ще ти седи добре.
    To infinity and beyond.

Айде да се смениме?

Я качи снимка,да те видим,не може да е толко зле

със сигурност не е ! високите момичета са истинско чудо на природата с тези дълги слаби крака ... опитай се да ги подчертаеш хубаво е че си слаба .. ти имаш предимство пред другите момичета знаеш че моделите са високи и красиви . опитай се да бъдеш уникална като тях.. и да пусни снимки да те видим какво бижу си :*

Започни да ядеш повече, за да не си кльощава и така ще изглеждаш по добре в дрехите си

Ужасно ?! Какво му е ужасното ?!
    Вместо да се радваш, че си слаба и висока ти си тръгнала да се оплакваш.Точно пък на такива фигури почти всякакви дрехи стоят добре.Неслучайно моделите са слаби и високи, за да може дрехата да изглежда по най-добрия начин.
    Радвай се на тялото си и недей да си създаваш излишни комплекси.
    * Being happy doesn't mean that everything is perfect.It means that you've decided to live beyond the imperfections.

Цитирай Първоначално написано от Lillyann
    Ужасно ?! Какво му е ужасното ?!
    Вместо да се радваш, че си слаба и висока ти си тръгнала да се оплакваш.Точно пък на такива фигури почти всякакви дрехи стоят добре.Неслучайно моделите са слаби и високи, за да може дрехата да изглежда по най-добрия начин.
    Радвай се на тялото си и недей да си създаваш излишни комплекси.
    Нее, не съм съгласна. Имам една приятелка ужасно слаба и нищо не и седи добре.

^^^ аз също не съм съгласна с теб .. сигурна съм че дрехите и стоят много добре но тя не може да ги подбира

Цитирай Първоначално написано от viksun
    ^^^ аз също не съм съгласна с теб .. сигурна съм че дрехите и стоят много добре но тя не може да ги подбира
    Или е от онези високи скелети ') Това,че е висока и слаба,не значи,че 100% е красива(за по-горния ти коментар)
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

^^^ ами ако е ? тя търси помощ има нужда някой да и вдъхне самучувствие ти защо я нападеш ? от къде знаеш че е "скелет" ? всяка жена е красива няма грозни всяка от нас има своя чар

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от viksun
    всяка жена е красива няма грозни всяка от нас има своя чар
    Да бе, сигурно. Айде да не се лъжем, а?

Авторката, като те дразни, че си слаба, понадебелей. За това, че си висока, няма какво да се направи. Пък и не е нещо лошо.

пха че кой се лъже ?? (rofl)

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз съм по същия начин...
    Гледай плюсовете. Аз какво ли не съм пробвала, всякакви стилове на обличане: с много широки дрехи и с такива по тялото. В крайна сметка се спрях на нещо средно. Обикновенно нося прави дънки, а не тип цигара. Ако смяташ, че действително си скелет по-добре не носи тип цигара. Ще изглеждаш още по-кльощава с тях.
    За тениски и потници... взимай си по-дълги. Винаги се намират такива.
    Какво се ядосваш? Било ужасно?!?! Неее! И аз си мислих така по едно време, но... както и да е. Отплеснах се пак.
    Та идеята беше: ГЛЕДАЙ ПЛЮСОВЕТЕ, които ти е дала природата.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Ами чак СКЕЛЕТ не съм Краката може би ми са почти нормални и с дънки по мен изглеждат поносимо. За надебеляване и дума не може да става. Всичко е до ген, ям много, но не се лепи нищо ЗА ЖАЛОСТ. Няма какво да ми казвате, че трябва да се радвам. Всеки иска това, което няма. Аз например искам да съм 1.60, 50-55кг , но не се получава и завиждам на по-дребничките момичета И това е май, снимка няма да давам Не искам да бъда идентифицирана

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Ами чак СКЕЛЕТ не съм Краката може би ми са почти нормални и с дънки по мен изглеждат поносимо. За надебеляване и дума не може да става. Всичко е до ген, ям много, но не се лепи нищо ЗА ЖАЛОСТ. Няма какво да ми казвате, че трябва да се радвам. Всеки иска това, което няма. Аз например искам да съм 1.60, 50-55кг , но не се получава и завиждам на по-дребничките момичета И това е май, снимка няма да давам Не искам да бъда идентифицирана
    Не се чувствай зле от това, че си малко по-кльощава! Никой не е идеален и съм сигурна, че няма жена, която да си харесва всичко!
    Das Feuer liebt mich

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от BlackMeow
    Не се чувствай зле от това, че си малко по-кльощава! Никой не е идеален и съм сигурна, че няма жена, която да си харесва всичко!
    Хаха споко мацко и аз съм така. 50 и нещо кила съм 1.70 и съм ебати клечката. От малка не нося рокли и полички ,все си викат като надебелея тогава ще си сложа нещо късо. От колко време си го казвам не е истина. Нз и аз кога ще се случи чудото да ме видят с рокля и пола.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Честно да ти кажа и аз имам височина и съм твоите кг. Казват ми че съм кльощава. Но реших, че трябва да се харесвам такава каквато съм. Какво да ми пука за другите. А ти от къде знаеш, че не ставаш за маникен? Дай снимка аз ще ти кажа!

Ако искаш дай снимка и си махни лицето да те видим толкова ли си слаба наистина.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е...това за блузките и потниците ми беше странно.И аз съм около 1,73-4 и почти всичко,което си харесам ми стой добре (нито дълго,нито прекалено късо)
    А за полите и роклите-носи си и се харесвай каквато си.Че и токчета също можеш да носиш
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ако знаеш колко искрено ти завиждам, че ядеш а не ти се лепи.
    И аз не съм дебела (1.71 съм и съм към 50 кг вече ако не и по-малко), но ако се отпусна повече и ям мазно и т.н. веднага почва да си личи
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Е как така ти седи късо...вземи си от тия новите тениски дето да по-дългички и широки. Отдолу сложи едни къси панталони и ги свлечи малко по-надолу, изглежда добре. [няма да се видят от тениската]
    Аз лично съм 1.70 и от известно време слабея...от 50 станах 47 и честно да си кажа така изглеждам още по-добре иначе е някак си дундесто.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Пловдив
    а защо не можеш да станеш модел не разбрах?мен това ми е мечтата-да съм висока и достатъчно слаба,че да се занимавам с това.Пробвай се поне,не всички го имат тоя шанс.Иначе за дрехите,най-лесното е да потърсиш снимки на модели в ежедневието и да видиш с какво се обличат
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми