.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Странно!!! Не мога да повярвам, че всичко ти е късо или ти не виждаш добре или нз от къде си купуваш дрехи.
    Аз като съм 1.78 как си намирам дрехи?!
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Мене пък ме кефат високи и слаби мацки , стига да има гърда.. :Д

Нито си слаба,нито си много висока.Аз съм около 177-79 и съм 50 кила,била съм и 48.Нося 12-13 см токчета и напротив-дрехите ми стоят страхотно и винаги има моя номер,защото никой не носи толкова малък номер.Гордей се!

ии аз имам т0зи пр0блем ,. н0 не до такава степен ., че да не ми харесва! ии мн0го ме дразни някой кат ми каже,. "тряя малко си оформиш тялото" ,. "що не си пооформиш тял0то" и някви такива .. кв0 значи да си го оформя .. как? какв0 имат предвид под "оформиш"

Помня,че едно момиче от стария ми клас пиеше бирена мая и беше наддала видимо няколко килограма,а до колкото знам има и други полезни действия.

Обаче,според мен,едно такова тяло /мечтата на много момичета/ ,едва ли изглежда зле.

Бе ти 200 кила ли искаш да си бе ? Направо си идеална,само почни да тичаш за да се стегнеш малко и да похапваш повечко.

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    И аз съм висока и слаба(172 - 47 кг) ,но пък и си се радвам ,за което!И аз ям,но ген - не се лепи.. Е,вярно токчета високи и аз съм искала да нося.. Но си има и плюсове това да си висок и слаб ...!!! : ))))

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Прати ми 1 пик на ЛС и ще ти кажа как си

Слабите и високо момичета са много привлекателни , особено с къси коси ..
    Преди няколко години видях едно момиче около 1.70/75 висока и около 40/45 кг , с къса коса и небрежна походка , направо се влубих в нея нищо че не можах да видя хубаво лицето . сега като се замисла може да беше и момче ама нищо в фантазиите ми е момиче

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Висока, но не прекалено; слаба, без склонност към напълняване/аз съм по същия начин/... Защо се оплакваш? Не можеш да очакваш дрехите да ти стоят така както на едно момиче, което е 150. Просто трябва да си избираш такива дрехи, които да подчертаят това, което имаш....

п.п. Постни една снимка де, моля тее!!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mar7inaaa
    И аз съм висока и слаба(172 - 47 кг) ,но пък и си се радвам ,за което!И аз ям,но ген - не се лепи.. Е,вярно токчета високи и аз съм искала да нося.. Но си има и плюсове това да си висок и слаб ...!!! : ))))
    И аз имам долу-горе твоите мерки .. Радвам се, естествено, та дори искам да стана още по-високаа
    До авторката : Трябва да се радваш, че имаш хубава фигура - има толкова много момичета по света, които биха направили всичко, за да имат твоите 'размери' . Пък и да ти кажа честно според мен не си чаак толкова слаба и висока - познавам много момичета, които са по 178-9 см и 47-49 кг .. ии всички момчета им се лепят.
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Мега фен Аватара на Infinity
    Какво да кажа аз - 173/45-46кг.
    Идеални са ми , харесвам се. Не ми се лепи и на мене , де , ако се лепеше мисля , че определено щях да съм повече , но пробвах доооста време и с яко тъпчене , но не става ! Примирих се и се харесвам , започни и ти да го правиш. Наистина повечето момичета мечтая затова - да ядат и нищо да не им се лепи !!
    To infinity and beyond.

Град
    Варна ^.^
    Може би авторката би се чувствала по-добре с височина 1,50 и тегло 70-80 ...
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Може би авторката не разбира колко хубави мерки има и иска да се облича като приятелките си,които едва ли са толкова високи и затова дрехите им седят по друг начин.Поначало в тези масовите магазини дрехите се правят за 170/5см.
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Нито си висока, нито си слаба
    Според мен 175 е съвсем нормално, пък и ако смяташ, че 50 кг е малко ..
    Но това си е лично мое мнение, ти ако искаш да си висока 160 см и да си 50 кг си е твоя работа..
    ПП - имам чувството, че авторът е някое джудже, което иска да покаже колко е зле да си 'висок'
    мъжко ..

и аз съм 172-3 см и 50-1 кг и като цяло се харесвам.Изключение са ми слабите колена,малко изпъкнали седят и ми създават комплекси ама няма сега заради едни колена да спра да нося рокли,поли и къси панталони не съм почитателка на супер късото а на средно късото. И въпреки че съм висока обичам да нося високи сандали до 4-5 см не повече,просто ми е супер леко с тях ; ) и дори да ям много нищо не ми се лепи както е и при теб.Това си е бая голям плюс честно.А това за потниците - под "не ми стоят добре" какво имаш предвид?- че имаш малки гърди заради ръста и кг и не могат да изпъкнат или нещо друго?Аз също понякога се дразня затова ама какво да се прави,важното е че останалото си ми е перфектно

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от tupcho
    Но това си е лично мое мнение, ти ако искаш да си висока 160 см и да си 50 кг си е твоя работа..
    ПП - имам чувството, че авторът е някое джудже, което иска да покаже колко е зле да си 'висок'
    Ти пък ако смяташ, че 50 кг на 175 е нормално...
    Супер здравословно е просто. Пази си мнението за себе си. Пробвай ти да си 50 кг като не е малко

Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от tupcho
    Ти пък ако смяташ, че 50 кг на 175 е нормално...
    Супер здравословно е просто. Пази си мнението за себе си. Пробвай ти да си 50 кг като не е малко

Нещо не ти хванах мисълта...
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Знам как е. Опитай се да качиш няколко килограма, за да се балансират нещата горе-долу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си