- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Висока и слаба-УЖАС
Странно!!! Не мога да повярвам, че всичко ти е късо или ти не виждаш добре или нз от къде си купуваш дрехи.
Аз като съм 1.78 как си намирам дрехи?!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мене пък ме кефат високи и слаби мацки , стига да има гърда.. :Д![]()
Нито си слаба,нито си много висока.Аз съм около 177-79 и съм 50 кила,била съм и 48.Нося 12-13 см токчета и напротив-дрехите ми стоят страхотно и винаги има моя номер,защото никой не носи толкова малък номер.Гордей се!![]()
ии аз имам т0зи пр0блем ,. н0 не до такава степен ., че да не ми харесва!ии мн0го ме дразни някой кат ми каже,. "тряя малко си оформиш тялото" ,. "що не си пооформиш тял0то" и някви такива
.. кв0 значи да си го оформя .. как?
какв0 имат предвид под "оформиш"
![]()
Бе ти 200 кила ли искаш да си бе ? Направо си идеална,само почни да тичаш за да се стегнеш малко и да похапваш повечко.
И аз съм висока и слаба(172 - 47 кг) ,но пък и си се радвам ,за което!И аз ям,но ген - не се лепи.. Е,вярно токчета високи и аз съм искала да нося.. Но си има и плюсове това да си висок и слаб ...!!! : ))))
Слабите и високо момичета са много привлекателни , особено с къси коси ..
Преди няколко години видях едно момиче около 1.70/75 висока и около 40/45 кг , с къса коса и небрежна походка , направо се влубих в нея нищо че не можах да видя хубаво лицето . сега като се замисла може да беше и момчеама нищо в фантазиите ми е момиче
![]()
Висока, но не прекалено; слаба, без склонност към напълняване/аз съм по същия начин/... Защо се оплакваш? Не можеш да очакваш дрехите да ти стоят така както на едно момиче, което е 150. Просто трябва да си избираш такива дрехи, които да подчертаят това, което имаш....![]()
![]()
п.п. Постни една снимка де, моля тее!!!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И аз имам долу-горе твоите мерки .. Радвам се, естествено, та дори искам да стана още по-високааПървоначално написано от mar7inaaa
![]()
До авторката : Трябва да се радваш, че имаш хубава фигура - има толкова много момичета по света, които биха направили всичко, за да имат твоите 'размери' . Пък и да ти кажа честно според мен не си чаак толкова слаба и висока - познавам много момичета, които са по 178-9 см и 47-49 кг .. ии всички момчета им се лепят.![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Какво да кажа аз - 173/45-46кг.![]()
Идеални са ми , харесвам се. Не ми се лепи и на мене , де , ако се лепеше мисля , че определено щях да съм повече , но пробвах доооста време и с яко тъпчене , но не става ! Примирих се и се харесвам , започни и ти да го правиш. Наистина повечето момичета мечтая затова - да ядат и нищо да не им се лепи !!![]()
![]()
To infinity and beyond.
Може би авторката би се чувствала по-добре с височина 1,50 и тегло 70-80 ...![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Може би авторката не разбира колко хубави мерки има и иска да се облича като приятелките си,които едва ли са толкова високи и затова дрехите им седят по друг начин.Поначало в тези масовите магазини дрехите се правят за 170/5см.
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Нито си висока, нито си слаба![]()
Според мен 175 е съвсем нормално, пък и ако смяташ, че 50 кг е малко ..
Но това си е лично мое мнение, ти ако искаш да си висока 160 см и да си 50 кг си е твоя работа..![]()
ПП - имам чувството, че авторът е някое джудже, което иска да покаже колко е зле да си 'висок'![]()
![]()
мъжко..
и аз съм 172-3 см и 50-1 кг и като цяло се харесвам.Изключение са ми слабите колена,малко изпъкнали седят и ми създават комплекси ама няма сега заради едни колена да спра да нося рокли,поли и къси панталонине съм почитателка на супер късото а на средно късото. И въпреки че съм висока обичам да нося високи сандали
до 4-5 см не повече,просто ми е супер леко с тях ; ) и дори да ям много нищо не ми се лепи както е и при теб.Това си е бая голям плюс честно.А това за потниците - под "не ми стоят добре" какво имаш предвид?- че имаш малки гърди заради ръста и кг и не могат да изпъкнат или нещо друго?Аз също понякога се дразня затова
ама какво да се прави,важното е че останалото си ми е перфектно
![]()
Ти пък ако смяташ, че 50 кг на 175 е нормално...Първоначално написано от tupcho
Супер здравословно е просто. Пази си мнението за себе си. Пробвай ти да си 50 кг като не е малко![]()
Първоначално написано от Little_Lady93
Нещо не ти хванах мисълта...
МОМИЧЕ!
No I can't
Знам как е. Опитай се да качиш няколко килограма, за да се балансират нещата горе-долу.