- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли аватара на предишния? ||vol. 3||
дам
Даа
Първоначално написано от Monnie
Първоначално написано от XheroineX
Бива.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
да![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Първоначално написано от Ssummerjam
Горе-долу![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Първоначално написано от arizona
Миии не![]()
"... Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I, we'll be young forever ..." ♥
Не.
Става![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Да
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Мда (:
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Да.
![]()
Даа.
Ми да ..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Първоначално написано от Phobiaa