- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли аватара на предишния? ||vol. 3||
 Отговор в тема
 Отговор в тема

дам

Даа

Първоначално написано от Monnie

Първоначално написано от XheroineX

Бива.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
да
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Първоначално написано от Ssummerjam
Горе-долу
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче

Първоначално написано от arizona
Миии не
"... Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I, we'll be young forever ..." ♥

Не.

Става
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Да
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Мда (:
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Да.

Даа.

Ми да ..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Първоначално написано от Phobiaa