- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- агресивен сасед
иам сасед които е адски агресивен наскоро наби 1 приател почти до смарт
циалото му лице беше в кръв и знам на ко е способен лошто е че ма я страх да изляза наван за да не стане проблема а ако стане проблема кво да прая/и ако наистина стани страшно ако ни са бия ще изглеждам ли като путка?штото приателите ме знаят че много са бия и аз си знам и сам адски зарибен по боини изкуства..та ако трагна да са бия и ме набият тапи ли ша излгеждам и кво да правя ? кво бихте напраили вия в такава ситуациа?
priemete temata na seriozno molia vi
ste sam mngo blagodaren ako niakoi uspei da mi pumogne.
КАВ ТИ Я ПРОГЛЕМА ПАЧАВРО?:
Стой си в къщи и използвай времето да учиш правопис и граматика.
\Първоначално написано от gaska
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова кратко,а толкова вярно! :Д
Абе ей дришльо тъп 10 годишен, за какъв се помисли, че да обиждаш хората бе? Каза ти го както си е.Първоначално написано от JoroTanka1999
Първо си супер неграмотен!
Второ това, че си гледал 2 пъти - Kickbox или MMA мач в vbox не те прави бияч, ясно? Ако беше няколко години по-голям щях да ги кажа какво да направиш..
Какво бих направил в тази ситуация?
Щях да поискам 15 лева от майка ми, за да си купя един учебник по български език и литература.
И да допълня, гледай като пишеш да пишеш като хората, а не с забутания ти диалект. Много почнахте нещо да обиждате и да се правите по тия сайтове и скайпове и какво ли не, деба и онлайн хулиганите.![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
ARE NE MI LAFI MA KURVO SMA4KANA
ARE NE MI LAFI MA KURVO SMA4KANA
АЗ СИ СИ РАЗКРИВАМ ДОШАТА ПРЕД ВАС ВИА МИ СА ПОДИГРААТЕ
и у кофата я разкриваше...Първоначално написано от JoroTanka1999
![]()
Тъй, тъй...успокой си дОшата, да не ти излезе от телцето. НиА не сме виновни за нищо и се опитваме да ти налеем акъл в малкото мозъче, не да ти са подигААме? Разбираш?Първоначално написано от JoroTanka1999
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Стига обиди!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!