.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    най вероятно така ще стане, ама с нея сме 3 месеца тва за мене е супер много време и ся ми трябват няколко дена.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кофти е.. ще го преживееш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Кофти е.. ще го преживееш
    ем да, не се случва за първи нито за последен път
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не съм чувал такива слова,а ако чуя няма да и повярвам.

Абе на по 14-15, дори 16 години любов ...Само като си го помислиш и звучи смешно : /

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Правя секс с нея ... хахахаах
    тцтц.. момиче ти казва че е влюбена в теб а ти за секс мислиш само
    Винаги си избирай по–голям враг .По лесно се улучва.

Дай ми фактите и ще ти дам правото.

Много ми е трудно, когато ми го каже някой, в когото не съм влюбена. Последното, което искам е да нараня нечии чувства, но съм го правила. Момчетата бяха съсипани направо. Беше ми гадно, но какво съм виновна, че нямах никакви чувства?!
    Иначе, когато сегашният ми приятел ми каза, направо се разтреперих цялата. Беше ми толкова хубаво. Макар че на мен ми беше трудно да му кажа, че и аз изпитвам нещо към него. Но вече цяла година сме си заедно.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на Neon
    Ще я питам,защо?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ако не я познавам достатъчно ще я накарам да почака да я опозная иначе ако се знаем отдавна и поддържаме връзка и ако ми е симпатична ми що не
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Еми много ясно,че когато някой ти сподели,че е влюбен във тееб и ти испитваш съсщото да му отвърнеш или поне да подскажеш по няккъв начин за същите си чувства към него Но когато дори не го харесваш по такъв начин тука вече ставаа лошо На мен лично ми се е случвало няколко пъти,но за съжаление аз не бях на същата вълнаа и се получава доста кофти
    Фалшиви думи ме омайваха, аз слушах. Илюзии ме гонеха. Мълчах. Миражи...тъй прекрасни и празни. Майната ви, само ме одраскахте!

Ако го харесвам и аз ще кажа: ' еми добре. . и ще го прегърна /може би/
    Ако пък не ще кажа: ' в момента не ми е до сериозни връзки или ще кажа, че аз не съм човека за него

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    "Момиче бягай,не знаеш какво си причиняваш с мен "

Ем ако я харесвам ще я прегърна,целуна и т.н.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Hilary_
    За момента отговорът ми ще е отрицателен по простата причина, че съм заета ..

.. но ако съм свободна и все пак не го харесвам ще се стресна доста и ще се опитам по най - деликатния начин да му кажа как стоят нещата пък вече ще оставя на него решението дали ще останем приятели или не ..

Абе ти друсан ли си?

В момента искам да чуя тия думи само от един човек.. и ако той е човекът,който ми ги казва, първо ше го навикам защо по дяволите е чакал толко дълго да ми ги каже,а след тва ше му се метна на врата и поече няа го пусна!
    Ако не е той.. ше му обясня как стоят нещата

Ако симпатиите ни не са споделени ще му обесня,че вмомента неискам нищо по-сериозно .. не бих давала напразни надежди

еми зависи от човека ... ако е някой як ... може би ще съм донякъде възгордяна .. но нищо повече , а ако е някой по - забил или както се казва някой който не ми е по вкуса ... незнам .. може би ще му кажа добре и точка . Мене на няколко пъти едно момче от класа ми съобщава че ме харесва и ми предлага ... и всеки път го отрязвам ... вече незнам какво да правя... ама ... мисля да си продължа така .. няма да се оставя [/b]

при случая в който не е нило взаимно,диалога протече така
    -Харесвам те,наистина
    -Аз пък не
    Другия случай е ясен
    Усмихни се,живота е кофти

хах наскоро ми се случи това и се получи малко тъпо за момчето ама сори, какво да направя Един приятел от другия край на България, пишем си поне от 3год. ии само приятели нали неможе да става въпрос за нещо друго особено пък сега след като си имам и приятел.. миналата година си бяхме ударели една среща на морето, заедно по барчета по плажа насам натам и така.. Супер точно момче нали, много ме разбира, мога за всичко да говоря с него, обачеее много обичам да го бъзикам или дразня за някви пълни глупости, защото адски пали и на мен ми става супер смешно.. Беше ми споделил, че тая година и той щял да пуска документи в Пловдив и се надявал там да се виждаме..ама всичко остана така.И наскоро нещо какво беше спрял да ми пише и аз взех нарочно да го дразня на тая тема, че и да пише и да не пише все тая, че и без това изобщо не се сеща за мен и вървя към забравяне и така ии няма и да забележи ако аз се спра с писането ..нещо от тоя род.И след малко ми звъни и запалил яко ..като взе да ме хули "уу кви са тия глупости дето ми ги пишеш" така така.. как ще те забравям акъл имаш ли и нещо кво завъртя разговора и само ми вика "аз и да искам немога да те забравя защото си ми голяма тръпка и наистина се надявам адски много на това да ни приемат и двамата в Пловдив" .. и аз в първите секунди греда и само като ми каза "както ти на мен така и аз на теб съм ти тръпка" .. мале като ме напуши един смях Викам ужас тоя за какъв се е взел при положение че знае за приятеля ми колко много държа на него и го обичам и така и така.. Увасно брутално му се изсмях по телефона ама.. не беше нарочно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си