- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие какво мислите ?
Ами сама си си виновна. Първо сди тръгнала с него без да го харесваш дори, след това си започнала да изпитваш симпатии, но си продължали да говориш пред пирятелите си, че не изпитваш нищо... Той е разбрал - нормално да те зареже. И аз да бях на негово място ако чуя нещо такова и аз ще зарежа човека до мен. А за капак на всичко момчето ти е дало втори шанс и ти и него си пропиляла пак заради същите тези "приятели", които ако ти бяха такива най-малкото нямаше да тръбят на ляво на дясно неща от личния ти живот ... И какво значи "ако тръгна пак с него ще има обиди и подигравки"? Чакай малко, кои са те, че да те обиждат и да ти се мешат в личния живот? Ти си тази, която го ръководи и ти решаваш с кого да бъдеш и с кого не, а не те. Те, в ролята си на приятели, биха могли единствено да те подкрепят и да ти дават съвети, но не и да ти нареждат какво да правиш. Поговори с момчето и ако все още иска - съберете си. И изобщо да не ти пука кой какво ще говори. Важното е вие двамата да сте щастливи!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!