- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ли изглежда отстрани?
Такааа.. отдавна не съм влизал (не,че като съм влизал съм писал ,но винаги чета интересни теми и си взимам поука,но дойде време и за мен)) (свиквайте с усмивките просто ми е навик
))
В момента съм на 16,нямам приятелка но имам и приятели с които си прекарвам добре,но естествено родителите ми куцат))
Майка ми работи в хотел,но от 4 месеца не е получавала заплата(заради проблеми с здравната каса)то даже не е точно хотел ами санитарен по точно))
Както и да е майка ми е не е толкова настроена против мене колкото баща ми.Тя се опитва винаги да съм спретнат и възпитан.Разбирам.че бая нерви се хвърлят покрай работата,но айде де...
Хората в живота ми:
Баба ми С нея се разбирам най-добре,тя не е от бабите на които не и достига пенсията (с това твърдение искам да кажа,че тя и леля ми просто ми помагат материално повече отколкото родителите ми.Много си я обичам.Но тя има вражда с баща ми.
Леля миНай добрата леля на света(за мене де) винаги във всеки момент ми е помагала за всичко било то пари или други работи. <3
БащатаАко ми повярвате,че баща ми който е на 41 няма нито 1 година стаж ще сте герои))) Човекът е АЙЛЯК
(( Преди 2 години аз открих че баща ми влиза в gepime.com , което обърна живота ми
( Хем не работи , хем изневерява (Айляк човек) Седи повече от мене на пцто и лъже че излизал по работа......
Но не съм сам все пак имам брат,който е на 5 и се грижа за него.Но е трудно да кажа на майка ми каква е работата с баща ми ...
Не съм от тези момчета,които се бият и нервят от лошите думи но винаги бих защитил приятелка/семейство с насилие.
Както и да е не че и аз съм перфектен ама проблемът не е в мене
Преди 1 година бях в ПА(Паническа криза) Това не трябва да се случва на никого от вас (това е чувството на смъртта) все едно просто от тогава аз имам определени страхове... и станах още по кротък.
Проблема е как да си направя живота идеален?))
Ако имате въпроси , които ще ви помогнат за разрешаването на проблема моля поствайте тук)))
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.