.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тя ме харесва, аз не!

Здравейте, това е профила на един приятел, който ми го даде, за да пиша. Изглежда и на двамата не ни върви.

Проблема ми е следния, ако така мога да го нарека. На 16 години съм и всичко върви перфектно. Но в моя клас има едно момиче, което ме гледа през цялото време. Погледна ли я и аз тя започва да се подхилква и спира да ме гледа, като спра, пак започва. Това е постоянно, през часовете, междучасията, на идване в училище... Изглежда има някакви симпатии към мен. Тук идва проблема - аз не я харесвам. Даже ме изнервя това, че постоянно погледа и е към мен, или пък "фъфлещото" говорене от нейна страна, не мога да я слушам! Та питам за съвет тук, как мога да я одрежа, че да спре да ме гледа и да се откаже от мен, ако съм и някаква цел. Не ме съветвайте да тръгвам с нея или да опитвам, защото просто няма да стане и не искам да я заблуждавам и да си създава грешни впечатления. Споделете ефикасен метод. Не съм опитвал да говоря с нея, защото не ми се занимава, и както казах, не мога да я слушам как говори.

Надявам се, че не съм сбъркал раздела, защото това се води някаква любов или не знам... Чакам препоръки.

Няма как да я отрежеш, ако не говориш с нея. Прежали се за 2-3 минути. Питай я дали има да ти казва нещо, та те гледа непрекъснато. Кажи също, че това те дразни и я помоли да престане.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

И другите мнения ли са като горното? Ако е така, ще трябва да я псувам...

От какъв зор?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    http://www.vbox7.com/play:326b2540
    Dude, това е писано за теб!
    Ти сериозно ли по средата на лятото се сети за момичето от даскало?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    http://www.vbox7.com/play:326b2540
    Dude, това е писано за теб!
    Ти сериозно ли по средата на лятото се сети за момичето от даскало?
    На няколко пъти я срещнах, тези дни, и дадох примери от училище.

Е..стиаа бе .Сигурно доста те харесва.Не бъди много груб и не я псувай Кажи и :"Забелязах,че непрекъснато ме гледаш и ми се усмихваш,но това ме дразни,по-добре спри да го правиш." Кратко точно и ясно.Няколко секунди и ще се избавиш от "проблема" А и да не я залъгваш,щото и случайно да си я погледнал,тя може даси мисли,че си лудо влюбен в нея.-има ги и такива

Мерси, явно без да говоря с нея няма да стане. Ще изчакам да започне даскалото и ще и кажа. За сметка на това, съм си 'аресал една момЪ, ако и тя ме харесва, може да се завърже нещо и може онази да спре да ме гледа, само другото да не ревнува, че ще стане по-зле. Благодаря за съветите!

EDIT: И все пак някой ако предложи друг начин, няма да е зле. Ще следя темата.

Поздрави!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Недей слуша кво ти говорят. Просто я игнорирай и с времето ще и писне. Недей и го казва, първо, защото вероятно ще и стане кофти, второ...някой път може да ти потрябва нещо. Погледни от друг ъгъл на нещата. От един клас сте и ще си гледате скапаните мутри, докато навършите 19, така че можеш да подходиш умно, вместо да й разбиваш вече разбитото самочувствие. Игнорирай и тва е... Така си оставяш отворена врата. Един ден след 2-3 години, ако стане готина мастия, пък ти още си стоиш девствен, спокойно можеш да и го подариш между краката, докато ако я нараниш сега... ща мрази много. Помисли си хуу.

пп. Гони ме инсомнияяяяяяяяяяяяяя
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Недей слуша кво ти говорят. Просто я игнорирай и с времето ще и писне. Недей и го казва, първо, защото вероятно ще и стане кофти, второ...някой път може да ти потрябва нещо. Погледни от друг ъгъл на нещата. От един клас сте и ще си гледате скапаните мутри, докато навършите 19, така че можеш да подходиш умно, вместо да й разбиваш вече разбитото самочувствие. Игнорирай и тва е... Така си оставяш отворена врата. Един ден след 2-3 години, ако стане готина мастия, пък ти още си стоиш девствен, спокойно можеш да и го подариш между краката, докато ако я нараниш сега... ща мрази много. Помисли си хуу.
    Words of a master.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Отрежи я

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Игнориранеее ! Тва е най-доброто. (:
    Нито я гледай ,нито нищо . Като види,че не й обръщаш внимание,предполага се, би трябвало да спре..

ейй най накрая и на вас момчетата да ви се случва това..

неговоря специално за теп но ако харезваш момиче не го гледай както тя те гледа непрекъснато виждаш сам колко е дразнещо

Обичам те !

Просто отиди и й го кажи например " ако имаш някакви симпатии към мен, не искам да те обидя, но харесвам друго момиче " или нещо такова, ако става много досадна й кажи всичко в прав текст .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Мега фен
    Град
    Earth...
    A после хората се оплаквали че не им вървяло в любовта

Много просто - поговори с нея, кажи й, че не ти е приятно нейното поведението спрямо теб и че не я харесваш, ако е умно момиче ще те разбере и ще спре. А ако не спре просто не й обръщай никакво внимание, прави се, че не я забелязваш и т.н.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    И при мене се случи така в даскало... само че едно момче седи и ме зяпа.. както и да е.
    Според мен наистина е по-добре да я игнорираш. Ти не споменаваш нищо за опити да те заговори или нещо такова, а само, че те гледа. Просто не й обръщай внимание. А ако дойде и те заговори и започне да обръща темата към това, че те харесва и кажи, че няма да се получи иии така.

п.п.
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    ейй най накрая и на вас момчетата да ви се случва това..

неговоря специално за теп но ако харезваш момиче не го гледай както тя те гледа непрекъснато виждаш сам колко е дразнещо
    Страшен правопис имаш, човек!! ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе недей да й казваш нищо. Ще се получи доста неловко за нея. А и както каза umri - ще се гледате още бая време и няма смисъл ... Най-добре я игнорирай и като види, че не й обръщаш внимание сама ще се откаже. Или пък си хвани гадже - като те види с друго момиче ще е на ясно, че не я харесваш и т.н.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Е не разбирам какво толкова ти пречи, че момичето просто те гледа?! Както и да е.. Щом толкова те притеснява просто като започне отново да те зяпа й кажи:
    - " К'во има бе, (името й) ?
    И теейй :Д :Д
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Попитай я какво има, ако има да ти казва нещо - да го каже. Ако пък не ти се говори много много, просто като те погледне, погледни я и ти с въпросителен поглед ( един вид "Кво зяпаш?" ) Понякога е нужно да бъдеш малко груб, за да разбере, че си сериозен, а не че просто се базикаш. Все пак има уникални нахалитети, които не разбират от дума.

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    [i]И при мене се случи така в даскало... само че едно момче седи и ме зяпа.. както и да е.
    Според мен наистина е по-добре да я игнорираш. Ти не споменаваш нищо за опити да те заговори или нещо такова, а само, че те гледа. Просто не й обръщай внимание. А ако дойде и те заговори и започне да обръща темата към това, че те харесва и кажи, че няма да се получи иии така.
    Мерси много за съветите!

Относно цитата по-горе, от време на време говори и се обръща към мен, но не и обръщам внимание и става така, че сама си говори. Иначе аз я поглеждам, защото като се е втренчила в мен и някакъв инстинкт ли е, какво е, ме кара да я погледна за 1 сек. и веднага да спра. Имаше един празник по време на завършването и аз не отидох, и по снимките после разбрах, че тя е била там, дано да се е разсърдила. Мерси отново, ще видим какво ще стане. Само да не ми предложи нещо, че тогава ще трябва искам не искам да я одрежа директно.

Мм трябва да говориш с нея найстина! Иначе няма как да те остави ха познато е чувството незная при тебе как е момичето, но при мене момчето беше мазен, потен, окосмен по лицето и миризлив.. Успех

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе от къде си?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    разчекни я от сeкс мейна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    абе от къде си?
    Не бих искал да споделям. Защо питаш?

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    разчекни я от сeкс мейна
    То да ми беше кеф, щях, ама тая не можеш я докосна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си