- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ме харесва, аз не!
Здравейте, това е профила на един приятел, който ми го даде, за да пиша. Изглежда и на двамата не ни върви.
Проблема ми е следния, ако така мога да го нарека. На 16 години съм и всичко върви перфектно. Но в моя клас има едно момиче, което ме гледа през цялото време. Погледна ли я и аз тя започва да се подхилква и спира да ме гледа, като спра, пак започва. Това е постоянно, през часовете, междучасията, на идване в училище... Изглежда има някакви симпатии към мен. Тук идва проблема - аз не я харесвам. Даже ме изнервя това, че постоянно погледа и е към мен, или пък "фъфлещото" говорене от нейна страна, не мога да я слушам! Та питам за съвет тук, как мога да я одрежа, че да спре да ме гледа и да се откаже от мен, ако съм и някаква цел. Не ме съветвайте да тръгвам с нея или да опитвам, защото просто няма да стане и не искам да я заблуждавам и да си създава грешни впечатления. Споделете ефикасен метод. Не съм опитвал да говоря с нея, защото не ми се занимава, и както казах, не мога да я слушам как говори.
Надявам се, че не съм сбъркал раздела, защото това се води някаква любов или не знам...Чакам препоръки.
![]()
Няма как да я отрежеш, ако не говориш с нея. Прежали се за 2-3 минути. Питай я дали има да ти казва нещо, та те гледа непрекъснато. Кажи също, че това те дразни и я помоли да престане.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И другите мнения ли са като горното? Ако е така, ще трябва да я псувам...
От какъв зор?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
http://www.vbox7.com/play:326b2540
Dude, това е писано за теб!
Ти сериозно ли по средата на лятото се сети за момичето от даскало?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На няколко пъти я срещнах, тези дни, и дадох примери от училище.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Е..стиаа бе .Сигурно доста те харесва.Не бъди много груб и не я псувайКажи и :"Забелязах,че непрекъснато ме гледаш и ми се усмихваш,но това ме дразни,по-добре спри да го правиш."
Кратко точно и ясно.Няколко секунди и ще се избавиш от "проблема" А и да не я залъгваш,щото и случайно да си я погледнал,тя може даси мисли,че си лудо влюбен в нея.-има ги и такива
![]()
![]()
Мерси, явно без да говоря с нея няма да стане. Ще изчакам да започне даскалото и ще и кажа. За сметка на това, съм си 'аресал една момЪ, ако и тя ме харесва, може да се завърже нещо и може онази да спре да ме гледа, само другото да не ревнува, че ще стане по-зле.Благодаря за съветите!
EDIT: И все пак някой ако предложи друг начин, няма да е зле. Ще следя темата.
Поздрави!
Недей слуша кво ти говорят. Просто я игнорирай и с времето ще и писне. Недей и го казва, първо, защото вероятно ще и стане кофти, второ...някой път може да ти потрябва нещо. Погледни от друг ъгъл на нещата. От един клас сте и ще си гледате скапаните мутри, докато навършите 19, така че можеш да подходиш умно, вместо да й разбиваш вече разбитото самочувствие. Игнорирай и тва е... Така си оставяш отворена врата. Един ден след 2-3 години, ако стане готина мастия, пък ти още си стоиш девствен, спокойно можеш да и го подариш между краката, докато ако я нараниш сега... ща мрази много. Помисли си хуу.
пп. Гони ме инсомнияяяяяяяяяяяяяя
Temet Nosce
벨야카
Words of a master.Първоначално написано от umri
Can It All Be So Simple ?
Игнориранеее ! Тва е най-доброто. (:
Нито я гледай ,нито нищо . Като види,че не й обръщаш внимание,предполага се, би трябвало да спре..
ейй най накрая и на вас момчетата да ви се случва това..
неговоря специално за теп но ако харезваш момиче не го гледай както тя те гледа непрекъснато виждаш сам колко е дразнещо
A после хората се оплаквали че не им вървяло в любовта![]()
![]()
Много просто - поговори с нея, кажи й, че не ти е приятно нейното поведението спрямо теб и че не я харесваш, ако е умно момиче ще те разбере и ще спре. А ако не спре просто не й обръщай никакво внимание, прави се, че не я забелязваш и т.н.
И при мене се случи така в даскало... само че едно момче седи и ме зяпа.. както и да е.
Според мен наистина е по-добре да я игнорираш. Ти не споменаваш нищо за опити да те заговори или нещо такова, а само, че те гледа. Просто не й обръщай внимание. А ако дойде и те заговори и започне да обръща темата към това, че те харесва и кажи, че няма да се получи иии така.![]()
![]()
п.п.Страшен правопис имаш, човек!! ;дПървоначално написано от silvana95
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Абе недей да й казваш нищо. Ще се получи доста неловко за нея. А и както каза umri - ще се гледате още бая време и няма смисъл ... Най-добре я игнорирай и като види, че не й обръщаш внимание сама ще се откаже. Или пък си хвани гадже - като те види с друго момиче ще е на ясно, че не я харесваш и т.н.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Е не разбирам какво толкова ти пречи, че момичето просто те гледа?! Както и да е.. Щом толкова те притеснява просто като започне отново да те зяпа й кажи:
- " К'во има бе, (името й) ?
И теейй :Д :Д
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Попитай я какво има, ако има да ти казва нещо - да го каже. Ако пък не ти се говори много много, просто като те погледне, погледни я и ти с въпросителен поглед ( един вид "Кво зяпаш?" ) Понякога е нужно да бъдеш малко груб, за да разбере, че си сериозен, а не че просто се базикаш. Все пак има уникални нахалитети, които не разбират от дума.
Мерси много за съветите!Първоначално написано от Paramour
Относно цитата по-горе, от време на време говори и се обръща към мен, но не и обръщам внимание и става така, че сама си говори.Иначе аз я поглеждам, защото като се е втренчила в мен и някакъв инстинкт ли е, какво е, ме кара да я погледна за 1 сек. и веднага да спра. Имаше един празник по време на завършването и аз не отидох, и по снимките после разбрах, че тя е била там, дано да се е разсърдила.
Мерси отново, ще видим какво ще стане. Само да не ми предложи нещо, че тогава ще трябва искам не искам да я одрежа директно.
Мм трябва да говориш с нея найстина! Иначе няма как да те остави ха познато е чувството незная при тебе как е момичето, но при мене момчето беше мазен, потен, окосмен по лицето и миризлив.. Успех![]()
абе от къде си?![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
разчекни я от сeкс мейна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не бих искал да споделям. Защо питаш?Първоначално написано от soul1199
То да ми беше кеф, щях, ама тая не можеш я докосна...Първоначално написано от tuzaro