- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът като средство за...
Случвало ли ви се е да правите секс с бивше гадже и да се съберете после или да правите секс с настоящото ви гадже и да се разделите веднага след това?
Не,случвало ми се е да правя секс с момче и ден по-късно да се разделим (бившият ми).
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Правил съм секс с бивша, но не сме се събирали след това.
Секс за сбогом - да.
Мда, и на мен ми се е случвало. Иначе ми прави впечатление, че доста от младите хора (особено в тийн възраст) продължават да поддържат интимни контакти с бившия/бившата си.Първоначално написано от dimitar_ak
Бях решила, че ще скъсам с бившия в следващите дни и си казах, че няма да правим секс, за да не усложнявам нещата. Ама той като взе да ме докосва, си казах 'Колко ли време ще чакам до следващия секс, що да не го направя' ... и така. Час след секса взех да се чудя за подходящи думи, той взе да се усеща и на другия ден всичко приключи. Не се гордея с това, нямаше смисъл, нямах чувства, а и особено желание нямах![]()
Начи требва да си супер тъп за да зарежеш гаджето си след секс .. !!Явно не му е харесало .. иили те използва ..
![]()
![]()
Не но ми се е случвало да спя с момче като си мисля, че ще стане нещо и след 2 дни скъсах с него. Още ми е странно как стана, защото ми беше първия и изобщо не разбрах как стана цялата история, но все тая.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Не...![]()
ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info
Не и не. Трябва да съм много заблудена, за да го направя.Първоначално написано от MarietaS
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.