- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не се възбуждам, голям проблем !!!
Jakes, защо пък да не й хареса да сложиш пръста си там? Никога не бъди сигурен, преди да опиташА относно онзи съвет за виаграта - направо си води до престрастяване и е като наркотик. Колкото по-малко (или въобще без), толкова по-добре..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не го казвам напразно, знам какво и е мнението за подобни неща свързани с дупенцето и.Jakes, защо пък да не й хареса да сложиш пръста си там? Никога не бъди сигурен, преди да опиташ Smile
Колко пъти да повтарям, че не е от напрежение или срам? Напълно спокоен съм си.Може просто да не си спокоен. Да си напрегнат и това влияе на секса......съответно трудно възбуждане и т.н.
Eми да ти направи един хубав страстен стрептийз на една възбуждаща музика, да видим дали няма да се оправиш...![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Е, не мога да очаквам от нея професионален стриптийз, просто щеше да е яко да ми става по-лесно. А и да ти кажа не мисля че ще умра от превъзбуда и от стриптиз.
Според мене имаш сериозен проблем , ти си гей под прикритие.Първоначално написано от JakesInsanity
П.с. ако мацката ти е готина найстина давай я насам!
Понякога проблемът може да е и физиологичен, напр. леки смущения при производството на тестостерон. Спортуването често помага при такива нарушения, особено силовите спортове (например фитнес залата). Спортът си е полезен по принцип, тъй че нищо не губиш, ако опиташ.
Препарати от типа на Трибестан (и други на тази база) също вършат добра работа; Трибестан не е лекарство, а извлек от една билка, и помага на организма да оптимизира производството на мъжкия полов хормон, а именно тестостерона.
Разбира се, може да има и психически пречки.
Може би е добре да отидеш на лекар. Сигурно ще ти е трудно, още повече, че личния лекар ще те препрати при друг/други. Трябва да си решиш.
По-добре 10 дни срам на морето, отколкото една година блъскане в залата!
Хаха сополче загоряло, личи си че момиче по-на близо от 20 крачки от тебе освен майка ти не си виждал а ми се праиш тука у форумчето на голем ебачСпоред мене имаш сериозен проблем , ти си гей под прикритие.
П.с. ако мацката ти е готина найстина давай я насам!таквиз пишлигарчета кат тебе много забавни ей! хах. Ако ти я дам сигурно ще се разплачеш на мама и на тати а тя ще ти повърне на кофаза кат те види и също ще се разплаче (или разсмее, не знам колко брутално грозно и жалко създанийце си, ама като ти гледам комплексчетата май бая)
Оная работа сега ми е голяма и много съм я тормозел с к*рви преди и сигурно за тва ми го връща сега... ако ходя на фитнес ще стана като повечето "мутрички химици" - големи мускули, миниатюрно пишле. Не ща.(например фитнес залата). Спортът си е полезен по принцип, тъй че нищо не губиш, ако опиташ.
Ще го разгледам, мерси.Препарати от типа на Трибестан (и други на тази база) също вършат добра работа
Тая тема вече ми е само за забавление, проблема вече поотмина и правим бая добър секс, ама все пак на всеки (който не си е жалил оная работа) може да се случи и ще ми е интересно да слушам още "истински" истории.
Дай си почивка на малкия ... ,а ако не се оправиш наистина иди на лекар ,но не ползвай виагра!
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
И аз т'ва мисля че е най-разумно в момента. Правим секс от време на време обаче като цяло я карам на възможно най-малко от тва за да загорея като някой от децата тука, след което сигурно ще ми става доста лесно и от най-малкото (надявам се) :}
как реши проблема си?
Темата е от 2010, надали автора я следи цели две години, та да ти отговори.