.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на notlike
    Jakes, защо пък да не й хареса да сложиш пръста си там? Никога не бъди сигурен, преди да опиташ А относно онзи съвет за виаграта - направо си води до престрастяване и е като наркотик. Колкото по-малко (или въобще без), толкова по-добре..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Jakes, защо пък да не й хареса да сложиш пръста си там? Никога не бъди сигурен, преди да опиташ Smile
    Не го казвам напразно, знам какво и е мнението за подобни неща свързани с дупенцето и.

Може просто да не си спокоен. Да си напрегнат и това влияе на секса......съответно трудно възбуждане и т.н.
    Колко пъти да повтарям, че не е от напрежение или срам? Напълно спокоен съм си.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Eми да ти направи един хубав страстен стрептийз на една възбуждаща музика, да видим дали няма да се оправиш...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Е, не мога да очаквам от нея професионален стриптийз, просто щеше да е яко да ми става по-лесно. А и да ти кажа не мисля че ще умра от превъзбуда и от стриптиз.

Re: Не се възбуждам, голям проблем !!!

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Здравейте, от скоро време най-сетне си намерих перфектната половинка - секси мило момиче, с което се сближаваме спокойно и правим какво ли не. Много я харесвам, и сме много страстни в любовната игра, обаче има един проблем - не знам от кога е започнал - но не се възбуждам лесно. Забелязвам го все по често - при неща които преди биха ме възбудили сега не се възбуждам, дори когато я виждам гола и когато ме докосва! Защо е така, не ме е срам, харесвам я много, (и не съм гей или нещо такова), но последно време сякаш нищо на тоя свят не може да ме възбуди. И това вече започва да ме притеснява много, защото вече виждам, че не е период или нещо такова. СЪВЕТИ МОЛЯ!!! Искам да правим секс с нея всеки ден но голямата разлика между искане и възможност доста ми пречи!!!
    Според мене имаш сериозен проблем , ти си гей под прикритие.
    П.с. ако мацката ти е готина найстина давай я насам!

Понякога проблемът може да е и физиологичен, напр. леки смущения при производството на тестостерон. Спортуването често помага при такива нарушения, особено силовите спортове (например фитнес залата). Спортът си е полезен по принцип, тъй че нищо не губиш, ако опиташ.
    Препарати от типа на Трибестан (и други на тази база) също вършат добра работа; Трибестан не е лекарство, а извлек от една билка, и помага на организма да оптимизира производството на мъжкия полов хормон, а именно тестостерона.
    Разбира се, може да има и психически пречки.
    Може би е добре да отидеш на лекар. Сигурно ще ти е трудно, още повече, че личния лекар ще те препрати при друг/други. Трябва да си решиш.
    По-добре 10 дни срам на морето, отколкото една година блъскане в залата!

Според мене имаш сериозен проблем , ти си гей под прикритие.
    П.с. ако мацката ти е готина найстина давай я насам!
    Хаха сополче загоряло, личи си че момиче по-на близо от 20 крачки от тебе освен майка ти не си виждал а ми се праиш тука у форумчето на голем ебач таквиз пишлигарчета кат тебе много забавни ей! хах. Ако ти я дам сигурно ще се разплачеш на мама и на тати а тя ще ти повърне на кофаза кат те види и също ще се разплаче (или разсмее, не знам колко брутално грозно и жалко създанийце си, ама като ти гледам комплексчетата май бая)

(например фитнес залата). Спортът си е полезен по принцип, тъй че нищо не губиш, ако опиташ.
    Оная работа сега ми е голяма и много съм я тормозел с к*рви преди и сигурно за тва ми го връща сега... ако ходя на фитнес ще стана като повечето "мутрички химици" - големи мускули, миниатюрно пишле. Не ща.

Препарати от типа на Трибестан (и други на тази база) също вършат добра работа
    Ще го разгледам, мерси.

Тая тема вече ми е само за забавление, проблема вече поотмина и правим бая добър секс, ама все пак на всеки (който не си е жалил оная работа) може да се случи и ще ми е интересно да слушам още "истински" истории.

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Дай си почивка на малкия ... ,а ако не се оправиш наистина иди на лекар ,но не ползвай виагра!
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

И аз т'ва мисля че е най-разумно в момента. Правим секс от време на време обаче като цяло я карам на възможно най-малко от тва за да загорея като някой от децата тука, след което сигурно ще ми става доста лесно и от най-малкото (надявам се) :}

как реши проблема си?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата е от 2010, надали автора я следи цели две години, та да ти отговори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си