.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Лична карта - проблем

На скоро си изгубих личната карта и поради ред причини не съм отишла още в полицията ,но другата седмица ще ходя да се записвам в университета и да внеса таксата .
    Въпроса ми е ще ми искат ли лична карта ,за да се запиша , ако искат какво да им кажа и дали изобщо ще мога да се запиша

Мега фен
    Град
    Earth...
    100% ще ти искат Photo ID

Преди малко гледах сайта им пише ,че искат оригнала на дипломата, 3 снимки и един формуляр да си купя. И все пак ,ако искат лична не знам какво ще правя :s

За начало отиди в полицията, а после ако може им обясни обстоятелствата.. и ако те разберът добре ама инече незнам.

Ще ти искат, тъй като най-вероятно ще попълваш данни от личната си карта. Като номера на картата, кога е издадена, от кого и т.н. Поне при мен така беше

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Мисля, че ако си платиш могат да ти издадат лична карта за по-малко от седмица.

Извади си лична карта! Сега може да не ти трябва при записването.. но да излезеш на дискотека, или по-късно ако има проверки.. ще ти я искат..ако нямаш.. не те виждам

Отиди и си извади друга ! Може и да те глобят,защото си я загубила ( не знам как стоят нещата) , но съм почти 100% сигурна,че като попълваш документите за записване все ще има нещо от личната карта(например номера й ,кога е издадема,от кого и т.н.) .. успех !
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    При записване в университет се изисква лична карта. Единственото, което можеш да направиш е да си пуснеш една експресна поръчка за нова.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Определено трябва да отидеш в полицията. Мисля, че се пише обяснение защо нямаш лична карта, но ти издават нова де
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си