.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

много е спешно плс за помощ

мн ми е спешно ... ами зна4и как да започна ние сме 4ри момичета и едното винаги я пецакваме но в4ера когато се разбирах с другото момиче без да исках и пратих хронология sh izleim nii ama tiho pred .......... и момичето с кото се уговарях си помисли че искам да ги скарам защото тя (момичето на кото пратих хронология) и е пратила тва дет са обарках и търсела обяснение и сега ми е мн сардита ама мн мн мн мн мн мн мн момичето с което се уговарях) сардита и нз какжо да правя защото мисля и че др ми фр (4тата) също ми е сардита заради това все едно точно ще ме застрелят

Голям фен Аватара на rammstein123
    Обясни на номер 4, че не ви е приятна и се опитай да се разбереш с номер 2. Или сменяй самоличността и бегом в Алжир.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Почти нищо не разбрах. Първо оправи си правописа, второ порастни, трето като не ви е прията тая ваша приятелка за какво въобще се водите такива и лицемерничите едва ли не?
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Почти нищо не разбрах. Първо оправи си правописа, второ порастни, трето като не ви е прията тая ваша приятелка за какво въобще се водите такива и лицемерничите едва ли не?
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Eгати сериала
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

нищо не разбрах

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Престани да бъдеш лицемерна двулична к***а и всичко ще се оправи!
    Или гледай да не те хванат следващия път...

Като не искате да излизате с нея, направо й кажете, че не я искате и най-вече обяснете защо не ви е приятна.

Какво било??
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Кой туй?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    ott MaiinЪtъtiи ;]]
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    абсолютно съгласна съм.. ;]]

да но нз лично а ме е ми е приятна но на тях им става мн гадно защото тя няма да има приятели и сега нз .... а да номер 4 не ми е сърдита но номер 2 ми се разсърди още повече защтщт сега нямам телефон и не мога да излизам но ме пуснаха с номер 4 ... но тожа е по обясними причини .. просто тя е по отговорна

Добре ве , тука да приличаме на египтолози дет разчитат йероглифи аре пишете малко по разчетливо че един на сто ще разбере какви си искала да кажеш

Трагично неграмотна си.
    И като не ти стига акъла да прецакваш, не го прави, малко мозък се иска, ама де го!?

Повече от фен
    Град
    Бургас
    лапешка работа..... ще й мине

Абе,ти да не си в четвърти клас?
    Като нямате желание да излизате с четвъртата приятелка,просто ѝ го кажете. Защо трябва да прецаквате момичето,какво е направила?
    Другите остана и да не ти се сърдят,още ли не си разбрала какви курвенски номера правиш?

Поправи първо себе си,и след това отношенията с приятелките си.
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Супер фен Аватара на spopi
    На колко си я на 10 Лапета иди играй с куклите.

Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Обясни на номер 4, че не ви е приятна и се опитай да се разбереш с номер 2. Или сменяй самоличността и бегом в Алжир.
    Ако бегаш по-добре Сибир това на шега ... ама ине4е кажи истината на момичето което не ви е приятно и се извини на другото . Дано всичко да се оправи

Т'ва направо е начален сценарии за Турски сериал.

Моят съвет е да бъдеш откровена с всичките си приятелки и да им обясниш какво е станало без заобикалки. И не разбирам защо излизате с четвъртото момиче, като не ви е приятно. Защото ще остане без приятели? Това е глупаво. Съжалението ви нама ѝ помогне, тя сама да разбере защо няма приятели, какъв е проблема ѝ, ако изобщо има такъв.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми като за начало вземи напиши този проблем малко по-ясно, така че да се разбира нещо все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си