- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Е не отричам,че си е имал семейство просто казвам,че се е променил не съм казал причните...Първоначално написано от stelkastel
![]()
![]()
В тоя епизод обаче ми хареса,показа кой е шефа ... А за Сам почти забравих,че е без душа просто беше супер в тоя епизод и много се радвам,че избра да е в екип с Дийн
![]()
![]()
"Гледаш, но не виждаш.. " Хахх .. Ми не, просто Дийн си ми харесва сякак.. И той пак си е забавен : " Кое е толкова важно, че стана слуга на краля на Ада ? Какво ти предложи ? Жени, пари, коса ? " .. А нали видя в епизода с богинята на истината как са върна да види на оная "новата придобивка" .. така, че може да не е ИЗЦЯЛО същия Дийн, ама не са е променил толкова колкото ти казваш..![]()
JENSEN ACKLES![]()
Последния сезон нещо много го осраха, да се надяваме, че по-нататък ще стане малко по-добре.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Kaзах,че в новия епизод ми хареса... "гледаш но не виждаш"Първоначално написано от Aysell
Както и да е.. дано да продължава в същия дух.
Странно ми стана че Сам избра Дийн,при положение че няма чувства т.е. не го е направил от братска любов....Изглеждаше по-логично да избере екипната работа която се занимава с търсене на алфата.Зарадвах се,просто се изненадах.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Аз не се изненадах защото макар и да не може да го почувства той осъзнава,че толкова години е ловувал с брат си и въпреки всичко го познава по добре от кембълите и... Макар и безчувствен той май испитва чувство на вина за дето кри проблема си от Дийн толкова времеАма и изказване... да и аз много се зарадвах,че избра Дийн в тоя епизод някък си по не усетих липсата на душа у Сам
http://www.imdb.com/name/nm1659348/
Тази каква е играла в сериала, че изобщо не мога да се сетя.
Audio ergo sum
Ей,забравих й името,ама тая не беше ли дето им открадна прословутото заешко краче.И в крайна сметка я изядоха хрътките от Ада
Diamonds,Mexico,Tequila
Верно, че тя беше бе, крадлатаБела Талбът е името на героинята й.
Audio ergo sum
Помня я,не помня че се казваше Бела.Яд ме беше че умря...
Ама аз така или иначе друга мацка освен русата Руби не признавам (за разлика очевидно от Джаред)
Diamonds,Mexico,Tequila
Ама първата Руби, че беше по-секси![]()
Audio ergo sum
Първоначално написано от UNITED2
+1Беше ми любимка от всички жени, които са участвали в шоуто. Много ме беше яд когато умря. Поне ся участва в Дневниците на Вампира
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от BlackEyedPeas
На мен първата Руби ми е любимка..А тази май често ще я гледаме в Дневниците на вампира
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Мхм, май целия сезон ще участва.Първоначално написано от Aysell
♥ 2PAC ♥
На мен не ми харесва накъде отива сериала ..Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Първоначално написано от Aysell
Ооо, днеска излиза епизода за България и ще говорят на БЪЛГАРСКИ!![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Това не беше ли фен-тема за Supernatural?
Diamonds,Mexico,Tequila
Да, да.. Леко отклонениеПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Е, какво мислите за новия епизод ? :P Според мен не беше нищо особено..![]()
JENSEN ACKLES![]()
Сериалът не е каквото беше, гледам го само от уважение вече...
Четвърти и Пети сезон са може би най-добрите, за мен.
А за епизодите с Бела, те са ми едни от любимите, както и с фокусника![]()
![]()
мъжко съм
Новия епизод си беше чист пълнежХареса ми само накрая Сам колко беше директен с Дийн.. следващия епизод ще е още по тъп ... за нек'ва фея
Оооо боже .. и аз гледам сериала вече само от уважение,чак ми се приспива през някои моменти
![]()
![]()
![]()
Беше ми скучен .. надявам се понататък да измислят нещо по-оригинално от кучета които се превръщат в хора.![]()
Аз се записвм като фенка!Всъщност,на първи сезон съм(да.. имам доста за наваксване
),ама съм страшно зарибена и ще изгледам всичко за нула време!
Дииииийн!![]()
![]()
Първоначално написано от bloodysunrise
Ами айде от уважение спрете да го гледатеПървоначално написано от UNITED2
ще ме извините, но не мисля, че ако на някого някой филм му е тоооооооолкова тъп и скучен, колкото вие твърдите, ще го гледа.. колкото и да го е кефел в началото, просто ще спре да го гледа.. т'ва за "гледане от уважение" са пълни глупости.. или го гледаш и ти харесва, или не го гледаш и си траеш..
JENSEN ACKLES![]()