- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Никога няма да го гледам "от уважение".Най-малкото обожавам актьорите,атмосферата на филма....Персонажите се развиват,сюжетите ме грабват.Харесва ми света на "Supernatural".Както каза Aysell,по-добре спрете да го гледате преди да си развалите мнението.Мен лично много ме е яд че развалиха последния сезон на друг любим сериал-"Ghost Whisperer"(Шепот от отвъдното).Предпочитам да не го бях гледала,прецакаха цялата интрига.Но със "Supernatural" не е така.Аз лично намирам интересното във всеки епизод.За който не успява вече дадох съвет.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Новия епизод може би беше най-добър от новия сезон! Най-много ми хареса, въпреки, че вече не е същото. Вярно ли е, че това е последния сезон?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Какво толкова намери в последния епизод, че да ти хареса толкова много?Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Audio ergo sum
Първоначално написано от Aysell
Гледал съм цели 5 сезона,цели 5 и сега няма да си го догледам до края ли ?
Интересно ми е как ще се развият нещата,последните 2 епизода наистина ги гледам просто защото така трябва и защото искам да ги гледам,но това,че искам не значи,че трябва да ми е интересно... Това е сериал и е нормално едни серии да са по скучни от други но в предишните сезони не беше съвсем така... поне да бяха хванали алфата а то нищо не стана,поредния незавършен епизод !
Не знам за кой път казвам,че обичам този сериал и няма да спра да го гледам макар и да ме приспива по някой път,наиситна в момента го гледам просто защото знам,че гледам "свръхестествено" макар и да не е съвсем така. Дийн в кожата на Сам и обратното,точно ейтва е в момента сериала,то жена ще е режисьор та сериал ще е ...
Ахх Ерик липсваш ни,върни се да оправиш хубавия си сериал преди съвсем да са го скапали
![]()
Чак най - много, специално за мен - не.. но не беше и толкова лошПървоначално написано от ArrowsOfDeath
и за пореден път - мисля, че преувеличавате в твърдението си, че сериала се бил скапал тоя сезон..
JENSEN ACKLES![]()
Ммм .. и аз не знам. Просто ми хареса повече.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Всеки с вкуса сиПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
JENSEN ACKLES![]()
За мен големият възход на сериалът беше именно в 4-ти и 5-ти сезон, даже 5-ят би бил прекрасен край. Почнал съм го и съм изгледал цели 5 сезона, няма да го зарежа насред последния... Доста изтъркано стана, но няма лошо, ако още има хора, които му се радват.Първоначално написано от Aysell
мъжко съм
bloodysunrise, ами на Dexter ще има ли 6ти сезон, знаеш ли?
Audio ergo sum
7ми няма ли да има ??Първоначално написано от bloodysunrise
![]()
![]()
JENSEN ACKLES![]()
^ По-добре да няма.
Всичко трябваше да приключи с 5-ти сезон. Ама нали се харчи добре, що да не си посмучат още малко от пръстите![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да наистина,на този етап и аз съм на мнение,че ако продължи сериала с нов сезон съвсем ще го скапе тая Сара Гамбъл![]()
ОФ, xopa, питам ще има ли или не, а не кой какво мисли, че е по – добре да cтане![]()
JENSEN ACKLES![]()
A ние ти отговаряме,че не се знае !
Но с тоя спад в рейтинга най вероятно няма да има![]()
Първоначално сериалът е замислен за три сезона. После Крипке го удължава до пет. Авторите се изцеждат, когато се налага да разширяват допълнително историята. И това някак си личи в последния сезон. Искрено се надявам на някакъв обрат, нещо, което да напомни на предишните сезони.
На мен най-много ми липсва тънкото чувство за хумор на Дийн.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Имам чувството че след няколко епизода темата ще се превърне в анти-фен тема...
Diamonds,Mexico,Tequila
Мда.. затова по - добре, който има лошо мнение и няма да каже нещо позитивно да не го пишеПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Новия епизод си го биваВъпреки, че не очаквах някога да гледам в тоя филм за ФЕИЧКИ, ми хареса..
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Ехоо :P Какво мислите за новия епизод ?![]()
JENSEN ACKLES![]()
Смях се страшно многоТолкова забавен епизод не бях гледала скоро в нито един от сериалите,които гледам.Дийн в полето,докато говори със подобието на Сам беше култов.И на Сам някои лафове много ме грабната.Иначе нищо съществено,но беше готина серия.
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
на мен много ми харесаПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
за този сезон май беше най - добрия епизод
![]()
JENSEN ACKLES![]()
И аз много се смях на тоя епизод.
- Да, ясно. Брат ми беше отвлечен, наясно съм с доказателствата.
- Брат ти е бил отвлечен?
- Да.
- О, Господи!
- Всичко е наред. В смисъл, имах време да го преодолея.
- Случи се, когато бяхте деца ли?
- Не, преди около половин час.
ХАХАХАХАХАХА![]()
![]()
Audio ergo sum
Да,и на мен ми хареса този епизод най вече заради хумора
![]()
Епизод чааак на 4-ти декември пакКоето е добре,защото ще има време да премине Хари Потър вълната и да се посветя на сериала си пак
![]()
Damn , тази седмица почти никакви епизоди от нищо няма да излизат . . ;/
Иначе последният епизод на Supernatural просто ме разби , страхотен беше!