- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
О,непременно Кастиел...Играта му в 5сезон ме изкефи докрай,а и в 6ти не се справя зле,макар че го показват малко...
Също други мои любими персонажи са Краули (беше),първата Руби и Азазел
![]()
Ч.н.Г Пожелавам на всички обявен 7-ми сезон на supernatural !Първоначално написано от Aysell
![]()
Честита Нова Година на всичко фенове на готините сериали (най-вече "Suoernatural")!Пожелавам на всички освен здраве,късмет и любов през 2011 най-накрая да видим момчетата ни и в България
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Най - хубавото пожеланиееееее !Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Всичките в тоя сериал са големи пичове, а Дийн и Сам са просто най- яките! И двамата са страхотни артисти! Но най на сърце ми е Дийн![]()
Това момче има такъв чар, че просто всяко едно нещо, което прави му отива, колкото и да е малоумно нещото. :д
айде още малкооо![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Първоначално написано от xWandereRx
![]()
![]()
![]()
.......
Здравейте, всички фенове на сериала и аз се присъединявам към вашата темичка!Утре излиза 12 епизод ,винаги когато наближи излизането на нов епизод ми се повдига настроението!![]()
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
Е не е точно утре,но е в събота..![]()
![]()
Не е толкова далеч !
Новото е,че ще покажат новия злодей който ще е дори по лош от Луцифеер,Сам вече си е Сам,но няма да помни нищо от периода в който беше без душа ! Повече Кастиел,през втората половина на сезона,завръщане на Елън (май и дъщеря й но като духове) повече за войната в рая.Епизод в,който Сам и Дийн ще са Дженсън и Джаред,както в реалния си живот,дори жената на Джаред ще е в епизода (чернокосата Руби),не знам к'во са решили но определено ми харесва.
90% вероятност за 7-ми сезон !
След 5 епизода отново 1-дномесечна почивка![]()
за жалост пак почват с ш*баната почивка.. но пък за добро..На мен пък русата Руби ми беше по-симпатична .. тая нещоПървоначално написано от UNITED2
Иии дано си прав за 7-ми сезон щото ако "Свръхестествено" свърши ше се гръмна чесно..
Свърши ли ще трябва да почваме Smallville![]()
Audio ergo sum
Я,я кажете повече за тва Дженсън и Джаред като себе си? Стана ми интересно,нищо не знам![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Mи някой си,като тикстъра (ако не си е и той) ще направи така,че те да са (уж някои си) актьори от реалния живот,а това ще са Дженсън и Джаред с истинските си семейства (съответно Джаред с жена му,която е чернокосата руби и Дженсън с неговата нз коя)
Ии така... то и аз не знам много !
Ще се появи няк'ва нова ангелка до колкото разбрах,Сара Гембъл каза,че има огромен риск стената на Сам да се пречупи накрая на сезона,като чели не знаехме![]()
![]()
Новия злодей можеби ще е Адам ? Това са само предположения,нищо не е потвърдено.
В събота ще разберем![]()
![]()
йееееееееееееееееееееееПървоначално написано от UNITED2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Все още не пиша тук (в прогрес на гледане съм), но заради Дневниците следя в Туитър разни хора от CW и мисля, че не е зле да видите това:
cadlymack Carina MacKenzie
No, I'm not kidding. "Smallville" and "Supernatural" will return Friday, Feb 4 -- NOT tomorrow. Details soon.
СпойлерТВ също го пусна.
wtf ?? ^^ Моля... това значи ли че утре няма да си гледаме сериала ...
??
Да им еба майката смотана шибана тъпа,каточели малко чакахме та сега още цяла седмица !
Просто не мога да повярвам,а така се кефих за утре![]()
^^ И аз .. мноо тъпа история.![]()
нееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Както каза една приятелка-Това не е хуманно,бе!Много съм им обидена,не знам за вас
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila