- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Аз пък си мисля,че Кастиел сега ще им трябва повече от всякога !
В такава ситуация ангелите,ако не са до теб то кой ?![]()
А и Сара Гембъл каза,че от тук нататък Кастиел ще го има още повече в сериала![]()
Кас, като помощник - да. Но определено ангелите няма да са движеща сила, както бяха в предните два сезона. Пък и достатъчно ясно стана, че те си имат техни проблеми "там горе" и е много по-вероятно да оставят нашите момчета да вършат сами повечето работа. Което на мен, лично, би ми допаднало повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Дам.. дават го. Аз си ги гледам отново серийките.. от 3 и 15 почва.. ха-ха.
На мен пък 4-ти и 5-ти сезон са ми любимите,подозирам,че и втората половина на 6-ти ще ми стане любимаДано не я убият тая майка в този сезон за да й се радваме и в следващия
![]()
Двата епизода по тв7 определено бяха много хубави!![]()
Can't get you outta my mind ♡
От 4-ти сезон ли дават още ?![]()
И да вземат да ги пускат поне вечер... к'во е т'ва време през деня за такъв сериал ?![]()
3ти сезон май пишеше на рекламата![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Миналата седмица даваха 2 епизода от 4-ти![]()
Оф,явно го дават само неделите,ама днеска го пропуснах.Надявам се другата да мога да го гледам.![]()
Прекалено са ми странни дублиращите ги гласове![]()
Audio ergo sum
Аз да си кажа за новата серия.Имах прекрасното чувство,че съм в 1-2 сезон.Супер готина серия,смях се много.Според мен доста неща заплетоха,не вярвам да ги оправят за 12-тина серии...
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
от днеска започнах да следя сериала
на 1ви сезон съм все още, но ми е много интересен!
хахах
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
И аз изгледах абсолютно всички сезони и епизоди , но най-много ме радва Castiel незнам защо , но адски много ме радва... като се прави на шматка и Dean го учи как да се държи направо се пръскам от смях, Боби и тои мноо ме кефи когато каже Eget (не съм сигурен дали така се пишеше) супер як е сериала ;д
Имам новина,финала ще е 2 часа !!! Цели 120 минути за финал![]()
Лошото е,че това можеби ни показва,че се слага край на сериала (това са си мои предположения) никой нищо не е казал,за финал на сериала но щом серията ще е 2 часа...
Така или иначе по добре за нас,на 20 май е финала![]()
Боби (Джим Бийвър ако така се казваше) на туитър страницата е потвърдил за 7-ми сезон,както и Сара Гембъл беше казала,че сериала няма да свърши само с 6 сезона!
Знам,че prison break и някои други сериали са завършвали с 2-часов финал но до колкото разбрах един сезон на отчаяни съпруги също е свъришл с 2-часов винал но после пак си е имало и нов сезон![]()
![]()
![]()
Така че не губете надежда![]()
^![]()
стига бее... дано да не свършва, Ужас
..то този сериал ако свърши и ко.. ще гледаме некви нови измислици на вампири и подобия....
![]()
Ако трябва да съм честна по-лесно бих преживяла края на сериала отколкото да го гледам как затъпява. А този момент няма да закъснее. По-добре да приключат с достойнство отколкото да го обърнат на сапунка с изсмукани от пръстите сюжети. Но не ми се вярва да оправят цялата каша дето я забъркаха само за десетина серии.
Сериала ме кефи супер многоОбужавам Дийн, както виждам не съм само аз. Още не съм гледала последната серия, но съм сигурна че и тя ще е супер яка. Супернейчъръл рулз
![]()
Анатомията на Грей миналата година беше с двучасов финал и сега си продължава. Свръхестествено има доста добри рейтинги, съмнявам се да го спират, освен ако самите сценаристи не решат така. Въпреки това си мисля, че ще остане. След като Smallville приключи, на негово място ще пуснат ново шоу, което за да се гледа трябва да е подкрепено от нещо. А каква по-добра основа от Свръхестествено![]()
Абе 20 май...Аз си мислех,че с това темпо ще го откараме до юли.С тези почивки.Ох,дано да не свършва
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
аз пък като негова фенка въпреки всичко бих искала да продължи,не мога да разбера тези които му се пишат фенове как се отказват от сериала,само защото щял да наследи "дързост и красота"(въпреки че той май свърши) ,един истински фен трябва да поддържа идола си въпреки всичко
, за мен по-добре да продължи отколкото да свърши ей така..
Ако си фен на личност - ок, поддържаш го. Но няма как филм да ти е идол. Не можеш да подражаваш на сериал![]()
И да, фенка съм на сериала. Обожавам го и съм изгледала всяка серия от предните сезони сигурно по 10 пъти. И точно защото го харесвам толкова много не бих понесла разочарованието от това любимия ми сериал да се превърне в предвидима боза с изтъркан сюжет.
Както аз се бях разочаровал до преди 3 епизода![]()