- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Не мога да кажа, че съм била разочарована от 6-ти сезон. Да, по-различно е спрямо предните сезони. Малко ми беше трудно да възприема "новите" Дийн и Сам. Но атмосферата на сериала си остава непроменена (засега, дано и занапред).
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
хаах,
никой не говори за подражание, просто под "идол" (хайде забравих кавичките) имах предвид "ето това е моят любим сериал", всеки със мнението си,но лично за мен, аз не мога да си позволя този лукс да искам да свърши,колкото и бозав да го направят,не мога да си представя хич пък да го няма, все пак 6 сезона, от доста времем се знаем : ) ... за мен по-добре е нещо,вместо без хич..
Like a Virgin беше стра-хо-тен <3 не ми се пише всичко, в което се влюбих в тоя епизод, но още като почна интрото с песента на aerosmith и the road so far сърчицето ми се сви. А като се прегърнаха (аз го гледах на livestream) се разревах и почти нищо не видях от следващата сценаМного се радвам, че Сам се върна, Майката е изключителна, просто един от най-добрите tv villains които съм виждала тази година. Да бе, знам, че я имаше само за около минута в самия сериал, но е толкова badass, че май вече се влюбих в нея <3 Аз лично нямам търпение за мета епизода (15ти), защото ще e творение на моя любим сценарист Бен Едлънд
![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Първо да се извиня ако повтарям, но нямах време да прочета дали някой е написал, че ще има Supernatural аниме:
http://tvseriesbg.com/2010/12/21/sup...B%D1%8A%D1%80/
Иначе и на мен това ми е любимия сериал![]()
сметни това ще е нещо интересно, въпреки че не гледам аниметаПървоначално написано от HinataKonoha
..пък как ме дразни този японския, не мога да му свикна нещо.
А пък Джаред и Дженсън са подписали да участват в римейк на Child's Play (онзи ужас с куклата Чък)![]()
Значи ще ги видим заедно и в друг проект
![]()
Супер, всичко бих дала да отида да ги гледам на кино.Жалко,че когато излезна Моят кървав Свети Валентин все още нямахме и не можах.Първоначално написано от mokka
Току що изтеглих новия епизод,чакам да станат субтитрите и сядам да гледам.![]()
Субтитрите са вече налице.![]()
You are broken, I can fix you...
След края на тая серия първата ми мисъл беше "too soon". Трябваше първо да ни заблудят малко, че всичко е наред.![]()
А иначе епизода си е супер.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Серията ми хареса но определено ме впечатли края,напомни ми за финала на сезон 3 !
Едва ли стената се е пропукала,но можеби това са първите стъпки...
С всяка серия ми става все по кофти,че можеби вървим към края на сериала![]()
много бързо се развиват действията ми се струва![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
явно от тук нататък ще гледаме драма... най-вероятно Сам ще изпадне в някаква дълбока депресия и ще си гледаме сериала с кърпички. Въпреки че на мен ми се иска точно това, искам да заложат на останалата половина от сер. на нещо по-драматично :P ,искам ми се да видя как ще го представят и така.
Лошо,лошо... това с Сам накрая не ми хареса ;( .
НЕ ИСКАМ ДА СВЪРШВААААА !!!! Искам още сезон(и) !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам дали си пускате новини в темата, но понеже са имали този уикенд конференция в Ел Ей, реших да ви пусна малко
Конференция на Свръхестествено в LA 12.02.2011
Конференция на Свръхестествено в Ел Ей: Ден 2 – Панел с Дженсън и Джаред
Свръхестествено в Ел Ей – Най-забавните моменти от конференцията
Аххх.. днешния епизод беше много хубав..аа между другото следващия ще е .. меко казано СТРАХОТЕН ... лелейй ето промото ..останах без дъх на него пък не знам за епизода....
- http://www.youtube.com/watch?v=XwB84...eature=related
![]()
![]()
![]()
- You're Jensen Ackels and I am something called Jared Padalecki...
Dean: What now you're polish!?![]()
' НЯМАММ ТЪРПЕНИЕЕЕЕЕЕ !!!
Беше много готин епизод,но следващия ще е суууууупер як!![]()
![]()
Леле нямам тъпрение за следващия епизооод![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да и след това почти месец и половина пак почивка...![]()
Защоооооооооооооооооо????????Първоначално написано от UNITED2
![]()
Нямам търпение ^^
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Toва с почивките всички го правят.
Много е гадно,но неизбежно.