- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
За съжаление идвам тук с можеби полу добра полу лоша новина !![]()
Ще има 7-ми сезон,лошото е,че Кастиел вече няма да го играе Мишата ами някой си Марк Уолбърг !
Моля се това да е само слух но надали...
![]()
Леле уникалния епизод![]()
Директно в любими,заедно със заешкото краче и mistery spot
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
++ ^^ Епа беше меко казано СТРАХОТЕН ! Много смях падна на него.. един от любимите иЗцяло и за 6-ти сезон ! Надявам се оня слух по-горе да не е истина .. чее![]()
. Ааа иначе наистина ли ще има 7-ми сезон ?? =D> Суперрр !
Марк Уолбърг? Абе да не става дума за онзи от Аватар, 'щот той тей се казва?? Иначе епизода беше забавен, но и леко объркващ. Нали уж в истинския живот Джаред и Дженсън преди са живеели заедно когато са били във Ванкувър, за да снимат. А сега Дженевиер се учуди, че Дженсън за първи път посещава къщата. WTF?Първоначално написано от UNITED2
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Много ама много ми хареса епизода !
Какво по интересно от това да гледаш Джаред и Дженсън,как играят Сам и Дийн,които пък влизат в ролята на Джаред и Дженсън,които трябва да играят Сам и Дийн ??!![]()
Доста свеж хумор,на места наистина се смях жестоко![]()
Като цяло епизода беше пълнеж но пък се радвам,че видях Ерик Крипке защото въобще не знаех къв е тоя човек![]()
Последните 5 минути имаха значение за серията,най хубавото и интересно тепърва предстои![]()
Остават 7 епизода до края на сезона (2 от които със сигурност ще са пълнеж) а има още толкова много за разясняване,ангелската война,майката на злото,дядото и т.н и т.н
Надали ще успеят да набутат всичко в 5 епизода !
Така че вероятностите за сезон 7 стават все по големи и все по големи
Радва ме но и ме притеснява това,че последния епизод ще е 2-часов да не би наистина да е последен,или да е последен за сезона ?
![]()
Марк Уолбърг? Абе да не става дума за онзи от Аватар, 'щот той тей се казва?? Иначе епизода беше забавен, но и леко объркващ. Нали уж в истинския живот Джаред и Дженсън преди са живеели заедно когато са били във Ванкувър, за да снимат. А сега Дженевиер се учуди, че Дженсън за първи път посещава къщата. WTF? [/quote]
Слух е това, никъде нищо не е потвърдено. Иначе все още не се знае дали ще има сезон 7.
Повечето от епизода беше самоирония. Представиха го така, сякаш Джаред и Дженсън в живота са надути задници, които дори не си говорят. Това, че тя се учуди също беше част от шегата, както и че самата Джен в живота е надута холивудска кокона.
Хареса ми самоиронията и на екипа. Кой ще си кръсти героя Боби СингърКакто и това, че Сара никой не я приема насериозно.
Забелязахте ли как няколко пъти въздъхваха и казваха "Шести сезон"![]()
http://www.imdb.com/name/nm0000242/
Ако става дума за тоя.........искам си Мишааааааааааааа.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Да за същия става дума![]()
![]()
![]()
И да,Джен в реалния живот изобщо не е надута и такава да се прави на важна...
Почти нищо истинско нямаше но както и да е !![]()
Ако направят и сезон 7 ще сме просто големи касметлии
Дженсън попита Джаред "и всички гледат какво става със живота ни ?"
А джаред му каза "до колкото знам не ни гледат много хора"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Hola mishamigos"!![]()
Серията беше страхотна!Много забавна и смешна.Със сигурност ще е помня и ми се нарежда в класацията за най-любими епизоди.Разсмя ме.
Има толкова много цитати,които ме изкефиха:
Dean: You married fake Ruby?
Sam: What am I? Dracula?
Dean: George Hamilton Dracula.
Dean: Misha? Jensen? What's up with the names around here?
Dean: Dude, they put freakin make up on us. Those bastards.
Dean: I'm not wearing any makeup. Oh crap. I'm a painted whore.
![]()
![]()
Първоначално написано от UNITED2
[b]НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как може вееееееее, ще ги избия всичкитеееееее![]()
![]()
няма да им гледам умрелия 7ми сезон мама им стара![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
край отивам там и им *баам ммамата на всичкиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вероятно е само слух споко![]()
Не вярвам "мишамигос" да остави свръхестествено![]()
Всички,освен Сам и Дийн идват и си отиват от сериала.Приех го още като махната русата Руби.Кофти за Миша,ама по-добре 7 сезон без него,отлкото без 7 сезон изобщо. :P
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
![]()
най - мразя да сменят така актьорите, а тия намерили точно кого да сменят ....ще ги осъдя всичкитееее!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
тес луди ли са или кво, като ще го сменят Кастиел предпочитам да го убият отколкото да го гледам с "друго" лице., много гадно правят тези хора, да свикнеш с някой артист и накрая какво- с пръст в устата, няма и да се учудя тогава да решат да заменят Дийн или Сам в следващия сезон ( заклевам са,няма да го гледам тогава
)
добрата игра на Миша пролича в този епизод. изобщо, върху него падна акцентът.
рамката също ми допадна, изключително театрална, или хайде, от мен да мине - игрова. това е особено ценно за сериалите (добрите сериали, с кадърни и творчески освободени сценаристи), че могат да играят с жанровите стилистики и тоналностите по различен начин във всеки един епизод. //в последните сезони на Смолвил наблюдавах подобно раздвижване, мога да го нарека дори разиграване със средства и форми, та дори от дъжд на вятър, артистичните епизоди в Супернечурал ме изпълват!<3
Амин:Д
Спойлер! Ама верно е голям спойлер,http://twifun-bg.com/?p=115213
може Кас да иска да напуска те хората ко са виновни .. например както стана с Ема в H2oгадно е че може и да го няма ама. .. ко да се прай.. аз съм голяма фенка на Smallville, Supernatural и Fringe
страхотни сериали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Бту, в деня, в който излезе в замунда епизода, погледнах туитъра на Миша и беше пуснал тия туийтове действително.![]()
http://twitter.com/mishacollins
Да, и беше казал че телефона му е бил откраднат и е бил в паралелна реалност :Д Луд лудПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Ей не забравяйте,че днес си имаме епизодче
![]()
Оф, с 300 зора намирам темата...
СТРАХОТНА НОВИНА
Крипки ще пише финалааааааа![]()
![]()
Дано поне той да спаси положението, че тоя сезон
![]()
Пише "season finale"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много много много се зарадвах,със сигурност ни очаква невероятен финал каращ ни да тръпнем в очакване цяло лято![]()
![]()
Ми да де, аз за финала на сезона говоря. Въпреки, че CW само за тях още нищо не казват. Джим беше написал също, че целият екип е готов да снимка и сезон 7, но чакат все още решение от телевизията...Първоначално написано от UNITED2
![]()
Да преди малко го прочетох т'ва.. еми остава да се надяваме решението да е сериала да продължи,не знам какво ще ги накара да се откажат от него тъй като за сега снимат само един сериал за нек'ви вещици който ще заеме мястото на смолвил а за супернейчърал не се знае нищо..Първоначално написано от mokka
![]()